Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Canım çatlamaya yakın olmuştu bende ağrı ve herkesin bünyesi aynı değil sen olumlu düşünKizlar bende bugun 5. Ignemi oldum yarin son ignemi olup carsamba gunu doktora gidicem. Ama henuz kasiklarimda bi agri falan yok sizde durumlar nasil. Acaba buyumedilermi diye suphedeyim ilk kullaniyorum daha iğneyi
Insallah canim ya ilk asilamamiz tutar umarimCanım çatlamaya yakın olmuştu bende ağrı ve herkesin bünyesi aynı değil sen olumlu düşün
Benimde ilk aşılamam bugün 3.igne mi vuruldum yarın kontrolm var bende sağ kasikta iğneden 1 saat sonra falan batmalar oluyor bana dua edin yarın inşallah güzel olurKizlar bende bugun 5. Ignemi oldum yarin son ignemi olup carsamba gunu doktora gidicem. Ama henuz kasiklarimda bi agri falan yok sizde durumlar nasil. Acaba buyumedilermi diye suphedeyim ilk kullaniyorum daha iğneyi
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Amin canım inşallahInsallah canim ya ilk asilamamiz tutar umarim
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Valla benimde öyle ama canım inan ben bir kere hamile kaldım o zaman tabi çatlatma iğnesi olmamistim sadece klomen kullanmistim hiç ağrım sızım olmadı yumurta büyürken felan olmuştu sadece hamile olduğumu öğrendim hala yoktu ama düşük oldu sonra 9. Haftada tabiCatlatma ignesinden sonra agrim vs hic olmadi sizinde oyle mi kizlar
Iğneden sonra sanki bende de oyle biseyler oluyo canim kisa sureli ama normalde hic belirti yok yani kasık agrimasi bel agrimasi falan. Bakalim yarin doktor ne dicekBenimde ilk aşılamam bugün 3.igne mi vuruldum yarın kontrolm var bende sağ kasikta iğneden 1 saat sonra falan batmalar oluyor bana dua edin yarın inşallah güzel olur
Yarın için dua edin 9 da randevumIğneden sonra sanki bende de oyle biseyler oluyo canim kisa sureli ama normalde hic belirti yok yani kasık agrimasi bel agrimasi falan. Bakalim yarin doktor ne dicek
Yas kaç sizdeIğneden sonra sanki bende de oyle biseyler oluyo canim kisa sureli ama normalde hic belirti yok yani kasık agrimasi bel agrimasi falan. Bakalim yarin doktor ne dicek
Ayy bende o saatte doktorda olucam hakkimizsa hayirlisi canimmm sende bana dua ett doktor buyumus desin ve catlatma ignesini vursunYarın için dua edin 9 da randevum
24 seninYas kaç sizde
Canim ignelerini raporsuzmu aldin sende ne kadar odedin ayip olmazsa. Birde kac kutu verdi kac ml vuruyosin günde.Amin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyorm
- 8 Mayıs 2019
- 65
- 82
- 18
- 35
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallahBende dün aşılama oldum hadi hayırlısı inşallah
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Amin canım inşallahBende bugun 10 da asilama olacagim. ALLAHIM hepimizin yaninda olsun , hepimizi sevindirsin ins
- 7 Mayıs 2019
- 45
- 30
- 88
- 40
Cnm devlet mı ozel mı bende devlette olacagı bu ay fark var mı acabaBu arada işlem bitince her yer yapmiyormus galiba ama benim olduğum yerde hastalarımız rahatlasinlar diye bekletiyoruz dedi. Ayaklarımi koyduğum yerleri hafif yukarı kaldılar 10-15 dk bekledim öyle bide sağ bacağımi sol bacagimin üstüne atarak beklettiler. Ama galiba buna bile gerek yokmus zaten geri gelmiyor spermler
Raporsuz aldım yaşım tutmuyor diye gonal f 450 aldım 1 kutu Bi tanede ovrittelle 470 TL ödedikCanim ignelerini raporsuzmu aldin sende ne kadar odedin ayip olmazsa. Birde kac kutu verdi kac ml vuruyosin günde.
75 ml vuruyorm ama büyümemişler klomenle büyüyen yumurtalık gonal f ile büyümüyor bugün 4. Ignemi vurunucam Bi paketi bitirmedim cuma tekrar kontrolm varRaporsuz aldım yaşım tutmuyor diye gonal f 450 aldım 1 kutu Bi tanede ovrittelle 470 TL ödedik