- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun.perikanadi Allah yardımcın olsun canım. Dayanamayacak derecedeysen doktoruna danışıp bulantı ilacı kullanabilirsin. İlk hemileliğimde anlattığın durumdayken doktorum ilaç vermişti birkaç tane içtim sonraları kendime gelmeye başladım
Allah razı olsun.
Ya 18 inde gidicektim onu beklim diyorum ama bekleyemicem sanırım ellerim bile titremeyebaşladı hiç iyi hissetmyorum kendimi.
2 günde 1,5 kilo vermişim:/
Off canım hiç bekleme git. Hem serum filan takarlar belki o da rahatlatır.Allah razı olsun.
Ya 18 inde gidicektim onu beklim diyorum ama bekleyemicem sanırım ellerim bile titremeyebaşladı hiç iyi hissetmyorum kendimi.
2 günde 1,5 kilo vermişim:/
SÖyledim şimdi eşime giriş yaptırabilirse yaptıracak çok da kalabalıkmış.Off canım hiç bekleme git. Hem serum filan takarlar belki o da rahatlatır.
Bu arada nasıl oldun ?SÖyledim şimdi eşime giriş yaptırabilirse yaptıracak çok da kalabalıkmış.
Yoksa acile gidicem
Tebrikler İlk miSelam kizlar bende yeni ogrendim hamileyim.insallah mart annesi olucammm..benide araniza alir misiniz
Tebrikler :)))Kizlaaarrr ben de yeni ögrendim gebeliğimi ben de insallah Mart annesi olacağım
Yok canim insllah 3.olucak...Tebrikler İlk mi
Insallah sağlıcaklaKizlaaarrr ben de yeni ögrendim gebeliğimi ben de insallah Mart annesi olacağım
Maşallh ilk heyecanlar gibi.. kaç çıktı bhcg3.de olsa benim kaygilarim baslar keseydi kalp atisiydi falan...boyle devam eder..carsamba bir daha kan veririm artislara bakarim
Hayırlı olsun canmKizlaaarrr ben de yeni ögrendim gebeliğimi ben de insallah Mart annesi olacağım
Benim gibi kese görmeye gitmeyen var mı hala, cesaret edemiyorum..