• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar arada sancılar yokluyor ama yalancı herhalde gidiyor sonra. Nasıl oluyor ki bu gerçek sancılar birden şiddetli bir şekilde mi geliyor. Sürekli kendimi dinliyorum.
Canim bu dogum sancısı giderek artacaktır. Benimde oğluma olmuştu 1 gun sonra suyun gelip sancı siddetlenmisti. Aslında yakınında hastane varsa acikligina baktirsan iyi olur.

Masallah günler alınmış. Sağ saglim hepimiz bebeklerimizle evimize dönelim insallah.
Bugün benim okulunda son günün. Evet artık uzme çıkıyorum. Sayılı gun çabuk geçermiş. Başlarda hiç geçmiyordu çünkü.
Ne bulantili 4 ay yaşadım. Sonu iyi olur insallah. Yarin raporunu alicam. Bakalim

Selam kızlar kontorolümüzü olduk çok şükür benim ilk sezeryan ikincide sezeryan olucak 15 gün kaldı dedi doktor 36+1 bugün hazırlıkları yapayım bende bu hafta :dua: rabbim hayırlısıyla doğurmamızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş :dua::anneadayı: doğumyapan arkadaşlara hayırlı olsun rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş artık haftalık kontorle gelcez haftaya perşembe 37 oluyoruz allahın izniyle dualarımızı eksik etmeyelim birbirmzden :dua: idrar vercem bekliyorum bu işte beklersin gelemz beklemezsin gelir :KK45:

Kızlar arada sancılar yokluyor ama yalancı herhalde gidiyor sonra. Nasıl oluyor ki bu gerçek sancılar birden şiddetli bir şekilde mi geliyor. Sürekli kendimi dinliyorum.
Adet sancisi gibi belden vuran agri seklinde once cok hafif.emin bile.olamiyorsun ama 15dk 1 10dk 1 gibi belli duzenle.daha da siklasip artarak devam edince ozmn anliyorsun. Herkeste ayni olmaz tabi ama.sen kendini dinledigin icin bastaki hafifleri de hissedersin bnce. Bnm de suyum gelmisti sanci bekliodum sanci mi degil mi cok aralikli derken baktim 8 dk 1 e inmis hastaneye oyle gitmistim. Acilmada basladigindan doguma almislardi.

Merhaba bayanlar , uzun zamandır yazmıuordum.Doğum yapan annelerimizi tebrik ederim sağlıkla bebişlerinizi büyütmek nasip olsun inşallah.Doğum yapmayanlarda vaktinde sağ Salim kucaklarına alsınlar bebişlerini.Bizim son kontrolümüzde de gün belirleyelim artık Dedi.3 Mart verdi tarih olarak.Biz 6 Mart olsun dedik.Ama dün gece sok kasığımda regl sancısı gibi sancı başladı.çok korktum hemen duşa girdim filan. Birşey olmadı hala bebiş karnımda. Doğum sancısı nasıl oluyor acaba.Önceki kasılmaları biliyorum .Bebek kaskatı oluyor karnımda ama dün bambaşka ağrılarım oldu.Bugün belim ağrıyor.ilk bebeğim sezeryan bu da sezeryan olacak Allah'ın izni ile. Normal Doğum yapan anneler Doğum sancıları nasıl bilgi verseniz.

Kizlar bnde suyum az diye tekrar çağırmıştı burda okuyup havuc yedim ise yaramis suyum iyi cikti. Bebekte asagidaydi oda yukari cikmis tersine gidisat soz konusu ha geldi gelicek derken gerci dr ikincilerde.cok onemli dehil onlar cikarlar inerler dedi... bgn 39 hafta olduk artik bncede dogsun yaa! Haftaya doppler istedi bnden ona gore suni sanciyla dogumu baslatmak icin gun verecek anladigim. Bebek pek kilo almiyor riske edemem dedi. Su anda 2900lerde. Ablasida aynen boyleydi dedim ya pek ikna degil. Hemen dogurman lwzim yuruyus yap bisi yap dedi bana. Napcaksam :duduk: zaten hastayim her yanim kiriliyor. Oyle iste bnden haberler bunkar dr su icin dinlen demisti bende hastaliktan yatiorum su da duzelmis ya bebek de yukari cikmis heralde rahatliktan. Smdi yuruyus yap dio asdfggh bu drlar cok dengesizzz:işsiz:

