2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben oldum olası cok severım ,
5 tas sevdam vardı papatyalısından aldım en sonunda olurda evlenırsem gercegını aldırcam ıns =)

Hahah inşallah canım :) Ben tek taşımı çok kullanmıyorum mesela :) Ya sadece alyans,ya da tek taşımı takıyorum bi de bi tane daha yüzüğüm var bu gün de onu takayım bari pek evlilik yüzüğüne benzsmiyor ama olsun

bende tek tası ayrı takmayı severım ,
gecen sene 1 ay sozlu kalmıstım ama tektasım cok guzeldı az nasıp oldu takmak

bende tek tası ayrı takmayı severım ,
gecen sene 1 ay sozlu kalmıstım ama tektasım cok guzeldı az nasıp oldu takmak

Hadi ya anlaşamadınız mı? Olsun bir gün bir ömür boyu mutlulukla aşkla takarsın inşallah canım

Son düzenleme:
İnşallah canım ,
anlasamadık daha dogrusu sorunumuz yoktu da onun aılesı yuzunden olmadı

Olanda hayır vardır derler canım. Demek ki hakkında hayırlı değilmiş. Zaten evlilikte malesef ailelerle de evleniyorsun. İyiye denk gelmeyince de bir rahat vermiyorlar.

Olanda hayır vardır derler canım. Demek ki hakkında hayırlı değilmiş. Zaten evlilikte malesef ailelerle de evleniyorsun. İyiye denk gelmeyince de bir rahat vermiyorlar.
cok coook haklısın .. ama zor mesele yınede ayrılmak , herkese acıklama yapıyorsun fılan

Ayrıldıgın zaman mecburen neden bıttıgını yakın cevrene acıklamak zorunda kalıyorsun malesef .

Yakın çevreye tabiki canım ama hiç alakasız insanlar bile çok meraklı oluyor her konuda. Bana da niye çocuk yapmadığımı 7 kat uzak insan soruyor :/

olduğu kadar olmadığı kader demişler ne güzel demişler
şer sandığımız şeylerde hayr çıkabiliyor bazen
adına çok sevindim canım durum öyleyse..
Bende cok mutluyum kendı adıma ,
yoksa sureklı sorunlu ınsanlarla ugrasmak zorunda kalacaktım , maddı sorunlarda cabası

bende ağlayarak rahatlarım.yada alışveriş yapmazam bile boş boş mağaza dolanmak..senden sakladığı için kırılmışsın.üzme bukadar kendini.farkına varmıştır zaten.sonuçta öyle bir yanlışa meyletmemiş.gönlünü almaya çalışmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…