• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin.. allah anali babali buyutsun.. sut zamanla cogalacaktir emzirdikce.. ki ilk zamanlar zaten mideleri de findik kadar. :dondurma:
Simdilik emziremedigim icin sagiyorum mecbur insallah sutum cogalirda yavrumda cikar emziririmm :) lutfen dualariniz eksik etmeyin hayirlisi ile sizdr yavrularinizi sagsalim kucaginiza alin insallahh :)

Oh masallah, bebeğinize kavuştunuz. Yaşadığınız hem mutlu hem stresli vakit, sütü sağmaya devam edin, süt zamanla artacak ve zaten minicik minicik sütler bile yeterli, cünkü çoook şifalı, umarım bu dönem yanınızda destek insanlar vardır, moral ve iyi beslenme&dinlenme de cok etkili. Minik bebeğinizin en çok ihtiyacı olan şwy zagen sizin varlığınız, bu günler çabucak geçsin huzurla yuvanızda büyütün inşallah. Darısı bizlerin başına:emir_bebek::nazar:
Cok tesekku ederim Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin hayirlisi ile cikalim insallah hastaneden biran önce, insallah sizlerde kucaginiza hayirlisi ile alirsiniz :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah sifasini verir melek onlar daha. Sizin de sütünüz gelecektir bebek emdikce. Hem zaten birden gelen bisey degil zamanla artacak insallah. Allaha emanet olun ikinizde :KK200:
Cok tesekkur ederim sagolun hayirlisi ile insallah bebegimle kavusuruzda emer, simdilik sagip yolluyorum dualarinizi eksik etmeyin Rabbim hayirlisi ile sizleride kavustursun insallahh :)

Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak :KK43: birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Canim hayirli olsun.rabbim ikimizi de sağ saglim evinize gönderdim stres yapma.kardeşim 40.haftasında dogum yAptı.bebek enfeksiyon kapmış 10 gundur hastanede.doktorlar daha iyi bilirler.süt yapıcı şeyler ye.memelerini yika. Masaj yap..gelir merak etme

limonludondurmam limonludondurmam canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde bir an önce kucağına alıp dönersiniz inşllh sıkma canını genelde oluyor böyle şeyler tez zamanda toparlanırsınız inşllh.

Benden de yoğun bir şekilde arada kanlı akıntılar gelmeye devam ediyor bekliyoruz bakalım.

amin kuzum hepimize :>

eşimde her sabah bu gün doğcak mı diyor :>
dedim stress etme beni daha vaktim var geleceği zamanı bilir bebeğim :>
arabaya valizleri yerlerştirecekmiş zor tutuyorum :>
diyorum ben çok sevdim hamileliği hakkıyla geçireyim günlerimi
Canım eşin de çol heyecanlı desene maaşallah:))benim eşim ilkinde daha heyecanlı idi bu ikinci bunda o kadar değil:))canım vakit var daha aynı bedende son günleriniz yavrunla ilk doğum yapacaklardan biri de sensin hayırlısı inşaallah:dua::dua::KK200:

Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak :KK43: birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Canım gözün aydın hayırlı olsun kavuştun bebeğine.düzelir hemen hiç merak etme sütün de etkilenmesin canım.bolca sağ sağdıkça artar Allah'ın izniyle.hemencik gelecek Yavrun da yanına...kavuştun sen meleğine darısı tğm bekleyenlere:))

Hayirli olsun gozün aydin.ins.tez zamanda kavusursun bebegine.sütün artmasi icin eczanede humana cayi var ondan kullan cok fayda ediyor.ins.hersey yoluna girer

Günaydın kızlar, bugün kahverengi akıntım gelmiş bu nişan mı oluyor acaba
sekerim buyuk ihtimal bu hafta icinde fogum olur benim de once kahve sonra kanli seyler gelmisti ardindan bi sabah aniden sancilar basladi. suyum gelemdi hastanede patlatmislardi ve 6 saatte falan doğum olmustu

hayırlı olsun. zamanla sütün artacak sakin uzulme uzulunce sut kaçıyor canim. kendine guven sende ona yetecek sut sakli...

sekerim buyuk ihtimal bu hafta icinde fogum olur benim de once kahve sonra kanli seyler gelmisti ardindan bi sabah aniden sancilar basladi. suyum gelemdi hastanede patlatmislardi ve 6 saatte falan doğum olmustu

hayırlı olsun. zamanla sütün artacak sakin uzulme uzulunce sut kaçıyor canim. kendine guven sende ona yetecek sut sakli...
Hadi hayırlısı inşllh

limonludondurmam limonludondurmam canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde bir an önce kucağına alıp dönersiniz inşllh sıkma canını genelde oluyor böyle şeyler tez zamanda toparlanırsınız inşllh.

Benden de yoğun bir şekilde arada kanlı akıntılar gelmeye devam ediyor bekliyoruz bakalım.
Dogum basladi anlasilan.. bugun yarin dogurursun. Allah bir avazda kurtarsin, sagligiyla gelsin minik..

Cnm ya resmen dogurmana gun belki saatler kaldi. Hayirlisiyla gelsin yavru:)

limonludondurmam limonludondurmam cnm sut cogalir sen duzenli sagmaya bebegini dusunerek konsantre olarak sagmaya drvam et. Bi gun bi artacak ki memelerim aciyor diyeceksin. Smdilik yetmiyorsa mama verilir dr kontrolunde zaten bebegin merak etme.

Cnm ya resmen dogurmana gun belki saatler kaldi. Hayirlisiyla gelsin yavru:)

limonludondurmam limonludondurmam cnm sut cogalir sen duzenli sagmaya bebegini dusunerek konsantre olarak sagmaya drvam et. Bi gun bi artacak ki memelerim aciyor diyeceksin. Smdilik yetmiyorsa mama verilir dr kontrolunde zaten bebegin merak etme.
Günlerimiz yakın gibi böyle belirtiler sizde yok mu

Kizlar ben de gitgide kotu hisediyorum knedimi. Bulanti bile geri geldi sabah kustum. Bacak aralarim cok agrio. Bide 1 haftadir surekli kabiz olan ben her wc de buyuk de yapar oldum. Zaten gunde 20 sefer tuvalete cikiyorum Cok can sikici geldi mi gelmedi mi anlamiorum da az maz surekli her gidiste cikio. Resmen vucut lavman yapio. Ustune yine grip olduk kizla. O surekli gri0 oluyir ilac icmediginden bi turlu iyilesmio 2 yas inadi da devam kizim terledin usudun giyin soyun ikna olmuyor fln valla biktim. Hamilelik son gunleri sikintisina bide hastalik eklendi. Her yanim kiriliyor cok halsizim. Bogazimin acisi gecmiyor fln. Kiz da hasta guya ama hic halsiz fln degil tam oyun cocugu. Hergun annemlere gidiodum kizin gazini aliyorlardi teyzeleri fln ya annem kemo goren hasta bi kadin ona bulastirmasin diye hasta oldukc eve tikiliyoruz iyice bunaliyorum. Tam ihtiyacim olan zamanda. Dogursam da kurtulsam valla sikildim artik

Back