• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devlet hastanesi aşılama yapıyo mu? Bendim o ilaçlardan bahseden canım gerçekten çok fazla ödedik biz.
Üniversite hastanesi derslere giren hoca özel muayene yapıyor genelde ameliyat Lara bakan doktor beni de laparoskobi ameliyat i yapan doktor yani devlette asilama yapıyorlar tabi uygun koşulları sagliyorsan

Benimde böyle çıktı aşılamamın 10. günü benimde. Az önce doktoru aradım regl olucaksın o zaman dedi. Ya bişey sorucam bide normalde de adet günümün geçmesi gerekmiyo mu test yapmak için? Bana duphaston ilacını vermşti ilaç yarın bitiyo mesela bana bugün test yapmamı söyledi doktor. O ilaç zaten adet olmamı geciktiriyo ilaç bitmeden neden test yaptırıyo ki? Aklımda deli sorular :) Napcaz biz böyle :)
Sana bugün 10. Gün test yapıp böyle görüp negatif dediyse doktor yani birşey demiyorum yani canım en az 15 gün beklemek lazım bazilarinin 14. Gün bile anca pozitif çıkıyor sen bı testini atsana canım bugünkünu

Kızlar bide asilama ücretlerinden bahsedilmiş benim klomenle yumurtam büyüdüğü için klomen kullandım +folik asit + B12 aldım 45 TL sonra iğneye de 100 TL felan verdim aşılama içinde hastahaneye 170 TL yatirdim.Yani toplam 315 TL ye geldi hadi doktora ayda bir kere muayene ücreti veriyorum onu da katayim 450 TL ye geldi toplamda 1-2 bin TL ler özel mı alıyor.
Sen devletemi gidiyosun canim. Özel evet benim gittigim hastane 1600 civari demisti diye hatirliyorum.

Sana bugün 10. Gün test yapıp böyle görüp negatif dediyse doktor yani birşey demiyorum yani canım en az 15 gün beklemek lazım bazilarinin 14. Gün bile anca pozitif çıkıyor sen bı testini atsana canım bugünkünu
Canım şuan işteyim testi atmadım ama evde. Akşam atsam anlar mısın? Birde doktorum duphaston ilaç vermişti o yarın akşam bitiyo pazartesi tekrar test yapıp ara beni dedi. Acaba bi ümit değişme ihtimali var mıdır testin pozitif çıkar mı? İnşallah çıkar :)

Canım şuan işteyim testi atmadım ama evde. Akşam atsam anlar mısın? Birde doktorum duphaston ilaç vermişti o yarın akşam bitiyo pazartesi tekrar test yapıp ara beni dedi. Acaba bi ümit değişme ihtimali var mıdır testin pozitif çıkar mı? İnşallah çıkar :)
Erken canım daha olabilir yani sen akşam beni etiketliyerek at buraya bakayım🤗

Off çok uzak :( Ben tekirdağın ilçesinde oturuyorum Tekirdağda ki üniversite hastaneleride yapmıyo :( Özeller çok çok pahalı sadece bir kere aşılama yaptırdım 5000 oldu öncesinde muayene ücretleride eklersek hamile kalmadan 7000 gitti bi muayene 200 lira 2 günde bir çağırdı valla iflahımız kurudu. Şu mübarek ayda Allah yardımcımız olsun ya. Allah kimseye aratmasın Yarabbim.

Kizlar. Bende doktorun yanindan ciktim ama haberler hic ic acici degil. Yumurta pek buyumemis bugun 10. Gün ve 10cm olmus daha anca.. en son 9du.. doktor simdi hormon sero testi fln yapti.. sonuca gore ilacin dozunu ayarlicakmis catlamista olabilir dedi.. anlamadim bu isi arkdaslar moralim cok bozuk sizce bu ay asilama olmazmi

Off çok uzak :KK43: Ben tekirdağın ilçesinde oturuyorum Tekirdağda ki üniversite hastaneleride yapmıyo :KK43: Özeller çok çok pahalı sadece bir kere aşılama yaptırdım 5000 oldu öncesinde muayene ücretleride eklersek hamile kalmadan 7000 gitti bi muayene 200 lira 2 günde bir çağırdı valla iflahımız kurudu. Şu mübarek ayda Allah yardımcımız olsun ya. Allah kimseye aratmasın Yarabbim.
Ayyy çok fazla canım ya:KK57: valla Allah yardımcınız olsun🙏

selamlar kızlar bende bu ay aşılama oldum forumda yazdıklarınızı okudum, birbirimize destek olalım diye kayıt oldum :) 3 mayısta aşılamam yapıldı, bugün aşılamamın 8. günü bende isizn gibi heyecanla bekliyorum. yalnız benim kasık ağrılarım oldukça fazla göğüslerde hassasiyet şişme vs var. ilaçların etkisi de olabilir diyorlar ama sizde böyle belirtiler var mı

birde aşılama tüp sayfalarını vs takip ediyorum, avakado, ananas falan yemelisiniz yazmışlar, ben hiç bilmiyordum doktorumda söylemedi. yine de yedklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama böyle özellikle bişeyler bilmiyordum bugün alıcam bakalım belk faydası olur

selamlar kızlar bende bu ay aşılama oldum forumda yazdıklarınızı okudum, birbirimize destek olalım diye kayıt oldum :) 3 mayısta aşılamam yapıldı, bugün aşılamamın 8. günü bende isizn gibi heyecanla bekliyorum. yalnız benim kasık ağrılarım oldukça fazla göğüslerde hassasiyet şişme vs var. ilaçların etkisi de olabilir diyorlar ama sizde böyle belirtiler var mı
Selam canım hoşgeldin :) Benimde 10. günüm dediğin gibi benimde oldukça fazla ağrılarım var göğüsler dokunulmuyo o derece. Dün akşam test yaptım negatif çıktı malesef. Doktoru aradım pazartesi günü test yap ara dedi. İnşallah tutmuştur hepimizin. Sabırla pazartesiyi bekliyorum :(

Selam canım hoşgeldin :) Benimde 10. günüm dediğin gibi benimde oldukça fazla ağrılarım var göğüsler dokunulmuyo o derece. Dün akşam test yaptım negatif çıktı malesef. Doktoru aradım pazartesi günü test yap ara dedi. İnşallah tutmuştur hepimizin. Sabırla pazartesiyi bekliyorum :KK43:
hoşbuldum :) ayy aminnn inşallah tutunmuştur. bende dün test yaptım dayanamayıp çok silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı ama ovitrella iğnesinin etkisi olabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum. pazartesi hayırlı haberlerini duyarız inşallah canım

hoşbuldum :) ayy aminnn inşallah tutunmuştur. bende dün test yaptım dayanamayıp çok silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı ama ovitrella iğnesinin etkisi olabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum. pazartesi hayırlı haberlerini duyarız inşallah canım
Hiç umudum yok ki 😥 Bende silik çıkmasını bırak ikinci çizgi diye bişey yok 😭 Galiba olmadı ama keşke olsa 🤗 Allah sanada nasip etsin inşallah sağlıklı pamuk bi evlat 😘

Back