• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalım
Amin canım hepimiz için inşallah ❤️🙏 bende bal+çörek otu+ tarçın kullanıyorum 2-3 gündür kasiklarimda ağrı var bakalım yarın göreceğiz yumoslari nasıllar😊

Kızlar yumurta kontrolunden çıktım sol da 1 sağda 2 yada 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı 1 tanesi daha büyüktü muhtemelen o büyüyecek yani sağ ve solda 2 tane simdilik Perşembe tekrar gideceğim duruma göre iğneyi verecek bakalım hayırlısı 🙏❤️

Bugün sol kasigimda çok ağrı oldu kızlar zonklama şeklinde yarın yine kontrol var bakalım bu sefer belli olur inşallah kaç yumurtam var? iğneyi ne zaman olacağım? asilama ne zaman olacak ? Bu soruların cevabını alıp geliyorum inşallah ❤️🙏😊💃

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤️🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤️ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

Bugün sol kasigimda çok ağrı oldu kızlar zonklama şeklinde yarın yine kontrol var bakalım bu sefer belli olur inşallah kaç yumurtam var? iğneyi ne zaman olacağım? asilama ne zaman olacak ? Bu soruların cevabını alıp geliyorum inşallah ❤️🙏😊💃
Bende bugün hasta oldum bakalım neler olacak

Merhaba kızlar aşılama mı oldum geldim💃Valla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı 😂 sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı 🤗❤️ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle 🙏❤️

Veee geri saymaya başlıyorum bugün 1. Günüm ve 13 günüm kaldı test yapmaya :KK49: :emir_bebek: ❤️🙏

Merhaba kızlar aşılama mı oldum geldim💃Valla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı 😂 sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı 🤗❤️ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle 🙏❤️
İnşallah güzel haberi alırsın canım 🙏🏼🙏🏼 Nasıl geçti ne kadar sürdü😁

Back
X