K
Kucuk prensesim
canım cok heyecanlandım hadi hayırlısı haber et mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah hayirlisiyla al kucağına allah yardımcın olsunKizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Havucun kendisini yesene cnm neden suyu? Yani ben burdan duydum havuc suyu diye de kendisini yiyorum direk onun haricinda hurma.muz fln yedim bir de dinlendim. Hastayim diye evde is yapmadim daha dogrusu. Buyugun eline de verdim telefonu actim bolca cizgifilmi mecburen ev isi yemek isini de kocam halletti. Bu arada eski dr um ilk kizim da tatli ye seker tutar suyu demisti ozmn da azalma vardi. Bu dr umsa seker dusmani biraz. Ama ben zaten zayifim bebede zayif seker acisindan hic bir riskimiz yok o sebeple eski drumu dinliorum ya sen yine de seker isine dikkat et. Bu arada suyun azalmasi doguma yakin normal aslinda diye biliyorum hatta soyle soyliyim ananem yillarca ebelik yapmis 8de cocuk dogurmus kendisi. 8. De suyu gelmis ama bebek 15 gun snr gelmis cnku tersmis cikamamis ya sonradan farketmis bunu ya Daha iyi oldu tertemizdi yikanmis gibi cikti diye anlatir :) Yani drlar endise ediyor ya sebebini cozemedim suyu azaldigi icin bebegine anneye bisey olan da duymadim ya drlarin da bir bildgi vardir elbet... Eskiler de suyum az deyince hee dogum yaklasmis diye yapistiriyorlar valla bnde ikilemdeyim kac hundur dinleniyordum bugun pazar.market gezdim yrn da avm avm gezme planim var bakalim
canim arkadasa yukarda bahsettigim gibi durum. 38 haftadan snr bence endise edilmemeli ama yine de drunuz dinleyin tabi. Saglikli dogumlar olsun hepimize ins...
Kizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Ayy canim rabbim kolaylık kurtarsın.çok heyecanli...Kizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Ayy canım kolay bi doğum olsun inşallah sağ salim al bebeğini kucağına bizi haberdar et mutlakaKizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Kolay bir doğum olur inş. Bebeğini inş sağlıkla ve sıkuntısız bir şekil de kucağına alırsınKizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Hadi insallah yaCanim ben demeden doktor dedi.kasilmalarim olacak bu çok normal dedi. Sancin başlarsa artık önemli değil dedi.gelsin bebek dedi. Belki senin bebiste artık geliyorum anne diyordur.
insallah yavrunu kucagina almissindir. hayirli oslun :)Kizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Ne güzel günler belli olmaya başladı inş kolay bi doğum yaşarsın canımSelam kizlar nasilsiniz bizim sezeryan günümüzde kesinleşti 1 mart hepimiz saglicakla kavusuruz inşallah yavrularimiza
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz haberdar et bizleri de Rabbim kolay doğum nasip etsin olmuştur belki de:))Kizlar 4 cm acilmam var nstyr bagladlar beklyorum
Canım maaşallah büyümüş yavrun.kan degerlerin de yükselir inşsllah.bende de düşük.oh şükür bitti okul son haftalar zorluyor biraz.benim bir haftam var gözümde büyüyor resmen.yol işi sıkıntı en çok da o yoruyor.dinlen canım doguma az kaldıGününüz guzel geçsin kizlar. Biz bugün tam 37 haftaki Biz. Görüşümüz vardi. Nst ye girdik çok sukur tek seferde iyi çıktı.bebegin 3300gr olmuş doktorum hadi 300 u hata payı olsun dedi.3000 yi bulmusuz. Sadece senin bir türlü kan seviyeni yukzeltemedim. Dedi.ki o da benim hatam.söylemedim daha dikkatli olucamm
Doğumdan sonra halsiz kalmak istemiyorsan kan ilacina dikkat et dedi.
Artık bebegimiz gelisimini tamamlamış artık sandım başlamadan sorun yok dedi.haftaya tekrar nst miz var.
Raporumuz alındı. Artık ev hanimiyim
Ay haydi bakalim hayirlaSelam kizlar nasilsiniz bizim sezeryan günümüzde kesinleşti 1 mart hepimiz saglicakla kavusuruz inşallah yavrularimiza
Canım benim, en hassas zamanlarimiz, kayınvalideyle başedilebilir ama eş ile sorunda insan ne yapacağını şaşırabiliyor, belki kendi halinkze kalsanız daha düzelme sansı var mı? Eşinle bence konuş( gerci mutlaka konusmuşsundur) ailenizin kiymetini degerini anlayacağı bişeyler olmalı, umursama diyemem cünkü insanin tüm huzuru ailesi.. ağlamak yerine ama olumlamalarda bulun, biraz kendi kendine terapi yap, sen güçsüz düştükçe onlar güclenecek, sen kensini ve bebeğini düşün.ssnin için dua edecegim
Doktorun en iyisini bil ir canim. Bende akıntı için fitil ve idrar yolu enfeksiyonu için ilaç alıyorum.Doğuma azıcık süre kala grip olan var mı ya
Antibiyotik kullanıyorum sezeryanda sorun olur mu ki