2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

dukan fazla kuralcı değişik menüleri var zor geliyor gözüme

bu çok sert ya.birde bana pek uymuıyor hasta olan filan diyor

cık sevmedim

bu iş artık dönülmez yola girdi canım. nasılsın peki ne hissediyorsun
amesia canım sağol kendime soruyorum nasılsın harikamo die..
evet yokluğunu aramamam iyi olmama sebep
vicdan yapmamam yine öyle
ama yine de üzülmüyorum desem yalan olur, akıllıca davranmayıp duygularıma yenildim bu konuda üzgünüm..
ona da çare yok ki, herkes kaderini yaşıyor işte..
çok konuştum anlattım ama dün akşam itibari ile sukutu tercih ettim ve susacağım gerek yok
ne yaparsan yap inan her şey olacağına varıyor
ve inanıyorum ki Rabbim yine iyiliğime yaşatıyor bunları da

biz bize olursak takip ederim tatlım valla sizin için yaparım seviyorum sizleri çünkü
şimdi spontane gelişti.yazarken aklıma geldi herkes kendi kuralını kendi koysun.tanıtıcı gibi sayfanın başına yazalım.herkes ona göre uygulasın diyetini nasıl? atıyorum haftanın şukadar günü menü bilririm.su mikratım şu.sporu şugun yaparım.herkesin aklına ne geliyorsa hangi diyeti uyguluyorum vs vs.ekmek yerimem yada yerim ....

canım bilemezsinki bi ilişkiye bitecek diye başlamıyor kimse ama çarklar tam tutmayınca olmuyor demekki. ah vah edip üzülmek anladığım kadarıyla zaten sana göre değil. toyluk var karşı tarafta onu da anlattıkalrından çıkarıyorum. deneyimdi diyip geçmek en mantıklısı. sen olgunlukla karşıla hayatına en güzel şekilde devam et.

evet evet sevdim bunu suhanım

aynen öyle, deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…