- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
ben oldum olası cok severım ,
5 tas sevdam vardı papatyalısından aldım en sonunda olurda evlenırsem gercegını aldırcam ıns =)
bende tek tası ayrı takmayı severım ,Hahah inşallah canım :) Ben tek taşımı çok kullanmıyorum mesela :) Ya sadece alyans,ya da tek taşımı takıyorum bi de bi tane daha yüzüğüm var bu gün de onu takayım bari pek evlilik yüzüğüne benzsmiyor ama olsun
bende tek tası ayrı takmayı severım ,
gecen sene 1 ay sozlu kalmıstım ama tektasım cok guzeldı az nasıp oldu takmak
İnşallah canım ,Hadi ya anlaşamadınız mı? Olsun bir gün bir ömür boyu mutlulukla aşkla takarsın inşallah canım
İnşallah canım ,
anlasamadık daha dogrusu sorunumuz yoktu da onun aılesı yuzunden olmadı
cok coook haklısın .. ama zor mesele yınede ayrılmak , herkese acıklama yapıyorsun fılanOlanda hayır vardır derler canım. Demek ki hakkında hayırlı değilmiş. Zaten evlilikte malesef ailelerle de evleniyorsun. İyiye denk gelmeyince de bir rahat vermiyorlar.
cok coook haklısın .. ama zor mesele yınede ayrılmak , herkese acıklama yapıyorsun fılan
Ayrıldıgın zaman mecburen neden bıttıgını yakın cevrene acıklamak zorunda kalıyorsun malesef .Bence yapma :) Senin hayatın neticede. Yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapma.
Ayrıldıgın zaman mecburen neden bıttıgını yakın cevrene acıklamak zorunda kalıyorsun malesef .
ister yaparsın ister yapmazsın sankı onlar bakacak cocuga cok sınır oluyorum yaYakın çevreye tabiki canım ama hiç alakasız insanlar bile çok meraklı oluyor her konuda. Bana da niye çocuk yapmadığımı 7 kat uzak insan soruyor :/
Ayrıldıgın zaman mecburen neden bıttıgını yakın cevrene acıklamak zorunda kalıyorsun malesef .
Allah benı korudu resmen o aıleden . Verılmıs sadakam varmıshayırlısı olsun tatlım
insanlar öyle maalesef..
Allah benı korudu resmen o aıleden . Verılmıs sadakam varmıs
Bende cok mutluyum kendı adıma ,olduğu kadar olmadığı kader demişler ne güzel demişler
şer sandığımız şeylerde hayr çıkabiliyor bazen
adına çok sevindim canım durum öyleyse..
bende ağlayarak rahatlarım.yada alışveriş yapmazam bile boş boş mağaza dolanmak..senden sakladığı için kırılmışsın.üzme bukadar kendini.farkına varmıştır zaten.sonuçta öyle bir yanlışa meyletmemiş.gönlünü almaya çalışmadımıHahah :)) Doldum doldum patladı kuzum. Ağlayarak rahatlayanlardanım ben. Kızgınım sanıyordum ama kırılmışım pompiliye. Bi daha sürtüştük..İlk kez bu kadar uzun sürdü biliyor musun? Bizim evde küslük olmaz. Sabah tartışılsa 2 saat sonra birlikte kahvaltıya çıkıyor oluruz sarmaş dolaş :) Kıyamam çünkü. Ama günlerdir hiçbir şey fayda etmedi. Geçmedi içimdeki sinir de kırgınlık da.
ben aşırı sevmiyorum.yüzüm soluk durması hafif renklensin yetiyor zaten.gunluk bakımlarımı bende ıhmal etmem ama makyaja gelınce neden bu tembellıgım bılmıyorum
kucuk bısey bıle yapmak ınsanı etkılıyor daha degısık hıssettırıyorben aşırı sevmiyorum.yüzüm soluk durması hafif renklensin yetiyor zaten.
benimde var buratz altın sarısı çok kullanmıyorum ama seviyorumbu yuzugun bordo taslısı ve altın rengı
bn sevıyorum ama aksam eve gdınce cıkartıyotum sabah da cıkarken bazen takmıyorm unutuyorumbenimde var buratz altın sarısı çok kullanmıyorum ama seviyorum
aa sözlümüydün.aşk varmıydı peki.zor olmuştur senin içinİnşallah canım ,
anlasamadık daha dogrusu sorunumuz yoktu da onun aılesı yuzunden olmadı