• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tamam yaparsam paylaşırım.ben geçen şu kremşantinin içine hindistan cevizi dökülen tarifi denedim altı kakaolu kek üstü bu dediğim karışım üstünede bolca çikolatalı kek enfes oldu.bisküviyle yapılıyormuş normalde. tavsiye ederim onu hem pratikte

Krem şantide h.cevizi nasıl oluyor hiç denemedim bunları.

ufakta ürünler kullanıyor musun yağlar masajlar filan
gece kremim var eczacı hazırlıyor onu.sanırım içinde bepante işte medacassol falan var.sadece tahmin ama.netten bu karışımları gördüm.renk tonunu vs açıyor.nemlendriyor vscildi parlatıyor.ama kırışıklık için iyi bişey istiyorum.sebamet falan kullandım .göz çevresi için ayrı krem falan kullandım.kayısı çekirdeği yağı kullanmak istiyorum

ben 1senedir hindistan ceviz yağı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor. masaj yaparım sürünce epey
ayrıca sudocrem kullanıyorum 1 yıldır oda geriyor ve cilt rengini eşitliyor.
şimdilerde madacosol kullanıyorum 1 aydır filan ama sonuç söyleyebilmem için uzun süre kullanmam gerekiyor.
sudoyu denemek istiyorum unutuyorum sen yazınca aklıma geliyor

kolejen var ama çok pahalı 3 ay kullanmak sonra ara vermek sonra geri kullanmak gerekiyormuş .çevrende kullanan var mı?
çevereme hiç sormuyorum sorarsam hep buraya.çevrem samimi gelmiyor :KK70: :KK70: :KK70: günlük bakımı için peeling maskeydi tonik falan sürekli kullanırımda işte bu tarz şeylerde iyi bişi olsun istiyorum

sudoyu denemek istiyorum unutuyorum sen yazınca aklıma geliyor
valla benim cildime çok iyi geldi doğum lekelerim vardı sarkmalar başladı kilo verme sürecinde filan beni çok toparladı.
lekelerim geçti.
bence çok pahalı ama kalın bir krem verilen parayı hak ediyor sonuna kadar. ufak bir kapta 1 yıldır kullanıyorum daha epey var içinde

gece kremim var eczacı hazırlıyor onu.sanırım içinde bepante işte medacassol falan var.sadece tahmin ama.netten bu karışımları gördüm.renk tonunu vs açıyor.nemlendriyor vscildi parlatıyor.ama kırışıklık için iyi bişey istiyorum.sebamet falan kullandım .göz çevresi için ayrı krem falan kullandım.kayısı çekirdeği yağı kullanmak istiyorum
evet o kremleri aldım ama karıştırmadım. şimdilik sadece madacosol sürüyorum mini minnacık.
kayısı çekirdeği çok iyi bir ara annem kullanmıştı.

çevereme hiç sormuyorum sorarsam hep buraya.çevrem samimi gelmiyor :KK70: :KK70: :KK70: günlük bakımı için peeling maskeydi tonik falan sürekli kullanırımda işte bu tarz şeylerde iyi bişi olsun istiyorum
cildime gelmiyor öyle maske peeling filan ne zaman alıp yapsam sivilce çıkar hemen
ben daha yalın işte duşta iken minik minik keselerim.
bol su içmek çok etkili.
ayda yılda bir kahve telvesini sürerim çok iyi gelir. nemlendirir yumuşatır. tavsiye derim. ama sürekli bir rutinim sudokrem sürmek hindistan cevizi yağı ve şimdilerde madacosol

Back