Belki beni aciklik var diye hemen almislardir orasını bilemiyorum suni sanci vermişlerdi bana ama her doktor ve her hastane farklı bu konudaDoktor sancını bekle diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki beni aciklik var diye hemen almislardir orasını bilemiyorum suni sanci vermişlerdi bana ama her doktor ve her hastane farklı bu konudaDoktor sancını bekle diyor
Evet az evvel bnde denk geldim kirmizi pembe yada kahve olabiliyormus. Ama 1 7 gun arasi surermis bebegin gelmesi. Bnm nisan acilmadan snr gelmisti:) yani 2.5 acilma var deyip dogum icin hazirlarlarken lavman yapmislardi o arada wc de nisan da gelmisti.Sanırım nişan öncesinde böyle kahverengi lekeler gelebiliyormuş öyle okudum bakalım sancım falan yok zaten bekleyeceğiz.
Dogru soylemis benim doktorum da nisan görursen arama bile beni dedi :) sadece temiz tutun kendinizi idrar yolunuzu enfeksiyondan korunun o kadar. Suyunuz gelince bile vakit varmis en tehlikelisi daha dogrusu ciddi olanı 5 dk da bire kadar düsen sancılarDoktor sancını bekle diyor
Evet aynen nişan acil bir durum değilmiş sancıya ve suların gelmesine dikkat etmek lazımDogru soylemis benim doktorum da nisan görursen arama bile beni dedi :) sadece temiz tutun kendinizi idrar yolunuzu enfeksiyondan korunun o kadar. Suyunuz gelince bile vakit varmis en tehlikelisi daha dogrusu ciddi olanı 5 dk da bire kadar düsen sancılar
az suyun geldi diye suyun bitmiyor zaten. doğum başlamadan su gelmesi emr oluyo. burda önemli olan enfeksiyon gelişmemesi normalde doktorun amnisure testi yapması gerekiyor böyle bi şüphe varsa sonuç pozitifse bu haftada suni sancı verirler erken haftada antibiyotik verirler.nişanda gelmiş yakında doğum yapacaksin galibaTecrübesizlik de zor gerçekten vücudumda neler oluyor çok da anlamıyorum sancım arada kesiliyor geliyor şuan kupkuruyum akıntım bile yok bebek de oldukça hareketli bi diyorum aha geliyor bi diyorum daha çok var bakalım yarın doktor ne diyecek
Evet sanırım vaktim azaldı sancı bekliyorum artık karnım da indi gibi hissediyorumaz suyun geldi diye suyun bitmiyor zaten. doğum başlamadan su gelmesi emr oluyo. burda önemli olan enfeksiyon gelişmemesi normalde doktorun amnisure testi yapması gerekiyor böyle bi şüphe varsa sonuç pozitifse bu haftada suni sancı verirler erken haftada antibiyotik verirler.nişanda gelmiş yakında doğum yapacaksin galiba
Hakkinda hayirlisi canim.ilk dogum yapan senmi olxan yoksa.Allahim sag salim kucagina almak nasip etsin ins.haberdar et bizide merak ederizEvet sanırım vaktim azaldı sancı bekliyorum artık karnım da indi gibi hissediyorum
Hayirlisiyla sag salim olur insallah canim bizi habersiz bekleme bizim günümüz ayni bende birden heycanlandimEvet sanırım vaktim azaldı sancı bekliyorum artık karnım da indi gibi hissediyorum
hayırlısı olsun canım inşallah kolayca doğum yapıp kurtuluruz hepimiz.Evet sanırım vaktim azaldı sancı bekliyorum artık karnım da indi gibi hissediyorum
Canım ya ne güzel valla haklısın kilo şimdi almıcaz da ne zaman alıcaz çok az kaldı gebelik takvimini takip ediyorum senin bana geldi heyecanlar:))Rabbim saglıkla hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin yavruna inşallahIlk soylediginden sonra bir kere esim sordu tekrar hafif onemli degil dedi tatlim fakat tekrar sormadik her gittigimizde karin capini falan olcuyor olmadi pzt.sorayim tekrar
Allah saglikla almayi nasip etsinde isterse son 10 gunde 5 kilo alayim hiiiic umrumda degil kuzucum
Beni tek sikintiya sokan kabızlık hali o da gececek insallah )
Canım ya ne güzel valla haklısın kilo şimdi almıcaz da ne zaman alıcaz çok az kaldı gebelik takvimini takip ediyorum senin bana geldi heyecanlar:))Rabbim saglıkla hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin yavruna inşallah
Canim gözun aydin sakin stres yapma cok sukur hayirla gelmis ya yavrun ins sutu verdikce daha da artar ilk hamanlar zaten fazla ihtiyaclari olmuyor sen rahat olmaya calis. Ins seker degeri de duzene girer ve biran önce yavrun da taburcu olur. 39 haftalik dogan yegeniin de sekeri dusuktu ama hemen dengelendi. Ins dualarimiz seninle. Topigimizin ikizlerden sonraki 3. bebegiMerhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Hayırlı uğurlu olsun Allah sifasini verir melek onlar daha. Sizin de sütünüz gelecektir bebek emdikce. Hem zaten birden gelen bisey degil zamanla artacak insallah. Allaha emanet olun ikinizdeMerhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Hayırlı olsun canım darısı başımızaHanımlar iyi akşamlar bizimde kontrolümüz vardı bugun doktor sezeryan dedi kısmetse 6 mart günü bebeğim doğacak ay heyecan bastı bizi
Gözün Aydın canım stres yapma artar sütün bebeğini alıp tez zamanda çıkarsınız inşallahMerhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Kiloyu kafana takma verirsin ya.. emerse hele tamam tas catlasin 2-3 ayda verirsin o kiloyu. ben senin aldiginin 2 kati kadar aldim :) zaten bu kilolarin sebebi o agizdaki hic gecmeyen igrenc tadEvet bu sın ay bulantılar geri geldi. Bir de benim bu aya kadar hiç geçeneyen iğrenç ağız tadım var tabii.. 10 kilo aldım bu haftaya kadar. Dah da alırım 3-4 kilo ona da canın sıkkın. Sırf şu ağzımdaki tat geçsin diye sürekli ağzıma abur cubur atıyorum sağlıklı bir eşy yediğim de yok.
Gozun aydin.. allah anali babali buyutsun.. sut zamanla cogalacaktir emzirdikce.. ki ilk zamanlar zaten mideleri de findik kadar.Merhaba arkadaslar ben doğum yaptm 36+4 deyken pazartesi gecesi bi oglum oldu. Suan bakim yerinde sezeryan olunca bebegim bensiz ac kaldi ve sekeri düstü dualariniza ihtiyacim var herseyi yerinde ama malesef benle beraber taburcu olamicak birde sütüm cok az geliyor napicam bilemiyorum doktorlarda sut bekliuolar bebegime ama cok yok
Cok tesekkir ederim ederim canim dualarinizi eksik etmeyin sizde insallah kavusursunuz biran önce hayirli haberlerinizi aliriz insallahh :)Canim gözun aydin sakin stres yapma cok sukur hayirla gelmis ya yavrun ins sutu verdikce daha da artar ilk hamanlar zaten fazla ihtiyaclari olmuyor sen rahat olmaya calis. Ins seker degeri de duzene girer ve biran önce yavrun da taburcu olur. 39 haftalik dogan yegeniin de sekeri dusuktu ama hemen dengelendi. Ins dualarimiz seninle. Topigimizin ikizlerden sonraki 3. bebegi