• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Havucun kendisini yesene cnm neden suyu? Yani ben burdan duydum havuc suyu diye de kendisini yiyorum direk onun haricinda hurma.muz fln yedim bir de dinlendim. Hastayim diye evde is yapmadim daha dogrusu. Buyugun eline de verdim telefonu actim bolca cizgifilmi mecburen ev isi yemek isini de kocam halletti. Bu arada eski dr um ilk kizim da tatli ye seker tutar suyu demisti ozmn da azalma vardi. Bu dr umsa seker dusmani biraz. Ama ben zaten zayifim bebede zayif seker acisindan hic bir riskimiz yok o sebeple eski drumu dinliorum ya sen yine de seker isine dikkat et. Bu arada suyun azalmasi doguma yakin normal aslinda diye biliyorum hatta soyle soyliyim ananem yillarca ebelik yapmis 8de cocuk dogurmus kendisi. 8. De suyu gelmis ama bebek 15 gun snr gelmis cnku tersmis cikamamis ya sonradan farketmis bunu ya Daha iyi oldu tertemizdi yikanmis gibi cikti diye anlatir :) Yani drlar endise ediyor ya sebebini cozemedim suyu azaldigi icin bebegine anneye bisey olan da duymadim ya drlarin da bir bildgi vardir elbet... Eskiler de suyum az deyince hee dogum yaklasmis diye yapistiriyorlar valla bnde ikilemdeyim kac hundur dinleniyordum bugun pazar.market gezdim yrn da avm avm gezme planim var bakalim :halay:
canim arkadasa yukarda bahsettigim gibi durum. 38 haftadan snr bence endise edilmemeli ama yine de drunuz dinleyin tabi. Saglikli dogumlar olsun hepimize ins...:anneadayı:

Anladim canim sagol:)

Doğuma azıcık süre kala grip olan var mı ya
Antibiyotik kullanıyorum sezeryanda sorun olur mu ki

Gününüz guzel geçsin kizlar. Biz bugün tam 37 haftaki Biz. Görüşümüz vardi. Nst ye girdik çok sukur tek seferde iyi çıktı.bebegin 3300gr olmuş doktorum hadi 300 u hata payı olsun dedi.3000 yi bulmusuz. Sadece senin bir türlü kan seviyeni yukzeltemedim. Dedi.ki o da benim hatam.söylemedim daha dikkatli olucamm
Doğumdan sonra halsiz kalmak istemiyorsan kan ilacina dikkat et dedi.
Artık bebegimiz gelisimini tamamlamış artık sandım başlamadan sorun yok dedi.haftaya tekrar nst miz var.
Raporumuz alındı. Artık ev hanimiyim
Canım maaşallah büyümüş yavrun.kan degerlerin de yükselir inşsllah.bende de düşük.oh şükür bitti okul son haftalar zorluyor biraz.benim bir haftam var gözümde büyüyor resmen.yol işi sıkıntı en çok da o yoruyor.dinlen canım doguma az kaldı

Selam kizlar nasilsiniz bizim sezeryan günümüzde kesinleşti 1 mart hepimiz saglicakla kavusuruz inşallah yavrularimiza
Ay haydi bakalim hayirla
Saglikla gelsin artik tarihi bilerek
Daha da
Heycanli olur bekleyis...

K Kucuk prensesim canim ins hakkinda hayirlisi suan cok hassas bir
Dönemindesin ama basta kendini sonra
Yavrunu dusunmelisin ins hersey en kisa
Zamanda yoluna girer.
İns suan yavrunu hayirla
Almissindir kucagina. Dualarim ins
Seninle❤️

:dua:Canım benim, en hassas zamanlarimiz, kayınvalideyle başedilebilir ama eş ile sorunda insan ne yapacağını şaşırabiliyor, belki kendi halinkze kalsanız daha düzelme sansı var mı? Eşinle bence konuş( gerci mutlaka konusmuşsundur) ailenizin kiymetini degerini anlayacağı bişeyler olmalı, umursama diyemem cünkü insanin tüm huzuru ailesi.. ağlamak yerine ama olumlamalarda bulun, biraz kendi kendine terapi yap, sen güçsüz düştükçe onlar güclenecek, sen kensini ve bebeğini düşün.ssnin için dua edecegim:KK1:

evmiz ayri aslnda ama gnede bisiler olyor anlasamyiruz ki artk allaha braktim bnde

Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins

Back