Oy çok üzüldümBenım bugun 14. Gunumdu asılamadan sonra sabah test yaptım malesef negatıf cıktı canım ınsallh senın pozıtıf cıkar evet hayırlısı olsun hakkımızda
inan bende ayniyim aşılama yaptırdım diye kendimi hamile zannediyorumBen psikopata bağladım yanlız kaldığımda gobegimi sevip bebek var gibi konuşuyorumtutunsunlar mucadele etsinler bize güç katsinlar büyük bir aile olalım diye konuşuyorum yıkım büyük olacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime hemde ikiz mis gibi konuşuyorum puhaha.
Pozitif enerji güzeldir canımBen psikopata bağladım yanlız kaldığımda gobegimi sevip bebek var gibi konuşuyorumtutunsunlar mucadele etsinler bize güç katsinlar büyük bir aile olalım diye konuşuyorum yıkım büyük olacak biliyorum ama engel olamıyorum kendime hemde ikiz mis gibi konuşuyorum puhaha.
Tamam canım bilgisayar a geçince ekleyeyimSrplmtmtk canım listeye benide eklermisin?
Canım benim ya üzülme inşallah hayırlı zamani vardır inşallahBenım bugun 14. Gunumdu asılamadan sonra sabah test yaptım malesef negatıf cıktı canım ınsallh senın pozıtıf cıkar evet hayırlısı olsun hakkımızda
Ahaha tek değilim yaniinan bende ayniyim aşılama yaptırdım diye kendimi hamile zannediyorumne olacak bu halimiz
Umarimmm :) ins öyle de sonuclanirPozitif enerji güzeldir canım❤
Benimde büyük ihtimal negatif olacak. 12. Günüm merak ettim idrar testi yaptirdim negatif. Bizde tup bebek merkeziyle konuşmayı düşünüyoruz. Bize antep yakın olduğu için oraya gidecezKızlar aşılamadan hiç olumlu sonuç alan yok mu aramızda? :/ ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye başladım var mı önerdiğiniz duyduğunuz bir yer?
Ben Malatya da gidiyorumKızlar aşılamadan hiç olumlu sonuç alan yok mu aramızda? :/ ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeye başladım var mı önerdiğiniz duyduğunuz bir yer?
Nerede yaşıyorsunuzBenimde büyük ihtimal negatif olacak. 12. Günüm merak ettim idrar testi yaptirdim negatif. Bizde tup bebek merkeziyle konuşmayı düşünüyoruz. Bize antep yakın olduğu için oraya gidecez
Malatya da tek doktor tanırımBen Malatya da gidiyorum
Aşılama mı olmustun canim sen benime esimde sorun vardi merak ettimBenimde büyük ihtimal negatif olacak. 12. Günüm merak ettim idrar testi yaptirdim negatif. Bizde tup bebek merkeziyle konuşmayı düşünüyoruz. Bize antep yakın olduğu için oraya gidecez
Evet canim eşimin degerlerinde sıkıntı çıktı. Ileri hareketlilik sıfir çıktı. Yikama sonrasi 10 oldu ama benim hiç umudum umidim yok. Biraz önce eşimin ısrarı ile kan verdim. 13. GünümAşılama mı olmustun canim sen benime esimde sorun vardi merak ettim
Diyarbakır canimsNerede yaşıyorsunuz
Canim işine karışmak gibi olmasın. Bi yakinim malatya da uğraş bey varmış ona gidiyor.. Memnunum diyordu. İstersen onu da araştır. Sonuçta paramız çok gidiyor...Malatya da tek doktor tanırım
Tarık Göksel Gül
Benim aşılamam tutmazsa bu ay
Tekirdağ dan
Malatya ya Tarık hocaya gideceğim
Eylül ayı içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?