2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insallah canim
İnsallah. Bi sonraki muayenen ne zaman. En sonki araliginiz coktu ins yine uzatmadan vermistir bu sefer.

Kızlar bende dr da sıra bekliyorum inş güzel haberlerle dönerim
hayirli haberlerle
Dön canim.

Kızlar bende haberler iyi değil moralim çok bozuk suyum azalmış bir sürü ilaç verdi bebek kendini besleyemiyomuş su axaldığı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı

Kızlar bende haberler iyi değil moralim çok bozuk suyum azalmış bir sürü ilaç verdi bebek kendini besleyemiyomuş su axaldığı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı
Canım inşallah artar su ilaçlar bunun için sanırım.Allahın izniyle beslenir yavrun.iki hafta sonra gittiğinde olumlu gelişme olur inşallah

Canim bozma moralini insallah düzelir suyun bak moralini bozarsan bebisde etkilenir

Canim arkadaşım doğum yapmıştı bebeğinin böbreği yoktu
Şu an 4 yaşında çocuk ve problemi yok
Bi sorun değil canim rahat ol

üzülme inşallah ilaçlar fayda eder. kaç haftalıksın bebiş kaç kilo.. riskli görse 2 hafta sonra gel demezdi emin ol.

Günaydın kızlar nasılsınız şu karın setleşmesi toplanma sık oluyor dogum yaklaşıyor diye mi daha var benim epey..

Canım pazartesi kontrol var inşallah baş aşağı pozisyonu almıştır her şey nasip bakalım..ama acılı agrılı bir sertleşme insan tedirgin oluyor ilkinde bu kadar olmamıştı.bunda okula denk geldi yol uzun yoruyor taş gibi oluyor karnım.2 hafta var 1 marta nasıl dayanırım bilmiyorum.Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun

Aynen adım armani zorlaştırır. Benimde öyle olmuştu. Benim sandım haftasonuna denk gelmişti. Benimde haftaya cuma son günün okulda. Iple çekiyorum resmen. Yavaş yavaş adımını at. Rabbim yardimcin olsun

Aynen adım armani zorlaştırır. Benimde öyle olmuştu. Benim sandım haftasonuna denk gelmişti. Benimde haftaya cuma son günün okulda. Iple çekiyorum resmen. Yavaş yavaş adımını at. Rabbim yardimcin olsun
Sağolasın canım ani hareketlerden kaçınmak gerek.oh şükür az kalmış inan bir hafta bile ne fark ediyor .aramızda bir hafta var .doğumlar yaklaşıyor.Allah sana da kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…