bende bakamam normalde geçen sene heveslendim kakyüs diye aldım ani kendi halinde çok suda istemez diye.kedi kuyruğu çıktı uzadıda uzadı çoğaldıda çoğaldı.kedi kuyruğu neymiş
bende kendime zor bakıyorum çiçek hiç bakamıyorum
saksıyı nerden aldın suahn yaa bende arıyorumbenimde kedi kuyruğum var,kaktüsüm bide sukulentim var saksılarını değiştirmem lazım.güzel saksı aldım bi türlü elim değmedi
hıı ben çok bilmiyorum mutfakta yerde duruyor ışıkta alıyor güneşte acaba hangisi iyi geldi
kaynana dili olarak diye biliyorum ben o çiçeğibende bakamam normalde geçen sene heveslendim kakyüs diye aldım ani kendi halinde çok suda istemez diye.kedi kuyruğu çıktı uzadıda uzadı çoğaldıda çoğaldı.kayınvalideme hediye edicem galiba.
marketten almıştım..migroslarda da güzel saksı oluyor.çiçekçilerde olabiliyor ama yapı marketlerde değişik güzel bulabiliyorsunsaksıyı nerden aldın suahn yaa bende arıyorum
ya sorma migrosta önceden çeşit çeşit olurdu bikaç aydır bakıyorum hiç yok nerdeysemarketten almıştım..migroslarda da güzel saksı oluyor.çiçekçilerde olabiliyor ama yapı marketlerde değişik güzel bulabiliyorsun
ben bakınca aaa adı bu buymuş dedim ama öyle biliyorum sanki bir ara annemin vardı da
envay baktın mı tatlımya sorma migrosta önceden çeşit çeşit olurdu bikaç aydır bakıyorum hiç yok nerdeyse
mermer saksılar hoşuma gidiyor benim.beton falan.geçen şok markete gelmiş galiba görmedim benya sorma migrosta önceden çeşit çeşit olurdu bikaç aydır bakıyorum hiç yok nerdeyse
yok canım bakmadım ordan bakacağım şeylerde birikti aslında işyerine de köpürtücü alcam meselaenvay baktın mı tatlım
sen o köpürtücüyü kullanıyor musun ben kullanamıyorum pil yok dahayok canım bakmadım ordan bakacağım şeylerde birikti aslında işyerine de köpürtücü alcam mesela
AAA süper bişey canım yaa kullanmaz olur muyum evde latteler matteler yapıyorum bi de sos aldım böyle süslü süslü kahveler hazırlayabiliyorumsen o köpürtücüyü kullanıyor musun ben kullanamıyorum pil yok daha
GÜZEL soru bende sormadım hiçamesia kuzu senin yaş kaçtı
kahve köpürtücü canım süt köpürtüyorköpürtücü ne bende faydalanayım
yeteneklisin maşallahAAA süper bişey canım yaa kullanmaz olur muyum evde latteler matteler yapıyorum bi de sos aldım böyle süslü süslü kahveler hazırlayabiliyorum
ben sade seviyorum orası ayrı ama görüntü süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?