Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu neydi oğlunun.belkide ben onu bırakıp işe gidiyorm diye tepkilidir bana
zaten yardım etmese hemen kabarıyorum hırlıyorum ben
işim çoksa liste yapıyorum kendime buz dolabına asıyorum bitirdikçe üstünü çiziyorum.bi oh çekiyorum. heman edasıyla güç bende artık yapıyorum.sanki dünyayı kurtarmışım .altı üstü temizlik
aynen ben iş yaparken genelde baba ile oynuyorlar o yüzden sanırım biraz buda etkilibelli bi yaştan sonra erkek çocuğu anneye düşüyormuş.bizdede durum aynı babam tuvalete götürsün,babam yedirsin.bide ben oynamaya çok vakit bulamıyorum.orayı düzenle burayı topla yemek yap falan pertim çıkıyor.
boğa canm seninkininburcu neydi oğlunun.
Ne yapıcamı düşünmekte ustayım ben Ama sadece düşünüyorum aksiyon yokbenimde elim hızlıdır ama ne yapıcam düşüncesi en zor olanı
benmiişe zor yetişiyorum .pompili hazırlıyor kahvaltımı düşün o derece kalkamıyorum.o kadarda heder edemem kendimi.bende canımsabahları 1 saat erken kalkıp akşamın yemeğini yapsan ?
Insallah:) Benim aklımda yanlış kalmış o zaman. İnşallah hedefine en kısa sürede varırsın
evet isim önemli.yemeğin ismi belli olacakbenimde elim hızlıdır ama ne yapıcam düşüncesi en zor olanı
oğlumla konuştum az önce
anne ne olur işten gel evimize gidelim dedi
ne zor çalışan anne olmak küçük kuzum benim..
yap yap insanı motive ediyor valla bak..başka ne çekti canınAy şimdi öyle dedin ya ben de bi liste yapiyim Canım çekti. Zaten temizlik dışında canım her şeyi çekiyor şu an
başak.bende boğayımboğa canm seninkinin
oyy kıyamamkii.benimkide benide işe götür diyo.benim korkum şu.nereye gitsek işe gidiyoruz diyor.geçen çıkardık çocukları baya eğlendiler.anne biz işe geldik diyor.acaba beni her gün eğlenmeye geliyorum mu sanıyoroğlumla konuştum az önce
yap yap insanı motive ediyor valla bak..başka ne çekti canın
başak.bende boğayım
pis o minder kaka o.bakma ona.işine gücüne bak.Bi tane masaj minderimiz var çok güzel bişey gıcık oluyorum ona :)) yayılıp onu sırtıma yerleştirmek,papatya çayı demlemek ve kitap okumak,öğleden sonra da kpss testi çözmek istedim ama evim çok kirliş :) Ütü çamaşır dağını eritmem lazım. Masaj minderiyle bakışıyorum çok cazip geliyor ama yüz vermicem gıcığa
oyy kıyamamkii.benimkide benide işe götür diyo.benim korkum şu.nereye gitsek işe gidiyoruz diyor.geçen çıkardık çocukları baya eğlendiler.anne biz işe geldik diyor.acaba beni her gün eğlenmeye geliyorum mu sanıyor
ben akşam gelince cocuklarına daha çok zaman ayırırsın diye demiştimbenmiişe zor yetişiyorum .pompili hazırlıyor kahvaltımı düşün o derece kalkamıyorum.o kadarda heder edemem kendimi.bende canım
çok zor hemde .. senin yine gözün arkada değil canm kayınvaliden bakıyoroğlumla konuştum az önce