Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bulantıyı çekmeyen bilmez valla hayatını söndürüyor adamın ben öyle olmuştum ilk bebekte. Ben şahsen bulantım olsun falan istemiyorum bulantısız düzgün rahat bir hamilelik olsun. Her şeyin en iyisini düşünün böyle olumsuz düşünmeyin
Canim oncelikle hayirli olsun bebesin.Ben 3 gun once ogrendim hamile oldugumu fakat bugun inanilmaz bi halsizlik ve bulanti...is yaptirmiyo.Diger gebeliklerimde bu kadar erken baslamamisti.Bu neden boyle oldu anlamadimSelam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor
Saol canım senınde hayırlı olsun bende oğlumda hiç bulantı yaşamadım hep derlerdi hiç bir hamilelik aynı degıl dıe gerçekten öyleymiş mutfağa bile gıdemıyorum şuan inş en kısa sürede geçer yavrularımızı saglıkla kucagımıza alalım inşCanim oncelikle hayirli olsun bebesin.Ben 3 gun once ogrendim hamile oldugumu fakat bugun inanilmaz bi halsizlik ve bulanti...is yaptirmiyo.Diger gebeliklerimde bu kadar erken baslamamisti.Bu neden boyle oldu anlamadim
Şu karın şişkinliği sizi de rahatsız ediyor mu ya kendimi çok şişman hissediyorum inmiyor karnımdaki sertlik. Kabızlık da bir yandan
Kan pıhtılaşması canım ... sana da gecmis olsun. Insaallah bebisini,bebislerimizi saglicakla kucagimiza alırız.
kurabik aynen bende hep kabız olan biriyim. ama su içme işini abarttığım ve düzgün beslendiğim için maşallah düzene girdi
Teşekkür ederim canım .sana da geçmiş olsun. Duana en içten şekilde emin diyorum allah razi olsun .Evet siskinlik var bendede
Hep kabizlik problemim oldugu icin aliskin vucudum
Fakat inanilmaz duzene girdi bana yaradi sanirim
Gogus ucu agri ve sicak basmalari var
Gunduz uykuluyum gece zipcikti gibi uyanip sabaha kadar uyuyamiyorum
Ara ara kasik agrisi ince sizlama oluyor vajina bolgemde
Bu 4 gundur acik sari akinti oluyor hemen camasir degistiriyorum sali kontrolde soyleyecegim bakalim
Ogrendigimden beri seffafti akinti hafiften sariya dondu (yuruyus yapinca ya da ayakta fazla kalinca oluyor) tum gun evdeysem olmuyor seffaf sadece
umarim normaldir
Gecmis olsun tatlim bende nisan ayinda ilk dusukten sonra corasprin selenyum ve folik trio kullaniyorum hatta 20 gunluk inofolik kullandim regl sonrasi yumurtlamaya kadar
Bizde de esimle kan uyusmazligi var diye kurtaj sonrasi igne yapildi
Insallah tum herkes icin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah
Test yapsana benim bat 14 temmuz ama cikti
Kanda mi çıktı idrar testinde miTest yapsana benim bat 14 temmuz ama cikti
Bende ayniyim istahim sifir.hic bir sey yemek istemiyorum.yersemde midem kotu oluyo ögüruyorum.kizimda dahada kotuydum bakalim bu nasil olcak ilerleyen haftalardaSelam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor
Benim kizimdada ogleden sonra basliyordu bulantim.sabah hic birsey yoktu.bundada ayniyim.Kızlar bulantilariniz sabah mi oluyor genelde,ben sabah çok iyiyim ama hep öğleden sonra başlıyor,ağzım çok acı oluyor
Selam kıZlar bulantı ve mide yanmaları başladı hiçbirsey yıyemıyorum canımda istemıyor
Çok geçmiş olsun ne fena bişey olduğunu bilirim haftamız sizle aynı. Birkaç sabahtır bende de mide bulantısı oluyor hafif geçiyor balkona çıkıp temiz hava alıp kahvaltı yapıyorum çok şükür. Keşke hiç olmasa rahat bi şekilde atlatsakAllah kolaylik versin. 5 gundur fena haldeyim. Elimi kolumu kaldiramiyorum. Birsey yiyemiyorum. Gitgide de azalacagina cogaliyor.
Çok ayakta olunca genelde belim ağrıyor, bir de çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum resmen AZCIK iş yapıncaağrılarınız ne durumda kızlar? benim kasıklarımda sancı değilde böyle rahatsız edici bir ağrı var ve sürekli ıslağım
Kasıklarda ağrı yok ama ıslaklık bende de çok fena afedersin su gibi akintiağrılarınız ne durumda kızlar? benim kasıklarımda sancı değilde böyle rahatsız edici bir ağrı var ve sürekli ıslağım
Teşekkür ederim canım cevap icinBenim kizimdada ogleden sonra basliyordu bulantim.sabah hic birsey yoktu.bundada ayniyim.
Bende öyleyim ve 4 haftalik olmama rağmen bulantidan ölüyorumağrılarınız ne durumda kızlar? benim kasıklarımda sancı değilde böyle rahatsız edici bir ağrı var ve sürekli ıslağım