yok yok kibar olalım biz yinedeya varyaa ne kadar güzel geldim işe kahvaltımı yaptım işimde gücümdeyim malın biri geldi sabah sabah bütün sinirimi hoplattı
hayır bu millete kibar olmuycaksın. böyle azardan anlıyorlar
işteyiz ne olsun ev de olup yorgan altında olmayı isterdim şimdinabersiniz
oyle bir malla karşılaşmamış gibi devam et gününeya varyaa ne kadar güzel geldim işe kahvaltımı yaptım işimde gücümdeyim malın biri geldi sabah sabah bütün sinirimi hoplattı
hayır bu millete kibar olmuycaksın. böyle azardan anlıyorlar
ya benim tartı fobim oluştu kuzum yaaevet kızlar diyet konusu için ne diyorsunuz.amesi baby fikrin güzel esasen ama böyle bir fikri uygulamaya koymak şuan namümkün
bana kalırsa biz bize takılalımevet kızlar diyet konusu için ne diyorsunuz.amesi baby fikrin güzel esasen ama böyle bir fikri uygulamaya koymak şuan namümkün
senin çok fazlan yok gibi zaten.boyda olunca.muhtemelen kemiklerin ağırdır.bendeki göbek 6 aylık olmak üzere.ya benim tartı fobim oluştu kuzum yaa
hani tartılma fikri gelince daha umutsuzlaşıyorum sanki
kendi topiğimizde neden takılmıyoruz.kasılmayacağım bir ortam istiyorum ben varmı gözünüze takılan topik
bilmiyorum işte fikirlere açığım ne derseniz.yürürz derseniz ben varım her türlükendi topiğimizde neden takılmıyoruz.
hıı başka birilerine takılalım diyorsun
evet takip işi sıkıntılı değişik vatandaşlar oluncabana kalırsa biz bize takılalım
yeni birileri gelince takibi zor oluyor yani ben mental olarak bu konuda çok kafa yoruyorum ondan herhalde
yani millet bildirim yapmayınca bu konuda çok kaygı yaşıyorum
ama derseniz açılalım o zaman bana görev vermeyin lütfen
tamam bakalım başka topiklerebilmiyorum işte fikirlere açığım ne derseniz.yürürz derseniz ben varım her türlü
geçen sefer gerçekten çok emek verdim ama yok yani sıkıntı oldu hepevet takip işi sıkıntılı değişik vatandaşlar olunca
gözünüze kestiremediğiniz olursa kendi topiğimizde biz bize yaparız bişeyler.tamam bakalım başka topiklere
yok ya kendi yağımızda kavrulalım açılmayalımtamam bakalım başka topiklere
işte bende oyüzden diyorum kuzum.ağırlık bizde olmasıngeçen sefer gerçekten çok emek verdim ama yok yani sıkıntı oldu hep
hertürlü uyarımyok ya kendi yağımızda kavrulalım açılmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?