Kizlar bnde suyum az diye tekrar çağırmıştı burda okuyup havuc yedim ise yaramis suyum iyi cikti. Bebekte asagidaydi oda yukari cikmis tersine gidisat soz konusu ha geldi gelicek derken gerci dr ikincilerde.cok onemli dehil onlar cikarlar inerler dedi... bgn 39 hafta olduk artik bncede dogsun yaa! Haftaya doppler istedi bnden ona gore suni sanciyla dogumu baslatmak icin gun verecek anladigim. Bebek pek kilo almiyor riske edemem dedi. Su anda 2900lerde. Ablasida aynen boyleydi dedim ya pek ikna degil. Hemen dogurman lwzim yuruyus yap bisi yap dedi bana. Napcaksam :duduk: zaten hastayim her yanim kiriliyor. Oyle iste bnden haberler bunkar dr su icin dinlen demisti bende hastaliktan yatiorum su da duzelmis ya bebek de yukari cikmis heralde rahatliktan. Smdi yuruyus yap dio asdfggh bu drlar cok dengesizzz:işsiz:
Canım benimde suyum az çıktı kontrolde sen havuçtan başka bişey yaptın mı bende hergün bir bardak havuç suyu içiyorum inşallah işe yarar

Canm banada gecen hafta suyun azalmis dedi iki gune bir nst istedi bugun yine hala az dedi, 38+1 haftaligim boyle giderse haftaya dogum olur diyolar, sadece havucla mi cogaldi suyun baska bisey yaptin mi?

Doktorlar neden erkenden alıyolarki bebekleri anne karnında ne kadar dururlarsa o kadar faydalı

ben bayağı çata çat pazarlık yapıp 39+5 e sezeryan gününü aldım. 22 mart. Tabi ki bi sürpriz yapıp oğlum erken gelmek istemezse. En erken 39+0 da almaları lazım diye konuşmuştuk gittiğim üç ayrı doktorla da,tabi farklı bir durum varsa o ayrı.

Masallah günler alınmış. Sağ saglim hepimiz bebeklerimizle evimize dönelim insallah.
Bugün benim okulunda son günün. Evet artık uzme çıkıyorum. Sayılı gun çabuk geçermiş. Başlarda hiç geçmiyordu çünkü.
Ne bulantili 4 ay yaşadım. Sonu iyi olur insallah. Yarin raporunu alicam. Bakalim
Merhaba bir şey sormak istiyorum
Ben 37 hafta çalışabilir raporu almıştım ve pazartesi itibariyle 37.hafta bitiyor
Benim tekrardan çalışamaz raporu alıp kuruma vermem gerekiyor mu
Yoksa basla bir işlem yapmaya gerek yok mu sisteme otomatik mi düşüyor

Merhaba bir şey sormak istiyorum
Ben 37 hafta çalışabilir raporu almıştım ve pazartesi itibariyle 37.hafta bitiyor
Benim tekrardan çalışamaz raporu alıp kuruma vermem gerekiyor mu
Yoksa basla bir işlem yapmaya gerek yok mu sisteme otomatik mi düşüyor
Canım 32 de çalışabilir raporu aldığın doktordan 37 de çalışamaz raporu alman ve kurumuna teslim etmen gerekiyor benim 1 mart cuma son çalışamaz raporunu alıp okula götüreceğim.son haftam ama çok zorluyor artık..Allah hepimize yardım etsin

Back