Allah hayırlı eylesin canımKızlar bugün aşılamam var hastanedeyim su an bana dua edin lutfen
Canım ne yaptın verdin mi kanInşallah canım ama sanmıyorumsonucu alır almaz yazarım
amin canım benim cümlemizinki. Benide eklermisin listeye gerçi hazirana denk geldim ben amaAllah hayırlı eylesin canım❤
Merhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
1. InsaAllah Kim asilama yapti tutacak. Insallah kocaklarimiz Allah doldursun.
2. Ben yabanci gelniyimturkcem bir acayip anlarsaniz insaAllah.
Simdi sorulara geciyorum.
1. Persembe asilama yaptim ve dun gece iliskin yapin doktor dedi amaaa benim esi eger doktor soyledi yapin yapamiyorstrese giriyor- simdi bu sorun cikar mi? Sizce
2. Progesteron hormone (protex 25mg) aliyorum gobekten siz aliyordunuz mu?
Malesef canım gebelik olmamış sonuç olumsuzCanım ne yaptın verdin mi kan
Hayırlısı olsun canım inşallahMalesef canım gebelik olmamış sonuç olumsuz
Sen ne guzelsin oylee bende sen gibiyim 1 evladım var 37 yaşındayım hakkımızda hayırlısı olsun ins 2.asilamam ama içimde çok umut yok açıkçası mikroçip ile aşılama yaptı dr um cok umutlu ama neyse hayırlısıBen 19 mayısta asılama oldum 3 gun var regle gögüslerın agrıması hassaslasması dısında hıcbır belırtı yok ıkı defa erken gebelık testı yaptım bı 1 hafta kala bırde 4 gun kala adete ama negatıf cıktı sanırım tutmadı yas 39 bır cocugum var ama ıkıncısını ıstedık hayırlısı ıse olsun deılse olmasın zaten...erken gebelık testı adı ustunde ama ne kadr guvenılır bılemem bazıları erken gebelık testıde olsa adetın gecmeden kesın sonuc alamassın dıyorlar dogru belkı ama bıcok kısı pozıtıf sonucu gordugunu soyluyor.1 hafta kalsa dahı ben pozıtıfı gordum dıyenler var ee hal boyle olunca benımde umutlarım kırılıyor.allah tum ısteyenlere versın ılkonce hıc cocugu olmayanlara benden once versın ınsaalh allah omur versın benım cocugum var zaten olmayanlara yurekten dua edıyorum ınsallh allh kucagınızı doldursun amin..
Amin amin :) inşallah sorun olmaz aynı durumu bende yaşadım kızdım birsuru eşime nasip artikMerhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
1. Persembe asilama yaptim ve dun gece iliskin yapin doktor dedi amaaa benim esi eger doktor soyledi yapin yapamiyorstrese giriyor- simdi bu sorun cikar mi? Sizce
Inşallah bu sefer tutar hayırlı haberlerini alırız insallahKızlar aşılama ya gidiyoruzdua bekliyorum herkesten 12 gibi olurum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah ❤
İnşallah canım hepimiz o güzel haberi alırız inşallahInşallah bu sefer tutar hayırlı haberlerini alırız insallah
Canım öncelikle asilaman hayırlı uğurlu olsunMerhaba kizlar. Ben yeniyim ama 4 aydan fazla size takibediyorum. Persembe gunu asilama yaptim. InsaAllah tutar. Ilk defa yaptik. Gecen sene temmuzde kurtaj oldum sonra pko cikti ve ondan berri urasiyorz. Bir kac soru sizinle paylasmdan one soylemek bir sey istiyorum.
Sen ne guzelsin oylee bende sen gibiyim 1 evladım var 37 yaşındayım hakkımızda hayırlısı olsun ins 2.asilamam ama içimde çok umut yok açıkçası mikroçip ile aşılama yaptı dr um cok umutlu ama neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?