- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
netten nevresim yatak örtüsü kısacası ev tekstil ürünü alan oldumu.
Bana her dr farklı bısey soyledı ama bu seferkı doktora guvenıyorum nedenseevet çok şükür
bu arada bende senin gibi gitmiştim boyun ve sırt ağrısı için
hiçbişey çıkmadı tamamen duruş bozukluğu ve masa başı çalıştığım için
krem ve kas gevşetici verdi baya rahatlattı beni..
hımm olabilir aslında.indirimli ürünler var.ihtiyacım var aslında bakayım biBen hiç almadım ama markasını biliyorsam nasıl bi dokunuşu var biliyorsam alırdım sanırım :)
Her sabah surunerek gelıyorumgünaydınlar.
ben iyiyim çok şükür.
evet ortaladık yine haftayı bundan sonra çabuk gelir haftasonu
pamelaya sardım
yapma ya okadar kötümüsünHer sabah surunerek gelıyorum
Her sabah surunerek gelıyorum
üff canım çekti bende açayım:)) Ben de arabeske bağladım.Müslüm Gürses-Nilüfer
üff canım çekti bende açayım
bugun ölü gıbı uyumusum aksam eve gıdınce cok usumustum hastanede cok yoruldum ve otobuste 1 saat ayakda kaldım sızmısım resmen :)İlaç da etki etmedi mi canım?
bugun ölü gıbı uyumusum aksam eve gıdınce cok usumustum hastanede cok yoruldum ve otobuste 1 saat ayakda kaldım sızmısım resmen :)
.hem ne çok.kesinlikle.arabesk sevmezdim zamanla oyle bi sevdimki.arada damarım tutuyor.çok garip bişey yaÇok güzel değil mi? Benim içim kıyılırdı asla dinleyemezdim Müslüm Gürses. Her müziği dinlemenin bi yaşı varmış galiba :)
evet ıyı uyudum bırazdan da ılacları ıcıcem kas gevsetıcı ve agrı kesıcıyı bakalım ıyı gelecekmıBöyle durumlarda uyku resmen nimet.Bir güzel dinlenmişsindir:)
.hem ne çok.kesinlikle.arabesk sevmezdim zamanla oyle bi sevdimki.arada damarım tutuyor.çok garip bişey ya
evet ıyı uyudum bırazdan da ılacları ıcıcem kas gevsetıcı ve agrı kesıcıyı bakalım ıyı gelecekmı