ee yani doğal olarakişte enerjisini bir yere versin herkes ama yok oraya da yazayım burayada yazayım.
o zaman olmuyor bence
dukan fazla kuralcı değişik menüleri var zor geliyor gözümediyet mevzuları havalarda yine..valla dün itibari ile dukan dietine başlamış bulunmaktayım..
dün sadece protein aldım, bugün yanına ek sebze ekliyorum.. ben bunu daha önce yaptığımda 12 kilo verdim.. anneme de yaptırdım doktoru ne yapıyorsan devam et, bütün değerlerin normale dönmüş demişti
bu iş artık dönülmez yola girdi canım. nasılsın peki ne hissediyorsungünaydın kızlar,
dün akşam kalan eşyalarını da aldı ve gittii...
ben hiç görmedim anneme açtırdım kapıyı..
zaten her şeyini toplamış poşetlemiştim
bu çok sert ya.birde bana pek uymuıyor hasta olan filan diyorKaçamak Yok!
Selam arkadaslar, Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın! Kurallar basit ve net; 1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim.. 2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum"...www.kadinlarkulubu.com
evet evet süreç çok hızlı geliştibirden hzıladı değilmi.sanki bir anlık kopmayı beklemişler gibi
bu çok relaxdukan fazla kuralcı değişik menüleri var zor geliyor gözüme
duyguların ne alemde kuzumvalla ölyle oldu
biz bize olursak takip ederim tatlım valla sizin için yaparım seviyorum sizleri çünküee takım toplandığına göre kürkçü dükkanında diyetlerimize devam edelim
cık sevmedimKaçamak Yok!
Selam arkadaslar, Açık ve net bir şekilde yazıyorum; lütfen boğazını tutamayacak kişiler benim grubuma katılmasın! Kurallar basit ve net; 1) kaçamak yok! İlk kacamaginizda gruptan cikmanizi isterim! Zayiflamak isteyenlerle yola devam edecegim.. 2) spor sart! Bahane uretip, "yapamiyorum"...www.kadinlarkulubu.com
amesia canım sağol kendime soruyorum nasılsın harikamo die..bu iş artık dönülmez yola girdi canım. nasılsın peki ne hissediyorsun
eeevveeettttee takım toplandığına göre kürkçü dükkanında diyetlerimize devam edelim
şimdi spontane gelişti.yazarken aklıma geldi herkes kendi kuralını kendi koysun.tanıtıcı gibi sayfanın başına yazalım.herkes ona göre uygulasın diyetini nasıl? atıyorum haftanın şukadar günü menü bilririm.su mikratım şu.sporu şugun yaparım.herkesin aklına ne geliyorsa hangi diyeti uyguluyorum vs vs.ekmek yerimem yada yerim ....biz bize olursak takip ederim tatlım valla sizin için yaparım seviyorum sizleri çünkü
hiç birimiz elektürük alamadık.çok sertcık sevmedim
ooo maykıllheyyy corclar, selammm
canım bilemezsinki bi ilişkiye bitecek diye başlamıyor kimse ama çarklar tam tutmayınca olmuyor demekki. ah vah edip üzülmek anladığım kadarıyla zaten sana göre değil. toyluk var karşı tarafta onu da anlattıkalrından çıkarıyorum. deneyimdi diyip geçmek en mantıklısı. sen olgunlukla karşıla hayatına en güzel şekilde devam et.amesia canım sağol kendime soruyorum nasılsın harikamo die..
evet yokluğunu aramamam iyi olmama sebep
vicdan yapmamam yine öyle
ama yine de üzülmüyorum desem yalan olur, akıllıca davranmayıp duygularıma yenildim bu konuda üzgünüm..
ona da çare yok ki, herkes kaderini yaşıyor işte..
çok konuştum anlattım ama dün akşam itibari ile sukutu tercih ettim ve susacağım gerek yok
ne yaparsan yap inan her şey olacağına varıyor
ve inanıyorum ki Rabbim yine iyiliğime yaşatıyor bunları da
yana kaykıl, heryeri tutmuşsunooo maykıll
evet evet sevdim bunu suhanımşimdi spontane gelişti.yazarken aklıma geldi herkes kendi kuralını kendi koysun.tanıtıcı gibi sayfanın başına yazalım.herkes ona göre uygulasın diyetini nasıl? atıyorum haftanın şukadar günü menü bilririm.su mikratım şu.sporu şugun yaparım.herkesin aklına ne geliyorsa hangi diyeti uyguluyorum vs vs.ekmek yerimem yada yerim ....
aynen öyle, deneyimcanım bilemezsinki bi ilişkiye bitecek diye başlamıyor kimse ama çarklar tam tutmayınca olmuyor demekki. ah vah edip üzülmek anladığım kadarıyla zaten sana göre değil. toyluk var karşı tarafta onu da anlattıkalrından çıkarıyorum. deneyimdi diyip geçmek en mantıklısı. sen olgunlukla karşıla hayatına en güzel şekilde devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?