2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Aa başak mı? Çok titiz mi minik? Parmak boyasına dokunmak istemeyip ağlayan başak burcu bi miniğimiz vardı :emir_bebek: Elleri pis oluyormuş :-) Yicem yaa
evet ya çok titiz.yerde atıyorum azcık kir olsun basamaz.parmak uçlarıyla gider.toprağa dokunamıyor.yemek yediğinde dudağının kenarında nokta kadar da olsa yemek olmayacak.hemen sildiriyor.dişini fırçalamak istiyor.yemek saatleri çok düzenlidir.üstünde ıslaklığa bile tahammülü yok.daha neler neler.ve oyuncakları çok kımetli.küçük bir parçası bile kırılsa parçayı buluyor biyere koyuyor babam gelince yapar diyor.çok üzülüyor.küçükte kova tamamen zıtlar .şuan küçükler ama büyüğünün karakterini az biraz tahmin edebiliyorum ilerisi için

aşure kaynatacağız bizde bugün hem dağıtırız hemde kendimiz yeriz var mı seven kaynatan =)

evet ya çok titiz.yerde atıyorum azcık kir olsun basamaz.parmak uçlarıyla gider.toprağa dokunamıyor.yemek yediğinde dudağının kenarında nokta kadar da olsa yemek olmayacak.hemen sildiriyor.dişini fırçalamak istiyor.yemek saatleri çok düzenlidir.üstünde ıslaklığa bile tahammülü yok.daha neler neler.ve oyuncakları çok kımetli.küçük bir parçası bile kırılsa parçayı buluyor biyere koyuyor babam gelince yapar diyor.çok üzülüyor.küçükte kova tamamen zıtlar .şuan küçükler ama büyüğünün karakterini az biraz tahmin edebiliyorum ilerisi için

Ya sonra da gel burçlara inanma :KK45: Ben de yengeç balık ya da başak bebiş istiyorum. Bak bak bak siparişe bak :deli:

Bu çok olası, mesela 2. Çocuk olunca kreşe başlayan ilk çocuklar bebek ve annenin evde çılgınca eğlendiğini,kendisinin okula bu yüzden gönderildiğini düşünüyor okulu ceza olarak görüyor :-) Sonra minnacık psikolojileri bedene vurma savunma mekanizmasını çalıştırıyor,karınları ağrıyıp eve geliyorlar. Okula tepki başlıyor:-) Bizim gibi düşünmüyorlar ama çok tatlı bi kafa yapıları var
doğrudur.onun penceresinden bakmayı neler düşünüdüğünü bilmeyi çok isterdim.

ben akşam gelince cocuklarına daha çok zaman ayırırsın diye demiştim :KK12:
işin gırgırındayım canım.tabiki yapmak isterim.çocuklarımla daha çok zaman geçirmek adına.iki çocuk olunca iki kat ilgi yapılacaklar hep iki kat.bi düzenleme getirecem zaten.kafam bi toplansın

doğrudur.onun penceresinden bakmayı neler düşünüdüğünü bilmeyi çok isterdim.

Ayy çok güzel bir kitap vardı yazarını unuttum kitap çocuk ruh sağlığıyla ilgiliydi. İçinde çocuklar hangi durumda ne hisseder ve nasıl yaklaşmalıyız bütün cevaplar vardı :))

işin gırgırındayım canım.tabiki yapmak isterim.çocuklarımla daha çok zaman geçirmek adına.iki çocuk olunca iki kat ilgi yapılacaklar hep iki kat.bi düzenleme getirecem zaten.kafam bi toplansın
bence hep eşine bırakıpda cocukları sen birşeyler yapma birazda sen ilgilen mesela eşin toplasın evi sen oynaştır bir gün o bir gün sen daha çok ilgilenin mesela böylece dengeyi daha iyi kurabilirsiniz gibi geldi
birde kv hiç evi toplamıyor mu yahu ? tamam hadi yemeğini felan yapmıyor zaten oraları biliyoruzda evi derli topluda mı tutamıyor bu bukadar zor değil ki be bacım
bakıcı tutsan demesen bile yapar bunu mesela.. eve geldiğinde toplu bir ev çalışan bir anne için büyük bir kolaylık

bence hep eşine bırakıpda cocukları sen birşeyler yapma birazda sen ilgilen mesela eşin toplasın evi sen oynaştır bir gün o bir gün sen daha çok ilgilenin mesela böylece dengeyi daha iyi kurabilirsiniz gibi geldi
birde kv hiç evi toplamıyor mu yahu ? tamam hadi yemeğini felan yapmıyor zaten oraları biliyoruzda evi derli topluda mı tutamıyor bu bukadar zor değil ki be bacım
bakıcı tutsan demesen bile yapar bunu mesela.. eve geldiğinde toplu bir ev çalışan bir anne için büyük bir kolaylık
evin dağınıklığı yoruyor zaten.farklı ya bilmiyorum oonu düşünüp modumu düşürmek istemiyorum. Allahtan bişey gelmezse gelecek yıla ikisi içinde kreş düşünüyorum.iki çocuk olunca bişey denmiyor.dün eşim izinliydi.eve gittim salata doğranmış,tavuk haşlamış (döner yapacaktım ona) ayran vs. hep hazır.son dokunuşları yapıp yemeği şekillendir sadece.odamızı süpürmüş oturma odası mutfak süprülmüş çamaşır vardı bikaç parca sermiş.sonra elden geçirdim tekrar erkeğin yaptığı sonuçta. ama kayınvalide atıyorum çocuklara çorba yapar anca iki kaselik.yap fazla hepimiz içelim.sadece çocuklara odaklanmış.ne düşünüyor anlamıyorum.aslında yapmayabilir biliyorum yapmak zorunda da değil ama kendi bedeninden insanlar sonuçta

X