2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme 37 haftalık görünüyorsun. kilosu ne kadar. kardeşimde de tansiyona bağlı olarak gelişememe sorunu vardı 36+0 da acilen sezeryana aldılar 2.250 doğdu. kuvoze de girmedi şu an da sağlıklı. moralini bozma o yüzden.

Canım moralini yüksek tut senin ve bebeğin için hangisi hayırlısıysa o olsun belki doğurmak ikiniz içinde iyi olacak belki ölçümler yanlıştı yarın hrşey yolunda çıkacak sen iyi düşün iyi olsun bak bugünlere kadar geldik şükür doğsalar bile herşey yolunda gider Allahın izniyne

bence başka bir doktora da görünmen de fayda var canım.

Öncelikle moralinizi yüksek tutun. Başka bir doktora görünmenizde fayda var bence. Allah'ın izniyle bir sorun yoktur inşallah

Ayni dr olctug8 8c8n sonu ta bakan makinesi ve yorumu ayni olmali cnm. Baska dr olsa vnde normal derdim.
Biliyorum cnm gobek cevresi zayif kalio zaten kiloyla uyumlu olur gobek cevresi. Soyleki kafa haftasinda ama gobek 10gun geri cikmis.
Oyle cnm + - 400gr farkediyor. Hatta genelde.olcumden daha kilolu olur cocuklar senin ki asil ilginc tam aksi olmus. Bnm buyuk de gerilemeye baslamisti gelisimi durmustu yani. Son kontrolunde de 2900den 2700e dusmus deyip artik gun vermislerdi ki dogum icin 1 gun once kendi gelmisti hemde 3080gr olarak. Bu arada 3 gun için de hem perinatologa hem.normal.druma.gitmistim zayiflama yuzunden bir de nst ye girmistim 2 sefer. Olcumlerde iki drda da ufalmis cikmisti bebe. Ama perinatolog bgn yarin dogar bence demisti bu zayiflama da ondan, o yuzden bidaha nstye yollamisti ki Nst de sifir sanci cikti ama.buna ragmen aksamina suyum geldi dogum.basladi dr nst den daha iyi bildi :) bnce bu kizim da oyle olacak. Aslinda gelisim yavaslio bi cesit doguma hazirlik. Yani kilo almayi birakio ondan kafa normal gibek zayif cikio :) heralde kolay cikayim diye dusunuyor dusunceli cocugum

Kilosu 2030gr gibi bir şey dedi daha alır mı bilmiyorum inşllh geç olmadan kucağıma alabilirim. Bakalım yarın ne denecek.

Aslm canim
En son ne zaman gitmistin ki? Nasil bir ay geriye atiyor. Bence farkli bir yere git. Suan icin kilo alma zamani yavrularin ve artik genetik yapilarina göre cok fark olabilir bebeklerin kilolarinda. Bence icini ferah tut kotu birsey oldugunu sanmiyorum. Beslenmesine baktilar mi senden yeterince alabiliyormuymus. Hani kordona bakip olcum yapiyorlar ya. Belki onla
Alakali birseydir ama
Haftan nasilsa cok ilerledi ins birsey olmaz csnim

Amin cnm inşllh geç olmadan doğursam hemen diyorum evde beklemek bile strese sokuyor bir şey olursa diye

İnşllh bilmiyorum direnç akımına dopplera falan bakıldı her şey normaldi aslıdna genetik olabilir diye de düşünüyorum eşim ve minyon insanlarız bunun etkisi olur mu sizce

Cnm ben anlamadim 1 ay geriden se 1ay hic gelismemis olmasi lazim ama.bu haftalarda.kafadan 15gunde bir bakiliyor.olmali nasil anlamadilar ki. Bu arada bi tanidigimin cocugu da beslenmemis ve dr farketmemis senin gibi bir gidiyorlar ki cocuk 1 ay geri tabi onun haftasi da geriydi o yuzden ayda 1 gittigi icin tam.anlasilmamis. cocuk hemen alindi 1kg olarak. Kuvozde fln kaldi ama canavar gibi cocuk anne sutu bile.emdi 2 sene. 1ay erken dogdu 1 ay da geriligi vardi dusun su an yasitlariyla ayni 2.5 yasinda olmasina ragmen coktan toparladi. Senin yine 37. Haftan yani organ gelisimi zaten tamamlanmistir. Bobrek 2 tane nasil olsa yedegi var dusunuldugunden iyi de olabilir durumu ama uzulme. Hayati birsey degil netice de hatta hayati boyunca sikinti verecek bi durum.olmayacaktir böbregi olmasa bile. Gelisim dedikleri boy kilo artik bu asamalarda organlara nazaran hic onemli degil inan. Bnm buyuk kiz da 40.haftadaki kontrol de 3 hafta geri dediler hatta zayiflamis deyip doguma.alcaklardi ki 51cm 3080 gr dogmustu. Onlarin olcum 48cm 2700du...

Allah ikinize de sağlık sıhhat versin insallah. Stresle daha da yorma bence kendini canım. Ben de diger arkadaslara katılıyorum bence baska dr. Görünmekte fayda var. Bize de detaylı zamanı bağırsakta parlaklik var demişlerdi. Son kontrollerde o kadarı normal dendi. Bu defa boynunda kordon var dendi. Korkuyla hep hareketlerini takip ederek 2 hafta gecirdim. 2 hafta sonra hayır kordon yok kordon serbest. Ya çözmüş ya yanlış bakılmış dendi. Bence baska dr. Görsün ve güzel haberler versin insallah.

İnşllh tşk ederim bakalım yarınki duruma göre başka yere daha görünürüm

Canım bozma moralini ultrason ölçümlerinde oynama oluyor.ayrıca kilosu çok düşük değil iç organları şükür olgunlaştı.inşallah ölçüm hatasıdır öyle degilse de sıkıntı olmaz saglık olsun da küçük doğsun canını sıkma üzülmesin yavrun...İnşaalah başka doktor farklı şeyler söyler düzelir canımm

İnşllh dua edin

SekerAnnee canim başka bir doktora görünmeden hemen kötü şeyler düşünme. Bence ultrason hatasi.burada bircoknarkadas kötü şeyler duyup başka ultrasonlara girerek bir sey olmadığını gördüler. Farzetki küçük minigin güçlü olsun yeter Ayy benim canim yeğenim 1800gr doğdu simdi yaşıtlarından farkı yok.yeterli aklı fikri organları sağlam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…