biraz daha iyiyim canımgünaydın şekerim nasıl oldun
sen nasılsın
minnoşu ektin mi yerini buldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha iyiyim canımgünaydın şekerim nasıl oldun
günaydın abla çok teşekkür ederim.Günaydınlar hepimize,Neysesakinim nasıl oldun düzeldinmi biraz.
günaydın abla çok teşekkür ederim.
daha iyiyim öksürük azaldı epey buna çok şükür.
yeni görevime alışmaya çalışıyorum![]()
evet kuş gribi domuz gribi hortlamış diyorlar.Kış havası böyle işte,bu senede herkesler hasta geçmiyor bir türlü maalesef.
Buradada öyle kimi görsem iyi değilim diyor.
evet kuş gribi domuz gribi hortlamış diyorlar.
ben ilaç alabilsem daha kolay geçerdi de yine bunada şükür 1 hafta sürdü
minnoşu bi saksıya koydum hiç ellemedim biraz yerini sevsin toparlansın değiştiririm.biraz daha iyiyim canım
sen nasılsın
minnoşu ektin mi yerini buldu mu?
masamda duruyordu bir boşluk var şuanminnoşu bi saksıya koydum hiç ellemedim biraz yerini sevsin toparlansın değiştiririm.
yok abla bende yoklittle dora vardı galiba
evet aleoveraç,içekmi ektiniz
evet aleovera
abla ben bakımı ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilimBendede var bir tane büyüdü biraz.
Çok su istemiyormuş demi.
abla ben bakımı ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim
sağolsun befer kendisininkinden verdi bakalım nasıl gelişecek :)
sabırlıyımdır beklerim
benimde kedi kuyruğum var,kaktüsüm bide sukulentim var saksılarını değiştirmem lazım.güzel saksı aldım bi türlü elim değmediabla ben bakımı ile ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim
sağolsun befer kendisininkinden verdi bakalım nasıl gelişecek :)
sabırlıyımdır beklerim
evet abla güneş görecek toprak kuruyunca sus vereceksinBendede var bir tane büyüdü biraz.
Çok su istemiyormuş demi.
evet abla güneş görecek toprak kuruyunca sus vereceksin
kedi kuyruğu neymişbenimde kedi kuyruğum var,kaktüsüm bide sukulentim var saksılarını değiştirmem lazım.güzel saksı aldım bi türlü elim değmedi
çok tatlı biliyorum bunun adı bu buymuşbenimde kedi kuyruğum var,kaktüsüm bide sukulentim var saksılarını değiştirmem lazım.güzel saksı aldım bi türlü elim değmedi
hıı ben çok bilmiyorum mutfakta yerde duruyor ışıkta alıyor güneşte acaba hangisi iyi geldiBende ışık alacak diye biliyorum,güneş kurutmazmı sonra.