• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
75 ml vuruyorm ama büyümemişler klomenle büyüyen yumurtalık gonal f ile büyümüyor bugün 4. Ignemi vurunucam Bi paketi bitirmedim cuma tekrar kontrolm var
Bende klomenle cok yumurta gelisiyodu ve buyuyodu hemen. Bende simdi ciktim doktorun yanindan. Suan gelismekte olan 2 yumurta varmis 9 ml civarinda. Ignelere devam et dedi banada cuma tekrar gidicem

Bende klomenle cok yumurta gelisiyodu ve buyuyodu hemen. Bende simdi ciktim doktorun yanindan. Suan gelismekte olan 2 yumurta varmis 9 ml civarinda. Ignelere devam et dedi banada cuma tekrar gidicem
Kac gündür kullanıyorsun peki iğneyi. Yok 22 yaşında olduğum için rapor veremiyorlar

Cnm devlet mı ozel mı bende devlette olacagı bu ay fark var mı acaba
Canım üniversite hastanesi ama doktorum orada özel çalışıyor yani muayene ücreti veriyorum ama birçok şey uyguna gelmiş oluyor asilamaya 176 TL verdik sadece ben önce den kapalı ameliyat oldum 3-5 bin TL lik ameliyat ti ben orada 650 TL felan verdim yani ben memnunum çok şükür

Kızlar elimdeki testler fazla iğnenin etkisini görmek için hem lh hemde HCG testi yaptım bunları böyle görmek bile güzel 🤗 çatlatma iğnesi nin 6. Günü asilamanin 5. Günü,❤

Eklentiler

• IMG_20190508_143912.jpg
    IMG_20190508_143912.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba, ihtiyaç fazlası olarak buzdolabında duran gonel f 450 pen ve 300 pen ayrıca lucrin soğuk zincir ithal ilaçlar mevcut. İsteyene uygun fiyata verebilirim.

Hangi sehirdesnz Bi de keşke almadan 3 4 eczaneye sorsaydınz bize de 750tl dediler eşim ödeyemem dedi eczacı o zamann 500 ver dedi yanda ki eczane 470 TL dedi oradan aldık
Hadi ya. Ben hep aldigim eczaneden aldim o yuzden hic fiyat farki olabilcegi aklima gelmedi. Sakaryadayim ben siz nerdensiniz

Merhaba arkadaslar gecen ay catlama ignesi yaptirmistim ama yine olmadi bugun regl oldum bende mayıs ayinda asilama yaptırmayı düşünüyorum inşallah isteyen herkese Allah nasip eder🤗

Merhaba arkadaşlar. Klomen ile büyümedi benim yumurtalar. Bugün ilk gonal f iğnemi vurundum. 75 ml ile başladık. Cuma günü yumurta kontrolüne gideceğim. Inşallah artik yumurtalar buyur ve gelişir. Daha sonra da aşılama olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏

Back
X