ordada bizi bekleyenler vargözünüze kestiremediğiniz olursa kendi topiğimizde biz bize yaparız bişeyler.
valla çok mantıklı hiç bu şekilde aklıma gelmemiştiişte bende oyüzden diyorum kuzum.ağırlık bizde olmasın
tamamda kuzum haftada bir mesajla neyin takibini yapalım.yazan arkadaşlar perşembe günü uğrayıp kilo bildirip diğer haftaya kadar yazmıyor.tamam menü bildirimi sıkıntı değil ama birbirimizi motive etsek o bile yeterordada bizi bekleyenler var
birde zaten onlarda başka topiklerde yazıyor canım gördüm iki yeri idare etmekte moda oldutamamda kuzum haftada bir mesajla neyin takibini yapalım.yazan arkadaşlar perşembe günü uğrayıp kilo bildirip diğer haftaya kadar yazmıyor.tamam menü bildirimi sıkıntı değil ama birbirimizi motive etsek o bile yeter
bak oda çok farklı bir bakış açıcımesela bitane grup var kurallar sert güzel ama 2 günlük detoks yapanalr gelmesin demiş.çok ilginç detoks diyetin bir parçası değilmi.bundan dolayı orası kafama çok yatmadı
yok bünyemiz müsait gevşemeyebir grup daha var.oda tam tersi sıfır kural.ordada çok gevşeyebiliriz.bilemedim
farklı yerlere yazılsınsın ben okafada çok değilim dediğim gibi takıldığım sadece haftada bir mesajla listede olayım demekbirde zaten onlarda başka topiklerde yazıyor canım gördüm iki yeri idare etmekte moda oldu
yok valla benim bir şey bilmiyorum gecen sene kızlar böyle konuşurken katıldım asil bilen bu işleri suhanbu işin pir'i sizlersiniz kuzular uyarım her türlü
işte enerjisini bir yere versin herkes ama yok oraya da yazayım burayada yazayım.farklı yerlere yazılsınsın ben okafada çok değilim dediğim gibi takıldığım sadece haftada bir mesajla listede olayım demek
canım benim işi çok ciddiye getird,n,z yagünaydın kızlar,
dün akşam kalan eşyalarını da aldı ve gittii...
ben hiç görmedim anneme açtırdım kapıyı..
zaten her şeyini toplamış poşetlemiştim
ahh harikommmgünaydın kızlar,
dün akşam kalan eşyalarını da aldı ve gittii...
ben hiç görmedim anneme açtırdım kapıyı..
zaten her şeyini toplamış poşetlemiştim
birden hzıladı değilmi.sanki bir anlık kopmayı beklemişler gibicanım benim işi çok ciddiye getird,n,z ya
valla ölyle olducanım benim işi çok ciddiye getird,n,z ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?