:) meslekdasız
evet bende oyleyım , kendımı daha farklı hıssederım ,
canım sorun nedır eger anlatmak ıstersen dınlerım
:) meslekdasız
tamam canım , ne olursa olsun uzme kendını hersey yoluna gırer bosverKocamla limoniyim canım bi kaç gündür. Boşver keyif kaçırmaya gelmedim ayol ne güzel iki lafın belini kırıyoruz :))
maleseföylemi sendemi özel sektördesin?
tamam canım , ne olursa olsun uzme kendını hersey yoluna gırer bosver
malesef
ısyerınız ne uzerıne calısıyor
temızlık / ınsan kaynaklarıtekstil firması sizin?
aksam yazsam olurmu hatta resmını de atarım buraya sımdı ısmı aklıma gelmıyor ama cok guzelKızlar gri renk bi ojeye ihtiyacım var var mı önerebileceğiniz bi marka ve numerosu
aksam yazsam olurmu hatta resmını de atarım buraya sımdı ısmı aklıma gelmıyor ama cok guzel
parlak ama bnm ojem , bı bakarsın ben cok severek kullanıyordum bı araValla çok iyi olur canım :)) Bu ara giyimde griye sardım ama gri ojem yok.
parlak ama bnm ojem , bı bakarsın ben cok severek kullanıyordum bı ara
bu sıralar ten rengı ojeye takmıs bulunuyorum makyajı ertelerım ama ojeyı asla :)
kesınlıkle canım , benım yuzuklerımde vardır taktıgım cok hosuma gdıyorHahah :)) ben de çok severim ojeyi elleri çok zarif gösteriyor
kesınlıkle canım , benım yuzuklerımde vardır taktıgım cok hosuma gdıyor
bnm bı tane hurrem yuzugum var bı tane de papatyalı 5 tasım onları takıyorum bazenAlyans taktığım için yanısıra pek bişey takamıyorum eklem yüzükleri hariç :)
bnm bı tane hurrem yuzugum var bı tane de papatyalı 5 tasım onları takıyorum bazen
bu yuzugun bordo taslısı ve altın rengıAy o Hürrem furyası da bi dönem neydi ama dimi_Sitare_ saçlar takılar hep Hürremdi :) Yeşil taşlı bir yüzük di mi yanılmıyorsam?
bu yuzugun bordo taslısı ve altın rengı
ben oldum olası cok severım ,Oo baya şık bişeymiş :) Mücevheri de hiç sevmezdim artık seviyorum ya baya :))