kader kuzum.pişmanlık sakın duyma.üzüntüyede kapılma.yaşayıp görecekmişsin bugünleri..benim aklıma takılan sadece karşı tarafın mucadele vermeyişi oldu.amesia canım sağol kendime soruyorum nasılsın harikamo die..
evet yokluğunu aramamam iyi olmama sebep
vicdan yapmamam yine öyle
ama yine de üzülmüyorum desem yalan olur, akıllıca davranmayıp duygularıma yenildim bu konuda üzgünüm..
ona da çare yok ki, herkes kaderini yaşıyor işte..
çok konuştum anlattım ama dün akşam itibari ile sukutu tercih ettim ve susacağım gerek yok
ne yaparsan yap inan her şey olacağına varıyor
ve inanıyorum ki Rabbim yine iyiliğime yaşatıyor bunları da
mantıklı güzel geliyor kulağaşimdi spontane gelişti.yazarken aklıma geldi herkes kendi kuralını kendi koysun.tanıtıcı gibi sayfanın başına yazalım.herkes ona göre uygulasın diyetini nasıl? atıyorum haftanın şukadar günü menü bilririm.su mikratım şu.sporu şugun yaparım.herkesin aklına ne geliyorsa hangi diyeti uyguluyorum vs vs.ekmek yerimem yada yerim ....
az önce yazmıştım ben.. kendi yaptığımı.. dukan başladım.şimdi spontane gelişti.yazarken aklıma geldi herkes kendi kuralını kendi koysun.tanıtıcı gibi sayfanın başına yazalım.herkes ona göre uygulasın diyetini nasıl? atıyorum haftanın şukadar günü menü bilririm.su mikratım şu.sporu şugun yaparım.herkesin aklına ne geliyorsa hangi diyeti uyguluyorum vs vs.ekmek yerimem yada yerim ....
+1canım bilemezsinki bi ilişkiye bitecek diye başlamıyor kimse ama çarklar tam tutmayınca olmuyor demekki. ah vah edip üzülmek anladığım kadarıyla zaten sana göre değil. toyluk var karşı tarafta onu da anlattıkalrından çıkarıyorum. deneyimdi diyip geçmek en mantıklısı. sen olgunlukla karşıla hayatına en güzel şekilde devam et.
hoşgeldin kimsin kimlerdensinyana kaykıl, heryeri tutmuşsun
diğer kızlarda olur derse oyle yapalımevet evet sevdim bunu suhanım
hoşbulduk, karadenizliyim, adım da ayşe, yeter mihoşgeldin kimsin kimlerdensin
valla çok pişman oldum suhanım yaa.. gerçekten bu bakımdan kızıyorum da kendime.. aile olmak çocuk sahibi olmak yeniden en çok istediğim şeydi.. diretmeee demedim kendime.. çünkü bak insan en sevdiği şeyden sınanıyor.kader kuzum.pişmanlık sakın duyma.üzüntüyede kapılma.yaşayıp görecekmişsin bugünleri..benim aklıma takılan sadece karşı tarafın mucadele vermeyişi oldu.
aleyküm selam hoş geldinheyyy corclar, selammm
hoşbuldum, beş buldumaleyküm selam hoş geldin
oo iyi yakalıdın bizi.seni biyerden gözüm ısırmıyor değilmidiyet mi?
uzmanlık alanım
şimdilik idare ederhoşbulduk, karadenizliyim, adım da ayşe, yeter mi
oh iyi bariişimdilik idare eder
nerden meselaoo iyi yakalıdın bizi.seni biyerden gözüm ısırmıyor değilmi
biraz dinlendir bakalım kendini her yönden.askere gitsin gelsin.belki biraz ayrılık iki tarafada iyi gelebilir.valla çok pişman oldum suhanım yaa.. gerçekten bu bakımdan kızıyorum da kendime.. aile olmak çocuk sahibi olmak yeniden en çok istediğim şeydi.. diretmeee demedim kendime.. çünkü bak insan en sevdiği şeyden sınanıyor.
öyle yaşamadan bilinmiyor bu da bir gerçek
ya babası bekleyin dedi
dediğine göre de onu engelleyen de oymuş..
harikomoyu hiç bir şekilde rahatsız etmeyeceksin aramayacak sormayacaksın
beni bekleyeceksiniz demiş deee
bilmedim valla
a bu arada kendisinde zaten mücadele yok.. mücadele veren sadece babası suhanım
hakkında hayırlısı olsun.valla çok pişman oldum suhanım yaa.. gerçekten bu bakımdan kızıyorum da kendime.. aile olmak çocuk sahibi olmak yeniden en çok istediğim şeydi.. diretmeee demedim kendime.. çünkü bak insan en sevdiği şeyden sınanıyor.
öyle yaşamadan bilinmiyor bu da bir gerçek
ya babası bekleyin dedi
dediğine göre de onu engelleyen de oymuş..
harikomoyu hiç bir şekilde rahatsız etmeyeceksin aramayacak sormayacaksın
beni bekleyeceksiniz demiş deee
bilmedim valla
a bu arada kendisinde zaten mücadele yok.. mücadele veren sadece babası suhanım
günaydın kızlar,
dün akşam kalan eşyalarını da aldı ve gittii...
ben hiç görmedim anneme açtırdım kapıyı..
zaten her şeyini toplamış poşetlemiştim
aynen öyle ablacığımHayırlısı olsun eşin bence hiç mücadele etmeden sıyrılıyor bu işten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?