- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bakıyorum şimdiBaktım şimdi okuduğum kitaplar listesinden.Atalay Yörükoğlu Çocuk Ruh Sağlığı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum şimdiBaktım şimdi okuduğum kitaplar listesinden.Atalay Yörükoğlu Çocuk Ruh Sağlığı :))
bak 2 kase çorba yapmak yerine yahu 1 tencere corba yap sene ? ben burda bir art niyet ararım herşey geç.. yazıktır günahtır yahu tamam sen el kızısında çalışan 2 cocuklu bir annesin insanda biraz vicdan olacak vicdanevin dağınıklığı yoruyor zaten.farklı ya bilmiyorum oonu düşünüp modumu düşürmek istemiyorum. Allahtan bişey gelmezse gelecek yıla ikisi içinde kreş düşünüyorum.iki çocuk olunca bişey denmiyor.dün eşim izinliydi.eve gittim salata doğranmış,tavuk haşlamış (döner yapacaktım ona) ayran vs. hep hazır.son dokunuşları yapıp yemeği şekillendir sadece.odamızı süpürmüş oturma odası mutfak süprülmüş çamaşır vardı bikaç parca sermiş.sonra elden geçirdim tekrar erkeğin yaptığı sonuçta. ama kayınvalide atıyorum çocuklara çorba yapar anca iki kaselik.yap fazla hepimiz içelim.sadece çocuklara odaklanmış.ne düşünüyor anlamıyorum.aslında yapmayabilir biliyorum yapmak zorunda da değil ama kendi bedeninden insanlar sonuçta
bakıyorum şimdi
yürü git kız durduğun kabahat beceriksiz gelin senin kayınvaliden olsam çok çektirirdim sanaKızlar saat 11 oldu :)) Olive iş başına,temizlik başlasın. Liste ve bilimum temizlik malzemesi hazır! Vira Bismillah
aa sen evlımısın ?Kızlar saat 11 oldu :)) Olive iş başına,temizlik başlasın. Liste ve bilimum temizlik malzemesi hazır! Vira Bismillah
yürü git kız durduğun kabahat beceriksiz gelin senin kayınvaliden olsam çok çektirirdim sana
Evetaa sen evlımısın ?
helal sana valla bebıs varmı
inan bilmiyorum eclips başlarda daha kötüydüm ikinci çocuğa daha hazır değildim hem ruhen hem bedenen.maddi sıkıntılarımız oldu .ücretsiz izne ayrılacaktım.olmadı.doğumdan sonra izin bitince işe başladım.sonra eve geliyorum durumlar malum psikolojik olarak baya zorlandım.şimdi iyiyim alıştım.eltim çok gazlıyor.her çocuk için 800, 800 toplam 1600 yapar.büyük bi yük aldı kayınvalidem sizin üzerinizden diyor.bana bunu dıyen kayınvalideme neler der.çocuklarım için sabrediyorum.bak 2 kase çorba yapmak yerine yahu 1 tencere corba yap sene ? ben burda bir art niyet ararım herşey geç.. yazıktır günahtır yahu tamam sen el kızısında çalışan 2 cocuklu bir annesin insanda biraz vicdan olacak vicdan
kendi anneciğin olsa bak nasılda yardımcı olurdu..
ben bu konulara deginip senin modunu düşürmek istemiyorum sakın yanlış anlama ama senin kv bana baştan beri art niyetli oluyor ha 2 cocuga bakıyor daha ne yapsın diye düşünenler çoktur ama anormal durumlar var 2 kase corba yapması gibi bir evi bile toparlayamaması gibi..
sonuçta oda o evde yaşıyor .. allah razı olsun evet cocuklarına bakıyor emek veriyor fedakarlık ediyor.. zaten sizde çok fazla birşey istemiyorsunuz ki
bir ev toparlamak ne biliyim bu kadar zor olmamalı yada senin işini kolaylaştıracak yemek menüsünü tezgahın üzerine cıkarmak , çamaşırların asılı ise bir toplamak çok tuaf geliyor bana kv
çok üzülüyorum senin için 2 cocukla makine gibi herşeye koşturuyorsun sende insansın..
bak eşin sagolsun dün düşünmüş birşeyler yapmış izinli olduğun için kv içinde geçerli olmalı bu durum.
mesela benim bakıcım ben hiç demedim her zaman evimi derli toplu tutar
şu dikey makine ile ortalığı bir öylesine alır bulaşık bırakmaz.. bunlar insani şeyler
sonuçta bütün gün cocuk bakmıyor
bu cocuklar uyuyor
kendi kendine oynuyor vs..
