Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldin nasılsınGünaydınnnn![]()
![]()
Hosbuldum canım iyiyim dün aksam evime döndüm sonunda :))canım hoşgeldin nasılsın
bugün diyetisyen randevum vardı +200 gr almışım bir ayda hemide yağdan
ahh ahh senin gruptakileri sevsem hemen gelirim de sevemiyorum bir türlü ordakileri
sıkıntı sadece bende yani
ne yapmalı ne etmeli
evet canım çalışıyorum.Hosbuldum canım iyiyim dün aksam evime döndüm sonunda :))
Takımdakiler cok iyiler aslında canım ne zaman geldin en son hepsi cok iyi fikirler veriyor yönlendiriyorlar
Yeme düzenin nasıl gidiyor calısıyorsun değil mi
Anladım canım ama yazmaya basla sende o zaman göreceksin herkes ne kadar iyievet canım çalışıyorum.
inkar edemeyeğim iştahımın maşallahı var açıldı açıldı pir açıldı. yine bir ayda 200 gr az almışım.
yazın iyi kötü yürüyordum ama şimdi oda yok.
diyetisyen diyorki evde göbek at.
bir ara evde lesie filan yapıyordum bıraktım neden içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
bunalımdayım biraz galiba.
gruptakilere hiç yazmadım ama ara ara gidip okuyorum.
iyilerdirde benim kafama yatmayan bazı şeyler var konu benimle alakalı yani.
bu arada ablan nasıl oldu yeni hayatı nasıl dikişleri var mı iyileşti mi?
yarın detaylı konuşalım tatlımsıkı bi beslenme düzeni oluşturmam lazım baya saldım kendimi.gece saat iki gibi uyandım çikolu ekmek yememk için zor tuttum kendimi.benim hayaller suya yattı gibi.eşimin işinden dolayı farklı seçenekler oluştu.eşimin kafası baya karıştı.bilmiyorum duaya başlayıp yarım bırakmak olmadı sanki.tekrar başlayayım diyorum yarına.
diyet konusunda fikirlere açığım bizim diyet topiği olmadı kendime farklı bi grup bulacağım galiba.ama cum takımları değil.normal günlüklerde aktif olan varmı bilmiyorum ama yarın bakarım artık
çok şükür iyi olmasına sevindim canım.Anladım canım ama yazmaya basla sende o zaman göreceksin herkes ne kadar iyi
Spor içinde evde spor yapabilsen cok güzel olur leslie e baslasan hatta bende destek olayım sana birlikte yapalım ne dersin
Ablam ameliyattan 10 gün sonra işe basladı canım dikişleri yavas yavas iyileşiyor cogu dikişi döküldü karnında bir kac dikişi kaldı,
Cok fazla agrısı olmadı normal hayatına cabuk döndü![]()
gececek bu zamanlarda inş herkesin kafası yerine gelecekselam millet...
Zipzip- hoş geldin sen nerelerdesin yaa ...
geçmiş olsun ablan hasta mıydı bilmiyordum..
@beferim üzülme bence de leslie yap.. inan çok faydası oluyor.. ama bu psikoloji öle bir şey ki seni anlamıyorum.. ben de yataktan çıkak istemem.. 7/24 uyusam bana mısın demem.. değişik bir hal gerçekten.. Allah huzurumuzu sağlığımızı eksiltmesin çoğaltsın inşaallah..
HanimKelesimiGetir ablacığım hayırlısı artık ne iyi olacaksa o olsun.. ben bıraktım valla..
SUHAN harika ötesi.. ne güzel demiş Mevlana gerçekten.. tam benlik
yarın dertleşelim ya epey bırıktı içimde kaldıramıyorum kafamıbeferim nasılsın kuzi.bende bu ara çöküşteyim.sinirlerim yıpranıyor ara ara.Allah sonumuzu hayretsin.yarın konuşalım
biz aktifleşelim suhanım ama tartılmayalımsıkı bi beslenme düzeni oluşturmam lazım baya saldım kendimi.gece saat iki gibi uyandım çikolu ekmek yememk için zor tuttum kendimi.benim hayaller suya yattı gibi.eşimin işinden dolayı farklı seçenekler oluştu.eşimin kafası baya karıştı.bilmiyorum duaya başlayıp yarım bırakmak olmadı sanki.tekrar başlayayım diyorum yarına.
diyet konusunda fikirlere açığım bizim diyet topiği olmadı kendime farklı bi grup bulacağım galiba.ama cum takımları değil.normal günlüklerde aktif olan varmı bilmiyorum ama yarın bakarım artık
o nasıl oluyor hayatımbiz aktifleşelim suhanım ama tartılmayalım![]()
Hosbuldum canım ❤selam millet...
Zipzip- hoş geldin sen nerelerdesin yaa ...
geçmiş olsun ablan hasta mıydı bilmiyordum..
@beferim üzülme bence de leslie yap.. inan çok faydası oluyor.. ama bu psikoloji öle bir şey ki seni anlamıyorum.. ben de yataktan çıkak istemem.. 7/24 uyusam bana mısın demem.. değişik bir hal gerçekten.. Allah huzurumuzu sağlığımızı eksiltmesin çoğaltsın inşaallah..
HanimKelesimiGetir ablacığım hayırlısı artık ne iyi olacaksa o olsun.. ben bıraktım valla..
SUHAN harika ötesi.. ne güzel demiş Mevlana gerçekten.. tam benlik