- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
ben cocugum olmasını cok ıstıyorum ama koca ıstemıyorum
Hahahah o nasıl olucak? :)) Ay niye istemiyorsun ki ? Kendi adıma,çok tatlı benim kocacım valla Allah yokluğunu göstermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cocugum olmasını cok ıstıyorum ama koca ıstemıyorum
oo iyi iyi oynasınlar
bende az önce aradım meyve yiyorlarmış
bizim bakıcı teyzemiz çok fazla birşey katamıyor ama oglum çok seviyor.. zaten kreş olsun anaokulu olsun bu cocuk elbet gelişecek akşamda elimzden gelidğince birşeyler katmaya çalışıyoruz inşallah başarabiliyorumdur
1 sene daha dişimi sıkacam.zeten oda artık patlak vermeye başladı söylemesi ayıptırikimizde birbirimizden bekliyoruz.bırakıp gidemiyo.laf olur diyetahmin ettim zaten çünkü seni kendime benzettim anlattıklarından yazdıklrından inşallah geçen sene ki yaşadığın olayların tekrarı olmaz.. sen çok güçlü bir annesin elbet geçer bu günlerde
ben senin yerinde olsam geçen sene o olaydan sonra bakıcı tutardım hiç ugraşmazdm kv felan neyse tamam sustum felaket tellalı gibiyim ha müge anlıyı izleye izleue herşeyi bilir oldum len
kim biri vardı koca istiyorum ama aynı evde kalmayalım diyordu.arada takılalım.evlerimiz ayrı olsun diyordu.zamnla istiyorsun biliyormusun evlenmeyi çocuk sahibi olmayıben cocugum olmasını cok ıstıyorum ama koca ıstemıyorum
ara ara dinlen tabiDaha bitmedi ki:)) Ama mola verdim
bizde ara ara sürüyor.geçen bandana vardı saçımda çocuklar eşime taktı dolandı öyle beş on dakika çocuklarla ben yerlerde.pompiş pompiş.tabi sonra çok güldüğümden fırlattıKızlar sizin evde pompilişlerinizle aranızda o eğlenceli hava sürüyor mu bilmiyorum ama benim bi tane kocaman fiyonklu pofidik bir ev terliğim var ben eşimin terliğini giydim hemen acil mutfağa giderken o da benimkini giymiş geldi gülmekten öldüm. Bir de yürürken o fiyonklar sallanıyor. Sandalyeye oturdu terliği yukarı aşağı sallamaya başladı sonra uçuyor gibi yapıyor diyor ki uçacağımm
bizde ara ara sürüyor.geçen bandana vardı saçımda çocuklar eşime taktı dolandı öyle beş on dakika çocuklarla ben yerlerde.pompiş pompiş.tabi sonra çok güldüğümden fırlattı
bazen güzel eğlenceli oluyor amaAy bi kez ben çocukken babam uyuyordu saçlarına bir sürü toka takmıştım. Sonra oyunum bitti,babam uyanmış başındakini farketmemiş öyle balkona çıkmıştı Çok gülmüştük ya
Bkim biri vardı koca istiyorum ama aynı evde kalmayalım diyordu.arada takılalım.evlerimiz ayrı olsun diyordu.zamnla istiyorsun biliyormusun evlenmeyi çocuk sahibi olmayı
B.?
:) hızlı yazınca boyle oluyo :)B.?
NAPTIN
:) hızlı yazınca boyle oluyo :)
bende artık ıstıyorum es coluk cocuk dugun dernek
istersin tabi normal:) hızlı yazınca boyle oluyo :)
bende artık ıstıyorum es coluk cocuk dugun dernek
bittimi temizlikDüğün çok stresli bişey bence
bittimi temizlik
kızlar firarda Eclipsse
arkadaş odasına çağırdı kahve içmeye çıktım ben mucksAy işleri mi yoğunlaştı acaba
ana kız ciddi mi1 sene daha dişimi sıkacam.zeten oda artık patlak vermeye başladı söylemesi ayıptırikimizde birbirimizden bekliyoruz.bırakıp gidemiyo.laf olur diye