2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ama gözlerim şiş şiş. Bu gün makyaj filan yapmam herhalde

İşte,anlamaya başlamak gibi görüyorum ben bunu. Mesela çocukken annem Neşet Ertaş dinlerdi. Türkü de sevmezdim. Hatta bu adam düzgün bir Türkçeyle bile söylemiyor diye düşünürdüm. Ah ah,şimdi bayılırım Neşet Ertaşa da. Hem de söylerken onun gibi söylerim :) Yaş büyüdükçe herşeyi anlıyor insan,Sezeni de,Müslümü de, Neşet Ertaşı da...
tabi.ibrahim tatlı sesi kesinlikle dinlemezdim takıldığım şarkıları var misal.
o değilde şimdide nev dinliyorum:KK70::KK70::KK70:nasıl bi kafadaysam

Kesin rahatlatır canım

bendeee bendeeee
ne olacak bu halımız :KK43:

Benim makyajım klasiktir. Bi rimel bi kırmızı ruj bitti. Evet her gün yaparım. Bi de makyajdan sayılmaz ama kaşlarımı da şöyle bir tararım :)
evde olsan da yaparmısın ?

maalsef bunun için yarım saat erken kalkıyorum hatta
ne ısle mesgulsunuz ?
yoğun yapmıyorum.hafif bb falan
bende evde yapmaya usenıyorum zaten zor kalkıyorum ısyerıne ılk ben geldıgım ıcın makyaj malzemelerımı buraya getırdım dun yaptım bı heves ama bugun yapmadım

tabi.ibrahim tatlı sesi kesinlikle dinlemezdim takıldığım şarkıları var misal.
o değilde şimdide nev dinliyorum:KK70::KK70::KK70:nasıl bi kafadaysam

O çelişkiyi ben de yaşıyorum :)) Hepsinin tadı başka hahah. Şeye döndük,kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim..

ne ısle mesgulsunuz ?

bende evde yapmaya usenıyorum zaten zor kalkıyorum ısyerıne ılk ben geldıgım ıcın makyaj malzemelerımı buraya getırdım dun yaptım bı heves ama bugun yapmadım

Evde ruj sürmem,rimel sürerim :)

ne ısle mesgulsunuz ?

günlük bakımlarımı ihmal etmiyorum.onun haricinde iş gelirken bir bb hafif allık rujda aynı şekil

O çelişkiyi ben de yaşıyorum :)) Hepsinin tadı başka hahah. Şeye döndük,kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim..
moduma göre değişiyor.bi kendimi dinliyorum canım ne istiyorsa onu dinliyorum.hatta bazen aynı şarkıyı defalarca dinliyorum..geçen arkadaş dinletti.çukur dizisinde çalmışlar galiba .izlemiyorum gerçi diziyı ben. hayko söylüyor çok sevdim gamzendeki çukur

valla helal olsun , bı benım heralde uyusuk bı ara hergun tam takım yapardım sımdı hıc bısey yapasım yok .
neden agladın?

Aman kendini daha iyi hissediyor insan bi rimelle bile. Gözlerimi severim ben büyükçedir ve renkli. Kirpiklerim de seyrek sayılır ama uzundur. Sürünce güzel oluyor :) Üşenmiyorum bu yüzden.

Kalbim kırık biraz,yüreğime ağır geldi koyverdim rahatladım :)

Hahah :)) Doldum doldum patladı kuzum. Ağlayarak rahatlayanlardanım ben. Kızgınım sanıyordum ama kırılmışım pompiliye. Bi daha sürtüştük..İlk kez bu kadar uzun sürdü biliyor musun? Bizim evde küslük olmaz. Sabah tartışılsa 2 saat sonra birlikte kahvaltıya çıkıyor oluruz sarmaş dolaş :) Kıyamam çünkü. Ama günlerdir hiçbir şey fayda etmedi. Geçmedi içimdeki sinir de kırgınlık da.

Aman kendini daha iyi hissediyor insan bi rimelle bile. Gözlerimi severim ben büyükçedir ve renkli. Kirpiklerim de seyrek sayılır ama uzundur. Sürünce güzel oluyor :) Üşenmiyorum bu yüzden.

Kalbim kırık biraz,yüreğime ağır geldi koyverdim rahatladım :)
evet bende oyleyım , kendımı daha farklı hıssederım ,
canım sorun nedır eger anlatmak ıstersen dınlerım

X