2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

he kız :KK53: valla yapıyorum yani hatta öğlen gidip yemek yaptığım çok oluyor bakıcı her yemeği yapamıyor çünkü.. yarım saat yetiyor bana oda piştimi söndürüyor zaten
misafir geleceğindede öyle yapıyorum yoksa o yetişmez işte
birde evim yakın 10 dakika
evinin yakında olması büyük avantaj.ee ben çıksam onikide anca bi yarım saat kalabilirim evde.ondada zaten çocuklar oyun istıyor iki lokma bişey yeyip hemen çıkıyordum

Yok artıkk :)) Bana misafir gelcem diyince ben napcam diye deli danalar gibi dolanmaya başlıyorum:bicak: Misafiri çok severim ama en çok çat kapı gelip Allah ne verdiyse çıkarttığım zaman seviyorum:deli:
bende çat kapı sevmiyorum.mutlaka haber verilecek bana.

bakın size dünü anlatayım
karnıyarık yapılacak ev toplanacak camasır serilecek..
oglanı babası götürdü uyutmaya
saat 10: 00 hemen mutfağa gittim patlıcanları soydum altı kısık kızarırken hemen kıymalı harcını hazırladım o ara patlıcanlar kızardı içini doldurdum direk fırına sürdüm o sıra hemen pilavıda koydum
zaten ben bir yandan yapar bir yandan mutfağı toparlarım tezgahda yemek ocaga konulana kadar hiç birşey kalmaz
onlar pişerken hemen çamaşır serdim.
evi toparladım tuvalet banyoyu yıkayıverdim
birde kahve yaptım saat 10:55 di =)
eşim bile şaşırıyor bu kadar hızlı olduğma birazda panik atağım hemen herşey bitmeli

Bu gün evimi temizlicem hala uff puff yapa yapa nası temizleyeceğimi düşünüyorum :)) saat 3 olur ben hala düşünüyor olurum muhtemelen

Erkek çocuklar annelerinden çok hoşlanırlar :) babalarına annelerine sahip olduğu için kıskançlık hissederler ve anneyi elde etmeye çalışırlar. Bunu yaparken kendinden cüsse olarak büyük olan babadan da korkarlar :) Sonra anneyi elde edemeyeceğini anlarlar ve babayı rol model alıp erkek toplumsal ve cinsiyet rollerini taklit yoluyla öğrenirler diyor Freud. Oğlunuz sizi tabiki seviyor ama erkek olmak rolünü babadan öğreniyor şu an o yüzden onun peşinde :)) Kimliğini oluşturuyor yavaş yavaş
o yüzden mi ama benimle oynamak bile istemiyor :olamaz:

çok beter birşey.. bende bugün iyiym çok şükür..
benim oglan babaya iyice düşleşti
acaba beni sevmiyor mu diye üzülüyorum :KK53:
herşeyde babayı istiyor dün akşam hadi oglum oyun oynayalım diyorum sen git baba ile oynayacağm diyor
baba ile yatıyor
babası ile banyo yapmak istiyor
gece kalkıyor babaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
babası ile sarılıp yatıyor
neden beni istemiyor ki :mad:
babası yemek yedirsin istiyor
benim büyük aynı.sabah uyandı eşim ekmek almaya çıkmış.ben gittim yanına ayağıyla tekme attı babam delsin diyor.bende çok soruladım kendimi başlarda.küçük öyle değil.sanırım çalışıyoruz diye tepkililer bize.bırakıp gidiyoruz gibi geliyor onlara.hoş babalarda çıkıyor

benim büyük aynı.sabah uyandı eşim ekmek almaya çıkmış.ben gittim yanına ayağıyla tekme attı babam delsin diyor.bende çok soruladım kendimi başlarda.küçük öyle değil.sanırım çalışıyoruz diye tepkililer bize.bırakıp gidiyoruz gibi geliyor onlara.hoş babalarda çıkıyor
olabilr acaba gerçekten çalışıyoruz diye mi öyle yapıyorlar
ama babalarıda çalışıyor :KK51: benim oglumda beni tekmeliyor git diye.

bakın size dünü anlatayım
karnıyarık yapılacak ev toplanacak camasır serilecek..
oglanı babası götürdü uyutmaya
saat 10: 00 hemen mutfağa gittim patlıcanları soydum altı kısık kızarırken hemen kıymalı harcını hazırladım o ara patlıcanlar kızardı içini doldurdum direk fırına sürdüm o sıra hemen pilavıda koydum
zaten ben bir yandan yapar bir yandan mutfağı toparlarım tezgahda yemek ocaga konulana kadar hiç birşey kalmaz
onlar pişerken hemen çamaşır serdim.
evi toparladım tuvalet banyoyu yıkayıverdim
birde kahve yaptım saat 10:55 di =)
eşim bile şaşırıyor bu kadar hızlı olduğma birazda panik atağım hemen herşey bitmeli
ne güzel ya.ben biraz şeyim ımmm tembel:KK70::KK70:.şaka şaka bende pratik yemek yaparım.kayın validem bile çok zaman şaşırır aa ne zaman yaptın der.ama yemek işini günlük yetiştirebiliyorum.en fazla çorba yapıyorum çocuklara yatmadan.

ne güzel ya.ben biraz şeyim ımmm tembel:KK70::KK70:.şaka şaka bende pratik yemek yaparım.kayın validem bile çok zaman şaşırır aa ne zaman yaptın der.ama yemek işini günlük yetiştirebiliyorum.en fazla çorba yapıyorum çocuklara yatmadan.

Ben açık açık itiraf ediyorum aşırı tembelim ev işi konusunda :sampiyon: Ben yapıyorum o kirleniyor bu döngü nereye kadar hı?:p Benim pompili anlayışsız olsa ve yardım etmese acayip papaz olurduk kesin:eğlence:

sabahları 1 saat erken kalkıp akşamın yemeğini yapsan ?

olabilr acaba gerçekten çalışıyoruz diye mi öyle yapıyorlar
ama babalarıda çalışıyor :KK51: benim oglumda beni tekmeliyor git diye.
belli bi yaştan sonra erkek çocuğu anneye düşüyormuş.bizdede durum aynı babam tuvalete götürsün,babam yedirsin.bide ben oynamaya çok vakit bulamıyorum.orayı düzenle burayı topla yemek yap falan pertim çıkıyor.

belkide ben onu bırakıp işe gidiyorm diye tepkilidir bana :cry:

Öyle olabilir,ama baba da gidiyor işe neticede :)) Sevebileceği oyunları oynayıp kaliteli zaman geçirince düzelir :) Bi de bizim evde de şöyleydi annem kural koyar zorla yemek yedirir hasta olmayalım diye uğraşır dururdu. Babam kural bozar,eğlenceli davranırdı. E kimle oynar kimi daha çok severdik bil bakalım:p

Ben açık açık itiraf ediyorum aşırı tembelim ev işi konusunda :sampiyon: Ben yapıyorum o kirleniyor bu döngü nereye kadar hı?:p Benim pompili anlayışsız olsa ve yardım etmese acayip papaz olurduk kesin:eğlence:
zaten yardım etmese hemen kabarıyorum hırlıyorum ben:KK70::KK70::KK70::KK70:
işim çoksa liste yapıyorum kendime buz dolabına asıyorum bitirdikçe üstünü çiziyorum.bi oh çekiyorum. heman edasıyla güç bende artık yapıyorum.sanki dünyayı kurtarmışım .:KK70::KK70::KK70::KK70:altı üstü temizlik

X