allam yaa bir net problemini çözemediler gitti..Günaydınlar hanımlar net hala yok bizde.
Alt yapı çalışmaları varmış ondan yokmuş bakalım ne zaman gelecek.Telefondanda yazmak zor oluyor .
aynen öyle ablacığım
hiç mücadelesini görmedim ki
hayırlısı hakkaten bakalım
allam yaa bir net problemini çözemediler gitti..
alt yapı çalışmasını yapsınlar internet olmaması genel olrak sıkıntı yani..
bilirim telefonda buraya girmek yazmak işkence valla
hayırlısı olsun da geldikten sonra resmiyette de biter ablacığım
bir an evvel gelir inşaallah
çok haklısın valla
tek dileğim saygısızca hiç bir şey olmasın...Kesin kararlısın sen biter bu iş bitersede aranızdaki saygıyı yitirmeden güzellikle bitsin bence.
Haklıyım valla tek elle yazmak da zor bana göre
kolay gelsin ablacığımBen kaçtım işlerim var görüşürüz hanımlar
efendim canım
bende burdayım suhancan
ya tam ona bir soru soruyordum işe daldımbende burdayım suhancan
haydi sor sorrrya tam ona bir soru soruyordum işe daldımsoracağım soruyuda unuttum
kuzum normalde eşimin şuan yoğun dönemi yoıl sonu malum.şubat gibi gündem yaparız demiştik kendimizce ama.bambaşka şeyler çıktı garip bir şekilde.eşimin yer değişikliği söz konusu.allak bullak olduk aklım.biraz karşık bi durum şuan kafam kaldırmıyor zaten bunu.ona göre artıları fazla ama şu dönemde ne bileyim tövbe est.hep böyle karışık olduğum döneme farklı bir karışıklık çıkıyor.şu mucize duayı napalım.yarım bırakmak bana gelmedi gibi olan aklımda iyice karıştı.yapalımmı bugunden tekrar
kullan bakalım tavsiye ver bize öyle değil mi?geldi canım paketi açmam 2 günü buldu şu an bakışıyoruz kendiyle
tamam canım başlayalım tekrar benimde kafa az çok yerinde artıkkuzum normalde eşimin şuan yoğun dönemi yoıl sonu malum.şubat gibi gündem yaparız demiştik kendimizce ama.bambaşka şeyler çıktı garip bir şekilde.eşimin yer değişikliği söz konusu.allak bullak olduk aklım.biraz karşık bi durum şuan kafam kaldırmıyor zaten bunu.ona göre artıları fazla ama şu dönemde ne bileyim tövbe est.hep böyle karışık olduğum döneme farklı bir karışıklık çıkıyor.şu mucize duayı napalım.yarım bırakmak bana gelmedi gibi olan aklımda iyice karıştı.yapalımmı bugunden tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?