İğnelere devam dedi çok büyümemişler dedi zaten daha adetliyim adetimin 3. Günü başladım bugün 7. Gün büyümesi bir mucize olurdu galibaInsallah canim senin kac cm buyumus 3 günde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2017
- 80
- 69
- 88
- 39
İğnelere aynı gün başlamıştık ben femaray kullanmadım sadece iğne dün kontrolüm vardi büyümemişlerdi yarın tekrar gidicem dua edinBenim de bugün kontrolüm vardı kızlar. Günde iki femarayla birlikte 4 gündür iğne yapıyordum. Sağda 15-16 mm iki tane, solda 13 mm 2 tane yumurtam oluşmuş. İki gün daha sadece iğne yapcam cumartesi tekrar çağırdı. Sizler de durum nedir?
- 21 Ocak 2017
- 80
- 69
- 88
- 39
Benim bu 2. Aşılamam canım o yüzden femara da verdi daha çok erken büyür merak etme. benim ilk aşılamada adetimin 15. Günü çatlatılmıştı ona göre düşün. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınİğnelere aynı gün başlamıştık ben femaray kullanmadım sadece iğne dün kontrolüm vardi büyümemişlerdi yarın tekrar gidicem dua edin
Bende adetim bittikten 1 gun sonra gittim zaten canim. O zaman normal benimde buyumemesi. Yeni buyumeye basliyorlar demekki. Ve bugün kasıklarımda ve belimde ağrılar var ara ara.İğnelere devam dedi çok büyümemişler dedi zaten daha adetliyim adetimin 3. Günü başladım bugün 7. Gün büyümesi bir mucize olurdu galiba
İnşallahBenim bu 2. Aşılamam canım o yüzden femara da verdi daha çok erken büyür merak etme. benim ilk aşılamada adetimin 15. Günü çatlatılmıştı ona göre düşün. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Yarın son dozumu vurup gidiyorum doktoraBende adetim bittikten 1 gun sonra gittim zaten canim. O zaman normal benimde buyumemesi. Yeni buyumeye basliyorlar demekki. Ve bugün kasıklarımda ve belimde ağrılar var ara ara.
- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
Merhaba ben tekirdağda 1 mayısta aşılama yaptırdım. Gonal F450 iğne iki kutu kullandım 1400 liraydı. En son gün çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 100 liraydı. Aşılamada ilaç fiyatları düştükten sonra 2400 aldılar.Aşılma ilaçlarının ne kadar fiyatı arkadaşlar
- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
Amin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyorm
[/QUOTMerhaba nerde yaptırıyosunuz şehir olarak. Ben tekirdağda yaptırdım 75 ml ölçüyle 6 iğne 700 liraya verdiler bana çok geldi birazda. Ondan soruyorum. Çok derken gözümde kalmıyo kesinlikle helali hoş olsun sonuçta niyetimiz belli ama genede sorayım dedim :)
Aynen igneleri bende o fiyata aldim canim. Benim asilama daha yapilmadi igne vuruluyorum daha ama asilama da 1600 dü sanirim. Sen asilamayi biraz pahali olmussun sankiMerhaba ben tekirdağda 1 mayısta aşılama yaptırdım. Gonal F450 iğne iki kutu kullandım 1400 liraydı. En son gün çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 100 liraydı. Aşılamada ilaç fiyatları düştükten sonra 2400 aldılar.
Insallah tutar da verdigimiz emeklere deger canimMerhaba ben tekirdağda 1 mayısta aşılama yaptırdım. Gonal F450 iğne iki kutu kullandım 1400 liraydı. En son gün çatlatma iğnesi ovitrelle verdi 100 liraydı. Aşılamada ilaç fiyatları düştükten sonra 2400 aldılar.
- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
Evet işte banada öyle geldi. Sordum bikaç kişiye 1000 lira falan dediler hep. Zaten ekonomi durumumuz ülkece iyi değil bide bu kadar çok para almaları zorluyo bizi. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canımAynen igneleri bende o fiyata aldim canim. Benim asilama daha yapilmadi igne vuruluyorum daha ama asilama da 1600 dü sanirim. Sen asilamayi biraz pahali olmussun sanki
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Kızlar bide asilama ücretlerinden bahsedilmiş benim klomenle yumurtam büyüdüğü için klomen kullandım +folik asit + B12 aldım 45 TL sonra iğneye de 100 TL felan verdim aşılama içinde hastahaneye 170 TL yatirdim.Yani toplam 315 TL ye geldi hadi doktora ayda bir kere muayene ücreti veriyorum onu da katayim 450 TL ye geldi toplamda 1-2 bin TL ler özel mı alıyor.
- 23 Mart 2014
- 684
- 691
- 123
benim de ilk zamanlar 5 tane oluşmuştu, 2.kontrolde 3e, son kontrolde 2ye düştüğünü gördük, yani hepsinin büyümesi devam etmiyorÜzülsem mi sevinsem mi bilemedim 3 yumurtam oluşmuş 2 tanesi 12mm 1 tanesi 11 mm doktorum sadece 2 tane istiyorum dedi acaba iptal mi eder aşılamayi bilgisi olan birde gonal f 75 ml vuruyodm 50 ml yap pazartesi gel dedi
- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
Benimde böyle çıktı aşılamamın 10. günü benimde. Az önce doktoru aradım regl olucaksın o zaman dedi. Ya bişey sorucam bide normalde de adet günümün geçmesi gerekmiyo mu test yapmak için? Bana duphaston ilacını vermşti ilaç yarın bitiyo mesela bana bugün test yapmamı söyledi doktor. O ilaç zaten adet olmamı geciktiriyo ilaç bitmeden neden test yaptırıyo ki? Aklımda deli sorular :) Napcaz biz böyle :)Günaydin Kızlar bugün iğnenin 8 asilamanin 7.gunu ve hala çizgi olmasa ümit veriyor çünkü ben en son çatlatma iğnesi kullandigimda 8. Gün tertemizdi hadi hepimizin hakkında hayırlısı
- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
Devlet hastanesi aşılama yapıyo mu? Bendim o ilaçlardan bahseden canım gerçekten çok fazla ödedik biz.Kızlar bide asilama ücretlerinden bahsedilmiş benim klomenle yumurtam büyüdüğü için klomen kullandım +folik asit + B12 aldım 45 TL sonra iğneye de 100 TL felan verdim aşılama içinde hastahaneye 170 TL yatirdim.Yani toplam 315 TL ye geldi hadi doktora ayda bir kere muayene ücreti veriyorum onu da katayim 450 TL ye geldi toplamda 1-2 bin TL ler özel mı alıyor.
Insallah canim evet igneler falan asiri pahaliydi ama olsun yeter ki olsun da gözümuzde yok insallah tek seferde bebeklerimiz tutunur.. tek temennimiz oEvet işte banada öyle geldi. Sordum bikaç kişiye 1000 lira falan dediler hep. Zaten ekonomi durumumuz ülkece iyi değil bide bu kadar çok para almaları zorluyo bizi. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Yok canım iyi benimde yaklaşık boyleydi sonraki kontrolde iğne günü verdiÜzülsem mi sevinsem mi bilemedim 3 yumurtam oluşmuş 2 tanesi 12mm 1 tanesi 11 mm doktorum sadece 2 tane istiyorum dedi acaba iptal mi eder aşılamayi bilgisi olan birde gonal f 75 ml vuruyodm 50 ml yap pazartesi gel dedi