ceviz tüketemiyorum canım ben proteinden dolayı. ama aklımda kalsın sağolbak geçen öksürük için ne duydum, bu ceviz içinde ki zar var ya ondan 4-5 adet cezveden hafidi taşım kaynatıyorsun bir iki tane de ceviz içi atıyorsun kaynamış suya onu içiyormuşsun kesiyormuş.
ben denemedim bir dene istersen
ooo değişimler başlamış.hayırlı olsun canım.bugünmü başladı yeni görevin.ofisin falan değiştimimerhaba hanımlar herkese
işteyim yerim değişti yapacağım iş değişti.
daha önce yaptığım zevk aldığım bir iş ama az stresli bir iş inş
hakkında hayırlısı olur.
kafam çok dağınık zamanla oturacak galiba.
2020 den 12 gün yedik .güzel olacak herşey...
yok bir kat aşağı indim. yeni görevde bugün oldu.ooo değişimler başlamış.hayırlı olsun canım.bugünmü başladı yeni görevin.ofisin falan değiştimi
yoruyorsun beni
olur olur Allahın izniyle.ya bediyi bitirdinmi.yok bir kat aşağı indim. yeni görevde bugün oldu.
inş hayırlısı olur
en güzeli askerliğini bitirecek senin güvenini kazanabilmesi için ona zaman vereceksin oldu oldu olmadı yolunuza bakarsınız.ah ablam bir güvenebilsem bir inansam ben çok erkekten daha erkeğim de işte
canım çok sağol daha iyiyim ben
sorma herkesler hasta.. hastaneler yıkılıyo.. ya kış görmedik biz burada bilmiyorum kuru bir ayaz.. bir kar sevinci yaşadık o da bir kar sevinci işte...canım çok sağol daha iyiyim ben
ama varya kimi görsem ya hasta ya yeni atlatmış
aynı evde mi ?en güzeli askerliğini bitirecek senin güvenini kazanabilmesi için ona zaman vereceksin oldu oldu olmadı yolunuza bakarsınız.
evet başka nerde olacakaynı evde mi ?
günaydın şekerim nasıl oldungünaydın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?