başla canım bizlerde yemeğe çıkarız şimdi.ora bitir işini.sonra papatya çayını al gelKızlar saat 11 oldu :)) Olive iş başına,temizlik başlasın. Liste ve bilimum temizlik malzemesi hazır! Vira Bismillah
oww senin eltinde tehlikeli desene o zamaninan bilmiyorum eclips başlarda daha kötüydüm ikinci çocuğa daha hazır değildim hem ruhen hem bedenen.maddi sıkıntılarımız oldu .ücretsiz izne ayrılacaktım.olmadı.doğumdan sonra izin bitince işe başladım.sonra eve geliyorum durumlar malum psikolojik olarak baya zorlandım.şimdi iyiyim alıştım.eltim çok gazlıyor.her çocuk için 800, 800 toplam 1600 yapar.büyük bi yük aldı kayınvalidem sizin üzerinizden diyor.bana bunu dıyen kayınvalideme neler der.çocuklarım için sabrediyorum.
onun bebiş yok daha.henüz hazır hissetmiyormuş kendini.ayy oliv senin adına konuştum sorry.temizliğe başlamışsındır die şettirdimhelal sana valla bebıs varmı
sen onun avukatımısın lenonun bebiş yok daha.henüz hazır hissetmiyormuş kendini.ayy oliv senin adına konuştum sorry.temizliğe başlamışsındır die şettirdim
normalde iyi anlaşırım eltimle.ama banada öyle geliyorpatlak verdi zaten geçen sene yaz.eşime kayınvalideme patladım..plan yapıyorsun ama Allahında bir planı oluyor.onu hesap edemiyorsun.büyük kiriz çıktı.ayrılmayı bile düşündüm.ama o durumda eltim toparladı bizi.kayınvalidem bi süre gelmedi.(15 gün kadar) eşim istemedi gelmesini.geleyim dedi.toparlanmamı bekledi.aman anlatsan destan olur ha o dereceoww senin eltinde tehlikeli desene o zaman
oraları bilemem ama bizim burda 2 cocuga maksimum 900 950 tl bakıyorlar.. eğer biri okula gidiyorsa 800 lira çok rahat bakan bulunur
ve birde herşey para değildir. bunuda unutmamak gerekir eltin biraz bana seni çekemeyen biri gibi geldi
ki zaten eltiler hep öyledir.. şaşırmadım. dediğin gibi kayınvalidene kim bilir neler diyorlar günahı boynuna
belkide o yüzden sana hiç bir şekilde yardımcı olmuyordur bilemeyiz.
ama bu durum böyle giderse bence senin bilinç altında olan şeylerin birgün toplu bir şekilde patlar içinde. çünkü hep öyle olur ya hani sabredersn sabredersin.... bir yerde sabırda kalmaz sinirde kalmaz.. inşallah sende böyle olmassın canım.
2. cocuk cok erken geldiği için üst üste tabiki seni ruhen ve bedenen yormuş. allah sabır versin sabrın sonu selamet olur inşallah kendini çok yıpratma benim gibi ben çok yıprandım dahada toparlanamadım içime ata ata..
çok zor hemde .. senin yine gözün arkada değil canm kayınvaliden bakıyor
bütün gün neler yapıyorlar peki kayınvaliden oglunu oynaştırabiliyormu eğitici oyunlar felan ? yoksa kendi halindemi genelde
tahmin ettim zaten çünkü seni kendime benzettim anlattıklarından yazdıklrından inşallah geçen sene ki yaşadığın olayların tekrarı olmaz.. sen çok güçlü bir annesin elbet geçer bu günlerdenormalde iyi anlaşırım eltimle.ama banada öyle geliyorpatlak verdi zaten geçen sene yaz.eşime kayınvalideme patladım..plan yapıyorsun ama Allahında bir planı oluyor.onu hesap edemiyorsun.büyük kiriz çıktı.ayrılmayı bile düşündüm.ama o durumda eltim toparladı bizi.kayınvalidem bi süre gelmedi.(15 gün kadar) eşim istemedi gelmesini.geleyim dedi.toparlanmamı bekledi.aman anlatsan destan olur ha o derece
oo iyi iyi oynasınlarwalla biraz önce konuştuğumda kumla oyun oynuyorlardı evde :)
ben cocugum olmasını cok ıstıyorum ama koca ıstemıyorumonun bebiş yok daha.henüz hazır hissetmiyormuş kendini.ayy oliv senin adına konuştum sorry.temizliğe başlamışsındır die şettirdim
Daha bitmedi ki:)) Ama mola verdimbaşla canım bizlerde yemeğe çıkarız şimdi.ora bitir işini.sonra papatya çayını al gel