- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 53
- 36
Bende koku yok sadece bi defa oldu . bakalım ilerleyen günlerde böyle akıntim olacak mıBenim de akıntım var sürekli kokulu
İnşllah hayırlı sonuçlar alırsın canımMerhabalar herkese bir müddet yoktum.yeni gelismelerle geldim enson yumurtalar in gelisimi durmuştu doktorum dozaji artırdı sabah kontrolum vardı sağda ve solda 17mm 2adet yumurtam gelişmiş. Saat 23:00da çatlama ignemi oldum. Cumartesi sabah 9 da inşallah aşılamam olacak. Hem sevinçliyim hem kaygılı. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
amin canım inşallah. Mayıs ayi diye niyetlendik ama 1hazirana sarktı.kısmet isteİnşllah hayırlı sonuçlar alırsın canım
yarında ben gidiyorum aşılamaya canım.dualarım seninle.allah gölündeki versin insallahKızlar aşılama ya gidiyoruzdua bekliyorum herkesten 12 gibi olurum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah ❤
Amin canım inşallah cümlemizin kiniyarında ben gidiyorum aşılamaya canım.dualarım seninle.allah gölündeki versin insallah
valla ben çok isterdim 2 tane yumurtam gelişmiş. Yarin aşılamaya gideceğim 1 tanesi tutsa dünyalar benim olurigünaydın aşılamayla çoğul gebelikte olaibliyormuş isteyen varmı aranızda
ne yaptın canim oldumu asilaman. Nasıl geçti anlatsanaAmin canım inşallah cümlemizin kini❤
Ben hep ikizim olsun istemisimdir ama yine de dua ediyorum Allah bakabileceksem nasip etsin ya da kolayligiyla nasip etsin saglikli sihhatli insallahigünaydın aşılamayla çoğul gebelikte olaibliyormuş isteyen varmı aranızda
Oldu canım 1 gibi İyi canım ya ben bı sıkıntı cekmiyorum çok şükür rahat geçiyor geçen sefer iğneden sonra hiç bir ağrım akintim olmamıştı bu sefer var bakalım catladigini hissettim gibi ve şuanda da zonklama tarzı şeyler var hafif hafif valla başka birşey gelmiyor aklımane yaptın canim oldumu asilaman. Nasıl geçti anlatsana
geçmiş olsun canım pekiislem baslamadan önce muayene ediyormu doktor? Ben catlatma ignemi 17mm iken yaptım merak ediyorum birazdaha buyumusmudur diyeOldu canım 1 gibi İyi canım ya ben bı sıkıntı cekmiyorum çok şükür rahat geçiyor geçen sefer iğneden sonra hiç bir ağrım akintim olmamıştı bu sefer var bakalım catladigini hissettim gibi ve şuanda da zonklama tarzı şeyler var hafif hafif valla başka birşey gelmiyor aklıma
Önceki benimde 17mm ydi geç catladi ki aşılama dan 17 gün sonra adet oldum. Ama şimdi 19mm ydi bu sefer çatlama ağrılarım oldu ve doktora asilamadan önce baktı vajinal bakamadi asılama yapacağı için %100 garanti veremem ama çatlama görüntüsü görüyorum yumurta daha atılmamis dedi valla bu sefer bende hissettiğim için çok da üstüne durmadim ama mutlaka sorun catladi mı yumurtanın diye daha garanti içiniz rahat oluyorgeçmiş olsun canım pekiislem baslamadan önce muayene ediyormu doktor? Ben catlatma ignemi 17mm iken yaptım merak ediyorum birazdaha buyumusmudur diye
valla dun aksam oldum ignemi ağrı sizi hiçbirşey yok endişelendim simdi yarin sorcam ama inşallah heyecandan unutmamÖnceki benimde 17mm ydi geç catladi ki aşılama dan 17 gün sonra adet oldum. Ama şimdi 19mm ydi bu sefer çatlama ağrılarım oldu ve doktora asilamadan önce baktı vajinal bakamadi asılama yapacağı için %100 garanti veremem ama çatlama görüntüsü görüyorum yumurta daha atılmamis dedi valla bu sefer bende hissettiğim için çok da üstüne durmadim ama mutlaka sorun catladi mı yumurtanın diye daha garanti içiniz rahat oluyor
Canım inşallah yerleşme lekesidir oKızlar merhaba. Benim aşılamanın 13. Günü bugün afedersiniz peceteye silince kahverengi leke geldi bi daha gelmedi acaba tutmadı mı böyle bir şey yaşayan oldu mu adetime 5 gün var. Yarın da kan vercem bakalım. Lekeyi görünce kötü oldum bütün ümitlerim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?