Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın kurtuldun çok şükür allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizeMerhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Canım gözün aydın olsun. İnş çabuk toparlanır. Ama bunun için ilk önce senin kendini toparlaman lazım. Beneğin sana ihtiyacı var. Sütün de zamanla gelir inş.Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Canım birşey sormak istedim. Kanlı akıntın şekli şeffaf mı yoksa biraz mukuslu gibimi acaba.@limonludondurmam canım gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde bir an önce kucağına alıp dönersiniz inşllh sıkma canını genelde oluyor böyle şeyler tez zamanda toparlanırsınız inşllh.
Benden de yoğun bir şekilde arada kanlı akıntılar gelmeye devam ediyor bekliyoruz bakalım.
Benim de ilişki sonrasında oldu aslında ne olduysa önce su gibi akıntım gelmişti ama su değilmiş. Sonraki gün de kahverengi jel gibi akıntı geldi bir seferlik bugünden beri de içinde nokta nokta kırmızılıklar olan akıntılar geliyor. Hanüz sancım ağrım bir şeyim yok bekliyorum bakalımCanım birşey sormak istedim. Kanlı akıntın şekli şeffaf mı yoksa biraz mukuslu gibimi acaba.
Sabah benden de şeffaf pembemsi akıntı geldi. Eşimle ilişkiye girmiştik. Ondan mı acaba diye düşündüm. Ama biz hiç ara vermediğimiz ve sorun olmadığı için değildir diye düşündüm. Salı günü kontrolüm vardı. Vajinal muayene olmuştum. O zaman hiç birşey olmamıştı. Muayenenin Salı gününden bu zamana bir etkisi olabilir mi bilemiyorum.
Nişan olup olmadığını bu 3. Gebeliğim olmadına rağmen bilmiyorum. Çünkü diğerlerinde nişan gelmedi ilk suyum gelmişti.
Benimde ağrım yok. Ama akıntımın rengi kahverengimsi gibi. Bebeğin hareketleri nasıl. Benim bugün çok çok az hareket ediyor. Dün çok fazlaydı. Zaten hareket azlığı olduğu için dr a 3 gün arayla kontrole gidiyordum. Her seferin de 3 kere nst ye bağlanıyorum. Ancak yürüyüş ve çikolatalarla hareket ettiriyoruz. Hatta geçen sefer dr serum bile bağlattı. Hareketlenmeseydi suni sancı verip doğum ettittirecekti. Onun için hareketinin bu durumda normal mi anormal mi bilemiyorum. Böyle devam ederse geç vakit hastaneye gidip nst ye bağlanmak isteyeceğim.Benim de ilişki sonrasında oldu aslında ne olduysa önce su gibi akıntım gelmişti ama su değilmiş. Sonraki gün de kahverengi jel gibi akıntı geldi bir seferlik bugünden beri de içinde nokta nokta kırmızılıklar olan akıntılar geliyor. Hanüz sancım ağrım bir şeyim yok bekliyorum bakalım
Benim bebeğin hareketlerinde çok bi değişiklik yok genelde geceleri çok hareketli oluyor gündüz gün boyu hareket etmediği oluyor ama hareketlerini daha aşağıda hissediyorum artık.Benimde ağrım yok. Ama akıntımın rengi kahverengimsi gibi. Bebeğin hareketleri nasıl. Benim bugün çok çok az hareket ediyor. Dün çok fazlaydı. Zaten hareket azlığı olduğu için dr a 3 gün arayla kontrole gidiyordum. Her seferin de 3 kere nst ye bağlanıyorum. Ancak yürüyüş ve çikolatalarla hareket ettiriyoruz. Hatta geçen sefer dr serum bile bağlattı. Hareketlenmeseydi suni sancı verip doğum ettittirecekti. Onun için hareketinin bu durumda normal mi anormal mi bilemiyorum. Böyle devam ederse geç vakit hastaneye gidip nst ye bağlanmak isteyeceğim.
Bebeğim aşağıya indi sanırım onun verdiği ağrılar oluyor ama çok hafif ve dinlenince geçiyor başka bi belirti yok hala bekliyorumKizlar bende benide bugün sağlık ocağından çağırdılar.rutin kontrol kalp atışını dinledi.gayet guzel dedi.hareketleri yavaşladı dedim bebek aşağıya indiği için yeri de daraldı bu yüzden hareketleri yavaş hissediyorsun dedi. Ama yinede takipte ol dedi.
SekerAnnee .Canim ne yaptin sancı falan var mi
Canım eşin de çol heyecanlı desene maaşallah:))benim eşim ilkinde daha heyecanlı idi bu ikinci bunda o kadar değil:))canım vakit var daha aynı bedende son günleriniz yavrunla ilk doğum yapacaklardan biri de sensin hayırlısı inşaallah
Bebeğim aşağıya indi sanırım onun verdiği ağrılar oluyor ama çok hafif ve dinlenince geçiyor başka bi belirti yok hala bekliyorum
Olabilir sizin çok yaklaşmış belki de birden olacak sizin için her şey benim de tık yok hala psikolojikman kendimi hazırlıyorum bu belirtilerle işte bakalımBenim sanki bugün mide kısmım yumuşacık oldu esimede gösterdim sanki bebegin oldugu kese aşağıya indi gibi
Sertlik aşağıda hissediyorum
Doğumun yaklasmıs olması bu mu acaba
Hareketleri hala cok iyi ama
Amin canım inşallah :))güzel bir duygu zorluklar olsa da ama bebişlere kavuşunca unuturuz her şeyi:))Allah kolay doğumlar nasip etsin buradan paylaşalım güzel haberleriEvet yaaa bedende can taşımak çok başkaymış tekrar tekrar tekrar hamile kalmak isterim büyütme kaygıları olmasa
Hepimize hayırlı doğumlar inşallah )
Merhabalar, geçmiş yazışmalarınıza denk geldim de nifty yaptırdınız mı merak ettim. Hem maliyeti hem de sonucun güvenirliliğini. ben de trizomi 13 annesiyim aldırmayı düşünmediğim için 2li 3lü tesleri yaptırmamıştım, doğduktan sonra öğrendik pataulu olduğunu, 1 ay sonra da vefat etti. Sanırım erken öğrenmek kendini bu duruma hazırlamak için daha iyi bir yöntemmiş... Nasip olursa bi dahakine ben de yaptırmak istiyorum da o yüzden bilgi almak istedimÖnceki bebeğimi trizomi13 sebebiyle kaybettim 8 hastalıkken şimdi risk grubuna girdiğim için yaptırmak istiyorum,doktorum da önerdi.
Canim nişanın geldigi icin yavas havas baslayabilir ama illa hemen baslayacak diye de birsry yok.Kızlar arada sancılar yokluyor ama yalancı herhalde gidiyor sonra. Nasıl oluyor ki bu gerçek sancılar birden şiddetli bir şekilde mi geliyor. Sürekli kendimi dinliyorum.