2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ordada bizi bekleyenler var
tamamda kuzum haftada bir mesajla neyin takibini yapalım.yazan arkadaşlar perşembe günü uğrayıp kilo bildirip diğer haftaya kadar yazmıyor.tamam menü bildirimi sıkıntı değil ama birbirimizi motive etsek o bile yeter

mesela bitane grup var kurallar sert güzel ama 2 günlük detoks yapanalr gelmesin demiş.çok ilginç detoks diyetin bir parçası değilmi.bundan dolayı orası kafama çok yatmadı

birde zaten onlarda başka topiklerde yazıyor canım gördüm iki yeri idare etmekte moda oldu

bir grup daha var.oda tam tersi sıfır kural.ordada çok gevşeyebiliriz.bilemedim

birde zaten onlarda başka topiklerde yazıyor canım gördüm iki yeri idare etmekte moda oldu
farklı yerlere yazılsınsın ben okafada çok değilim dediğim gibi takıldığım sadece haftada bir mesajla listede olayım demek

günaydın kızlar,
dün akşam kalan eşyalarını da aldı ve gittii...
ben hiç görmedim anneme açtırdım kapıyı..
zaten her şeyini toplamış poşetlemiştim

diyet mevzuları havalarda yine..valla dün itibari ile dukan dietine başlamış bulunmaktayım..
dün sadece protein aldım, bugün yanına ek sebze ekliyorum.. ben bunu daha önce yaptığımda 12 kilo verdim.. anneme de yaptırdım doktoru ne yapıyorsan devam et, bütün değerlerin normale dönmüş demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…