Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşllh cnm Allah razı olsun sağlıklı olduğu sürece ölçümlere çok takılmayın diyor internette bazı doktorlar ama bilmiyorum bakalım yarın belli olur her şey.SekerAnnee moralini yuksek tut.ins ölçum hatasidir.benimde 3 hafta geri cikmisti tekrar cagirdilar haftasinda cikti.ölçum hatasi dendi.saglikla bebegini kucagina alirsin ins.canim
Canım inş herşey yolunda gider. Güzel haberler alırsın. Arkadaşların dediği gibi istersen bir de başka dr a da gözük. Bazı durumlar genetik yapıdan da olabiliyor. İki oğlumda da kafa yapısı büyük ölçüp duruyor du drlar. Araştırmak istiyordu. Birgün eşimle gittiğimizde kontrolden vazgeçti. Çünkü eşimin kafa yapısının büyük olduğunu gördü.İnşllh cnm Allah razı olsun sağlıklı olduğu sürece ölçümlere çok takılmayın diyor internette bazı doktorlar ama bilmiyorum bakalım yarın belli olur her şey.
Canım hoşgeldin. Hastane çantasını biran önce hazırla istersen. Zaman yaklaştıkça nelerle karşılaşılabiliyorBu arada doğum çantasını hazırlayan var mı aranızda? benim henüz hiçbirşeyim hazır değil...
Masallah kilosu yerinde suyunun da azalmasi normal doguma iyice yaklasiyoruz.Bugün bizimde görüş günümüzdü. Ultrason da 48 cm ve 3080 gr kilosu çıktı. Bir hafta önden gidiyor dedi.Suyunda azalma başlamış. Bebeğin kafası kanala yerine oturmuş. Bir de bugün ilk nst ye girdik. Ama hareketleri iyi çıkmadı. Şekerli şeyler yedirterek dr 3 kere tekrarlattı. Sonunda az da olsa biraz hareketlendi. Cuma tekrar gidip nst ye bağlanmam gerekiyor. İnş hepimiz sorunsuz sağlıklıca kucaklarımıza alabiliriz
Bu arada doğum çantasını hazırlayan var mı aranızda? benim henüz hiçbirşeyim hazır değil...
İlk girdiğimde 15 dak ama bebek uyumuyordu. Onu beğenmedi. Sonraki girdiğimde uyuyordu uyndırmak için biraz salladım biraz dokundum biraz şekerli şeyler yedim ondan sonra biraz hareket etmeye başladı. Aslında nst de uzun bir hareket zamanını da görmedi. O yeterli dedi. Galiba bebek kanala girdiği için belki onda bir sıkıntı olup olmadığını garantiye almak istediMasallah kilosu yerinde suyunun da azalmasi normal doguma iyice yaklasiyoruz.
Kac dakika baglyiorlar
Nst ye ? Bende hep 20 dakika son bagladiklarinda uyuyordu 10 dakika daha uzattilar sonra zaten hareketlenmeye basladi. Esim sormustu ama uzun sure uyuyabilir sorun degil demisti bizde
anliyorum canim. Ama 15 dakika hakikaten kisa bir sure. Hareket alanlari da iyice kisitlandi annesi ins hersey en guzel sekilde devam ederİlk girdiğimde 15 dak ama bebek uyumuyordu. Onu beğenmedi. Sonraki girdiğimde uyuyordu uyndırmak için biraz salladım biraz dokundum biraz şekerli şeyler yedim ondan sonra biraz hareket etmeye başladı. Aslında nst de uzun bir hareket zamanını da görmedi. O yeterli dedi. Galiba bebek kanala girdiği için belki onda bir sıkıntı olup olmadığını garantiye almak istedi
İnş hepimiz için öyle oluranliyorum canim. Ama 15 dakika hakikaten kisa bir sure. Hareket alanlari da iyice kisitlandi annesi ins hersey en guzel sekilde devam eder
Bol bol dua et canim insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz hic bi problemleri olmaz dr sezeryan günü verdi miSelam kızlar soranlar olmuş sağolun. Gelişim geriliği için doktor ciddi bir sorun görmedi eşimle ikimizin de tipi küçük olduğu için ölçülerinin küçük olmasını normal görüyor bütün ultrason sonuçlarıma baktı hepsinin ortalamasını alınca 2 hafta gibi bir gerilik görülüyormuş o da çok ciddi değilmiş. Tek problemimiz sağ böbreğinin olmaması yada gelişmemesi ona da doğumdan sonra ciddi tetkik ve tahlillerle kesinleştirip ona göre tedavi uygularız dedi bakalım öyle işte inşllh doğduktan her şey güzel olur hepsi boş çıkar bu korkuların.
Rabbim emanet.saglikli doğar insallahSelam kızlar soranlar olmuş sağolun. Gelişim geriliği için doktor ciddi bir sorun görmedi eşimle ikimizin de tipi küçük olduğu için ölçülerinin küçük olmasını normal görüyor bütün ultrason sonuçlarıma baktı hepsinin ortalamasını alınca 2 hafta gibi bir gerilik görülüyormuş o da çok ciddi değilmiş. Tek problemimiz sağ böbreğinin olmaması yada gelişmemesi ona da doğumdan sonra ciddi tetkik ve tahlillerle kesinleştirip ona göre tedavi uygularız dedi bakalım öyle işte inşllh doğduktan her şey güzel olur hepsi boş çıkar bu korkuların.
İnş canım herşey güzel olur.Selam kızlar soranlar olmuş sağolun. Gelişim geriliği için doktor ciddi bir sorun görmedi eşimle ikimizin de tipi küçük olduğu için ölçülerinin küçük olmasını normal görüyor bütün ultrason sonuçlarıma baktı hepsinin ortalamasını alınca 2 hafta gibi bir gerilik görülüyormuş o da çok ciddi değilmiş. Tek problemimiz sağ böbreğinin olmaması yada gelişmemesi ona da doğumdan sonra ciddi tetkik ve tahlillerle kesinleştirip ona göre tedavi uygularız dedi bakalım öyle işte inşllh doğduktan her şey güzel olur hepsi boş çıkar bu korkuların.
Canım geçmiş olsun şükür iyi yavrun inşallah dogduğunda böbrek ile ilgili hiç bir sıkıntı olmadığını söylerler.2 hafta geri olması çok sıkıntı değildir sağlıkla dogsun da canımmSelam kızlar soranlar olmuş sağolun. Gelişim geriliği için doktor ciddi bir sorun görmedi eşimle ikimizin de tipi küçük olduğu için ölçülerinin küçük olmasını normal görüyor bütün ultrason sonuçlarıma baktı hepsinin ortalamasını alınca 2 hafta gibi bir gerilik görülüyormuş o da çok ciddi değilmiş. Tek problemimiz sağ böbreğinin olmaması yada gelişmemesi ona da doğumdan sonra ciddi tetkik ve tahlillerle kesinleştirip ona göre tedavi uygularız dedi bakalım öyle işte inşllh doğduktan her şey güzel olur hepsi boş çıkar bu korkuların.