- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
bakıcısı vardı dımı
nasılsınhayırlı Cuma'lar..
iyiym suhanum iyiyimnasılsın
cocuk gibi gereksiz bence.kızlar bir şey danışcam, şimdi ben bana karşı yaptıklarından ötürü watsaptan engellemiştim.. sadece watsap.. az önce baktım o da beni engellemiş sadece şirket telefonundan.. ben de şimdi kişilerimden de çıkardım onu...
ama bilemedim
içimde bitti be beferimcocuk gibi gereksiz bence.
millet boşanmasını kadeh kaldırarak kutluyor tamam o kadar açık olmayalım ama buda biraz yanlış
işte bitti deyince bitiyor mu tatlımiçimde bitti be beferim
adam bilinçli bir adammış oda yanlış yaptığının farkında olacak yakındakişilerimde de olsun istemiyorum..
en ufak bir adımı yok en ufak
babası çabalıyor şaka gibi yaa
böyle böyle bitiyoradam bilinçli bir adammış oda yanlış yaptığının farkında olacak yakında
Oyle valla ablacim aman guzel gunlerimiz olsunda zaman geciyor malesefGünaydınlar aynen zaman kimseye yetmiyor artık,bir bakmışsın gün bitmiş bile.
kızlar bir şey danışcam, şimdi ben bana karşı yaptıklarından ötürü watsaptan engellemiştim.. sadece watsap.. az önce baktım o da beni engellemiş sadece şirket telefonundan.. ben de şimdi kişilerimden de çıkardım onu...
ama bilemedim
Oyle valla ablacim aman guzel gunlerimiz olsunda zaman geciyor malesef
günaydın ablaa nasılsınGünaydınlar hanımlar dündenberi internet yok.
off harikaaaMevlânâ’ya göre; “Mutluluk, gidilen yolun üzerindedir, yolun sonunda değil. Yolun sonunda olsa, ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı ise bugündür, yarın değil.”
günaydın abla.niçünGünaydınlar hanımlar dündenberi internet yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?