Havucun kendisini yesene cnm neden suyu? Yani ben burdan duydum havuc suyu diye de kendisini yiyorum direk onun haricinda hurma.muz fln yedim bir de dinlendim. Hastayim diye evde is yapmadim daha dogrusu. Buyugun eline de verdim telefonu actim bolca cizgifilmi mecburen ev isi yemek isini de kocam halletti. Bu arada eski dr um ilk kizim da tatli ye seker tutar suyu demisti ozmn da azalma vardi. Bu dr umsa seker dusmani biraz. Ama ben zaten zayifim bebede zayif seker acisindan hic bir riskimiz yok o sebeple eski drumu dinliorum ya sen yine de seker isine dikkat et. Bu arada suyun azalmasi doguma yakin normal aslinda diye biliyorum hatta soyle soyliyim ananem yillarca ebelik yapmis 8de cocuk dogurmus kendisi. 8. De suyu gelmis ama bebek 15 gun snr gelmis cnku tersmis cikamamis ya sonradan farketmis bunu ya Daha iyi oldu tertemizdi yikanmis gibi cikti diye anlatir :) Yani drlar endise ediyor ya sebebini cozemedim suyu azaldigi icin bebegine anneye bisey olan da duymadim ya drlarin da bir bildgi vardir elbet... Eskiler de suyum az deyince hee dogum yaklasmis diye yapistiriyorlar valla bnde ikilemdeyim kac hundur dinleniyordum bugun pazar.market gezdim yrn da avm avm gezme planim var bakalim
canim arkadasa yukarda bahsettigim gibi durum. 38 haftadan snr bence endise edilmemeli ama yine de drunuz dinleyin tabi. Saglikli dogumlar olsun hepimize ins...