he diyip geçecen.soruların arkası kesilmiyor.misal çocuk oluyor ikiniciyi bu defa soruyorlarYakın çevreye tabiki canım ama hiç alakasız insanlar bile çok meraklı oluyor her konuda. Bana da niye çocuk yapmadığımı 7 kat uzak insan soruyor :/
o kadar sogudum kı hıc zor olmadı eskı olaylar aklıma gelınce ne kadar basıretsızmıs keske sozlenmeseydım hemen dıyorumaa sözlümüydün.aşk varmıydı peki.zor olmuştur senin için
bende ağlayarak rahatlarım.yada alışveriş yapmazam bile boş boş mağaza dolanmak..senden sakladığı için kırılmışsın.üzme bukadar kendini.farkına varmıştır zaten.sonuçta öyle bir yanlışa meyletmemiş.gönlünü almaya çalışmadımı
hayırlısı olmuştur.Rabbim karşına gönlüne göre olan en iyi kişiyi çıkarsıno kadar sogudum kı hıc zor olmadı eskı olaylar aklıma gelınce ne kadar basıretsızmıs keske sozlenmeseydım hemen dıyorum
çok yakma devreleri.ders olmuştur.daha dikkatli olacaktır eminim.Hakkını yiyemem gönlümü almaya çalışıyor ama işte benim devreler yandı :))
Amin inşallah ..hayırlısı olmuştur.Rabbim karşına gönlüne göre olan en iyi kişiyi çıkarsın
çocuklara çorba yapacaktım kendimede diyetik bişeyler.valide sultan aradı.işten gelince yorgun oluyorsun yemek yapayımmı diye ben şok.olur yapmak istersen yap dedimakşama yemekler neler? yazın bakam
ben dun aksam tavuklu bezelye yemegı yapacaktım yapmadım bu aksam ınsallahakşama yemekler neler? yazın bakam
Gunaydınnngünaydınlarca...
Gunaydıngünaydın millet nasılsınız
cevap verdıgımı unutup tekrar cvp yazmısım sorrygünaydın millet nasılsınız
no problme canım.işler çok çok giremedim bendecevap verdıgımı unutup tekrar cvp yazmısım sorry
bnm ısım yok bugun ufak tefek seyler var yapacagım onlarıda salladım kıtap okuyordum bıttı .no problme canım.işler çok çok giremedim bende
ben varımnapıyorsunuz bea kimse varmııı
naptın kuzu.mesai de doluyor yavaştan akşama ne yemek varben varım