2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Aslında hala halledemediğim 1 dersim var ama bu gün olacak diye umuyorum o nedenle rahatladım :) Bitti sayıyorum. Senin nasıl gidiyor iş? Çocuklar?? :)
benim koşturmacalı geçiyor..yoğun geçiyor dinmeyen bi baş ağrımız vardı topikçe çok şükür bugun rahatladım

düşünmem lazım :KK53: birde yapacağınz yemeğe baglı
ben cocukdan sonra çok hızlandm yarım saatte yemek işini hallediyorum o pişerkende dünya iş yaparım

Bezelye,nohut,kuru fasulye vs yemeklik hazırlayıp dolaba atıyorum :) bunlar bi kurtarıyor yarım saate.

benim koşturmacalı geçiyor..yoğun geçiyor dinmeyen bi baş ağrımız vardı topikçe çok şükür bugun rahatladım

Ya onu herkes söylüyordu okulda da acaba mevsimsel bir şey mi? :) Nazar olduk diyip duruyorlardı

onlar en kolayı zaten =)

En kolay et ya atıyosun suyunu çıkarıp çekiyor az daha su ekleyip çektiriyosun,pişti bile. Sonra alt yapısına canın ne istiyosa koy :-) Kendi kendine pişen,bi de lezzetli olan şeylere bayılıyorum. Mesela haşlanmış kurufasulyeyi yemek yapmak için girdiğim tek zahmet soğan doğrayıp alt yapısını hazırlamak. Sonra kendi kendine pişiyor canım benim ya :-)

düşünmem lazım :KK53: birde yapacağınz yemeğe baglı
ben cocukdan sonra çok hızlandm yarım saatte yemek işini hallediyorum o pişerkende dünya iş yaparım
senin maşallahın var zaten.hatun öğle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yani:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bende birazdaha iyiyim bugün viks çok rahatlattı
dımı.benide rahatlatıyor.arada ilaç almadan bile geçirebiliyor.dün gittim duş falan aldım uykuya geçtim hala ağrıyordu.çok şükür sabah uyandım.korkuyla uyandım hala ağrıyormu diye

senin maşallahın var zaten.hatun öle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yani:nazar::nazar::nazar:
he kız :KK53: valla yapıyorum yani hatta öğlen gidip yemek yaptığım çok oluyor bakıcı her yemeği yapamıyor çünkü.. yarım saat yetiyor bana oda piştimi söndürüyor zaten
misafir geleceğindede öyle yapıyorum yoksa o yetişmez işte
birde evim yakın 10 dakika

En kolay et ya atıyosun suyunu çıkarıp çekiyor az daha su ekleyip çektiriyosun,pişti bile. Sonra alt yapısına canın ne istiyosa koy :-) Kendi kendine pişen,bi de lezzetli olan şeylere bayılıyorum. Mesela haşlanmış kurufasulyeyi yemek yapmak için girdiğim tek zahmet soğan doğrayıp alt yapısını hazırlamak. Sonra kendi kendine pişiyor canım benim ya :-)
kesinlikle

senin maşallahın var zaten.hatun öle arası eve gidip akşamki misafire menü çıkarıyor o derece yani:nazar::nazar::nazar:

Yok artıkk :)) Bana misafir gelcem diyince ben napcam diye deli danalar gibi dolanmaya başlıyorum:bicak: Misafiri çok severim ama en çok çat kapı gelip Allah ne verdiyse çıkarttığım zaman seviyorum:deli:

dımı.benide rahatlatıyor.arada ilaç almadan bile geçirebiliyor.dün gittim duş falan aldım uykuya geçtim hala ağrıyordu.çok şükür sabah uyandım.korkuyla uyandım hala ağrıyormu diye
çok beter birşey.. bende bugün iyiym çok şükür..
benim oglan babaya iyice düşleşti
acaba beni sevmiyor mu diye üzülüyorum :KK53:
herşeyde babayı istiyor dün akşam hadi oglum oyun oynayalım diyorum sen git baba ile oynayacağm diyor
baba ile yatıyor
babası ile banyo yapmak istiyor
gece kalkıyor babaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
babası ile sarılıp yatıyor
neden beni istemiyor ki :mad:
babası yemek yedirsin istiyor

bakın size dünü anlatayım
karnıyarık yapılacak ev toplanacak camasır serilecek..
oglanı babası götürdü uyutmaya
saat 10: 00 hemen mutfağa gittim patlıcanları soydum altı kısık kızarırken hemen kıymalı harcını hazırladım o ara patlıcanlar kızardı içini doldurdum direk fırına sürdüm o sıra hemen pilavıda koydum
zaten ben bir yandan yapar bir yandan mutfağı toparlarım tezgahda yemek ocaga konulana kadar hiç birşey kalmaz
onlar pişerken hemen çamaşır serdim.
evi toparladım tuvalet banyoyu yıkayıverdim
birde kahve yaptım saat 10:55 di =)
eşim bile şaşırıyor bu kadar hızlı olduğma birazda panik atağım hemen herşey bitmeli

çok beter birşey.. bende bugün iyiym çok şükür..
benim oglan babaya iyice düşleşti
acaba beni sevmiyor mu diye üzülüyorum :KK53:
herşeyde babayı istiyor dün akşam hadi oglum oyun oynayalım diyorum sen git baba ile oynayacağm diyor
baba ile yatıyor
babası ile banyo yapmak istiyor
gece kalkıyor babaaaaaaaaaaa diye ağlıyor
babası ile sarılıp yatıyor
neden beni istemiyor ki :mad:
babası yemek yedirsin istiyor

Erkek çocuklar annelerinden çok hoşlanırlar :) babalarına annelerine sahip olduğu için kıskançlık hissederler ve anneyi elde etmeye çalışırlar. Bunu yaparken kendinden cüsse olarak büyük olan babadan da korkarlar :) Sonra anneyi elde edemeyeceğini anlarlar ve babayı rol model alıp erkek toplumsal ve cinsiyet rollerini taklit yoluyla öğrenirler diyor Freud. Oğlunuz sizi tabiki seviyor ama erkek olmak rolünü babadan öğreniyor şu an o yüzden onun peşinde :)) Kimliğini oluşturuyor yavaş yavaş

X