- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
ben bu aralar müge anlıya sardm bakalım ne zaman sıkılacam:) Başka gündüz kuşağı da seyrediyor musun? Mügeyi pek sık izlemem ama bazı gündüz kuşaklarına ben de takılıyorum öyyle şey vardı gelinim mutfakta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu aralar müge anlıya sardm bakalım ne zaman sıkılacam:) Başka gündüz kuşağı da seyrediyor musun? Mügeyi pek sık izlemem ama bazı gündüz kuşaklarına ben de takılıyorum öyyle şey vardı gelinim mutfakta
benim koşturmacalı geçiyor..yoğun geçiyor dinmeyen bi baş ağrımız vardı topikçe çok şükür bugun rahatladımAslında hala halledemediğim 1 dersim var ama bu gün olacak diye umuyorum o nedenle rahatladım :) Bitti sayıyorum. Senin nasıl gidiyor iş? Çocuklar?? :)
bende birazdaha iyiyim bugün viks çok rahatlattıbenim koşturmacalı geçiyor..yoğun geçiyor dinmeyen bi baş ağrımız vardı topikçe çok şükür bugun rahatladım
düşünmem lazım birde yapacağınz yemeğe baglı
ben cocukdan sonra çok hızlandm yarım saatte yemek işini hallediyorum o pişerkende dünya iş yaparım
benim koşturmacalı geçiyor..yoğun geçiyor dinmeyen bi baş ağrımız vardı topikçe çok şükür bugun rahatladım
onlar en kolayı zaten =)Bezelye,nohut,kuru fasulye vs yemeklik hazırlayıp dolaba atıyorum :) bunlar bi kurtarıyor yarım saate.
günaydıngünaydınn
3 Yıl stajOlsun ne olacak ki :) Hedef belliyse yaş sadece bir sayı :) Yaş sınırlaması yok değil mi mali müşavirlikte bi de 6 yıl stajyerlik vardı sanki
kim sakinmiş ben mi hiç inanmagünaydın
onlar en kolayı zaten =)
senin maşallahın var zaten.hatun öğle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yanidüşünmem lazım birde yapacağınz yemeğe baglı
ben cocukdan sonra çok hızlandm yarım saatte yemek işini hallediyorum o pişerkende dünya iş yaparım
3 Yıl staj
dımı.benide rahatlatıyor.arada ilaç almadan bile geçirebiliyor.dün gittim duş falan aldım uykuya geçtim hala ağrıyordu.çok şükür sabah uyandım.korkuyla uyandım hala ağrıyormu diyebende birazdaha iyiyim bugün viks çok rahatlattı
he kız valla yapıyorum yani hatta öğlen gidip yemek yaptığım çok oluyor bakıcı her yemeği yapamıyor çünkü.. yarım saat yetiyor bana oda piştimi söndürüyor zatensenin maşallahın var zaten.hatun öle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yani
kesinlikleEn kolay et ya atıyosun suyunu çıkarıp çekiyor az daha su ekleyip çektiriyosun,pişti bile. Sonra alt yapısına canın ne istiyosa koy Kendi kendine pişen,bi de lezzetli olan şeylere bayılıyorum. Mesela haşlanmış kurufasulyeyi yemek yapmak için girdiğim tek zahmet soğan doğrayıp alt yapısını hazırlamak. Sonra kendi kendine pişiyor canım benim ya
senin maşallahın var zaten.hatun öle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yani
çok beter birşey.. bende bugün iyiym çok şükür..dımı.benide rahatlatıyor.arada ilaç almadan bile geçirebiliyor.dün gittim duş falan aldım uykuya geçtim hala ağrıyordu.çok şükür sabah uyandım.korkuyla uyandım hala ağrıyormu diye
var artık var oda benYok artıkk :)) Bana misafir gelcem diyince ben napcam diye deli danalar gibi dolanmaya başlıyorum Misafiri çok severim ama en çok çat kapı gelip Allah ne verdiyse çıkarttığım zaman seviyorum
çok beter birşey.. bende bugün iyiym çok şükür..
benim oglan babaya iyice düşleşti
acaba beni sevmiyor mu diye üzülüyorum
herşeyde babayı istiyor dün akşam hadi oglum oyun oynayalım diyorum sen git baba ile oynayacağm diyor
baba ile yatıyor
babası ile banyo yapmak istiyor
gece kalkıyor babaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
babası ile sarılıp yatıyor
neden beni istemiyor ki
babası yemek yedirsin istiyor