• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kizlar. Bende en basinda nisan annesiydim ama plasenta previa teshisi kondu 36 haftada sezeryana girecegim bu yuzden mart annesi olacagim sanirim. Hepimiz saglikla hayirla dogururuz insallah ❤
Hosgeldin canim aramiza ins hayirla saglikla gelsin de
Sanırım karnım düştü aşağıya herkes öyle soyluyor. Nefes almam kolaylaştı mide yanmasi da azaldi
Kalbimi bozmak istemem ama 1 hafta içinde gelecek gibi hissediyorum
Diğerinde de öyle olmuştu:KK43:
ins bu sefer oyle olmaz canim. Benim dogum yaptigim gun bile karnin acayip yukaridaydi. Hatta o sabah bi teyze senin en az iki haftan var demisti gecesinde dogum yaptim

2 hafta donerse doner donmezse bi daha donmez dedi. Kilosu var donse bile normal olmaz herhalde bilmiyorum. Sezeryan zamani 38 hafta 3.5 kg / 3.75 kg olur dedi. Saglikli olsunlarda oylede boylede gelsinler insallah. Gonlum normalden yanaydi aslinda

bazi cocuklarda gec doneblyor ama ins hakkinda hayrlisi olsun cnm saglkla gelsnlerde sezeryanda olsa olur bende sezeryan istyorum ama dktor kabl etmiyor smdilik bakalm ins hayrlisi cnm

Selam kızlar hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim inş olmayana dileyene isteyende hayırlısıyla evlat versin inş bizimde 34+4 ikinci sezeryanim olucak bu erken olabilir dedi doktor arası yakın diye inş bir sıkıntı çıkmazda 39 da alır diye umud ediyorum allahın iznyle inş sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim duamızı eksik etmeyeli birbirmizden

2. topuk kanı için sağlık ocağından sizide arayan oldu mu hiç ? hastanede alınıyor diye biliyordum ama birde sağlık ocağında alınıcakmış doğumdan 5 gün sonra kızlar

2. topuk kanı için sağlık ocağından sizide arayan oldu mu hiç ? hastanede alınıyor diye biliyordum ama birde sağlık ocağında alınıcakmış doğumdan 5 gün sonra kızlar

Merhabalar , benide sağlık ocağından dün aradılar topuk kanı için. 4.gün getirin dediler. Sonrasında aşı takibi olacak vs. diyede bilgilendirdiler..

iki kere aldırmada herhangi bi sorun olmaz herhalde ben biraz ona takıldımda sormak istedim :)

Yok hatta ebe hastanede alınmış olsa bile en doğrusu 4.gün demişti telefonda. Beni şimdiden o minicik ayağından nasıl kan alacaklar telaşı sarmadı değil :KK61:

Yok hatta ebe hastanede alınmış olsa bile en doğrusu 4.gün demişti telefonda. Beni şimdiden o minicik ayağından nasıl kan alacaklar telaşı sarmadı değil :KK61:
napalım sağlıkları için 5 dk ağlamalarına katlanıcaz. bi doğsunlarda ya bi alayım kucağıma şuan aklımda tek o varr inan ki ağlasada sonuçta anne olarak sakinleştirebiliriz sarıp sarmalarız yavrularımızıı :)

napalım sağlıkları için 5 dk ağlamalarına katlanıcaz. bi doğsunlarda ya bi alayım kucağıma şuan aklımda tek o varr inan ki ağlasada sonuçta anne olarak sakinleştirebiliriz sarıp sarmalarız yavrularımızıı :)

Öyle tabiki içgüdüsel olrak sarıp sarmalayacağız bebeklerimizi Allah'ın izniyle. Sağsalim gelsinler, o mis gibi kokularını içimize çeksek :anne:

Slm kızlar kontrolden geldim moralim çok bozuk beni sakinleştirin lütfen yaşama sevimcim gitti sanki. Ultrasonda bebek zaten hep 1 hafta geriden gelirdi şimdiye kadar bugün nerdeyse 1 ay geride çıktı çok küçük dediler. Sol böbreği gelişmemiş dendi. Bunun dışında her şey normal böyle bir durumda ne olur ki yarın tekrar giricem başkaları da bakacak çok kötüyüm ben ya:(

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zaman önce aranıza katılmış ama çok kalamamıştım şimdi doğum yaklaşıp heyecan basınca tekrar geldim.

Slm kızlar kontrolden geldim moralim çok bozuk beni sakinleştirin lütfen yaşama sevimcim gitti sanki. Ultrasonda bebek zaten hep 1 hafta geriden gelirdi şimdiye kadar bugün nerdeyse 1 ay geride çıktı çok küçük dediler. Sol böbreği gelişmemiş dendi. Bunun dışında her şey normal böyle bir durumda ne olur ki yarın tekrar giricem başkaları da bakacak çok kötüyüm ben ya:KK43:

Canım öncelikle senin sakin olman çok önemli. Stres olup bebeğini de strese sokmamaya çalış elinden geldiğince. Böbreğin gelişmediğini yeni mi farkettiler? Öncesinde sorun var mıydı? bir de ne kadar aradan sonra doktora gittin?

Bu arada doğum çantasını hazırlayan var mı aranızda? benim henüz hiçbirşeyim hazır değil...

Slm kızlar kontrolden geldim moralim çok bozuk beni sakinleştirin lütfen yaşama sevimcim gitti sanki. Ultrasonda bebek zaten hep 1 hafta geriden gelirdi şimdiye kadar bugün nerdeyse 1 ay geride çıktı çok küçük dediler. Sol böbreği gelişmemiş dendi. Bunun dışında her şey normal böyle bir durumda ne olur ki yarın tekrar giricem başkaları da bakacak çok kötüyüm ben ya:KK43:

Selam canım. moralini yüksek tutmaya çalış. hep bir hafta geriden gelen nasıl bir ay geride çıkar. bir önceki randevun baya önce miydi sanki. ayrıca böbrek gelişimi daha önce belli değil miydi birden mi gelişmedi. bana biraz tuhaf geldi. başka yere de mi görünseydin acaba.

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zaman önce aranıza katılmış ama çok kalamamıştım şimdi doğum yaklaşıp heyecan basınca tekrar geldim.

Canım öncelikle senin sakin olman çok önemli. Stres olup bebeğini de strese sokmamaya çalış elinden geldiğince. Böbreğin gelişmediğini yeni mi farkettiler? Öncesinde sorun var mıydı? bir de ne kadar aradan sonra doktora gittin?

Selam canım. moralini yüksek tutmaya çalış. hep bir hafta geriden gelen nasıl bir ay geride çıkar. bir önceki randevun baya önce miydi sanki. ayrıca böbrek gelişimi daha önce belli değil miydi birden mi gelişmedi. bana biraz tuhaf geldi. başka yere de mi görünseydin acaba.

Ultrasona en son 30.haftada girmiştim o zaman her şey normaldi hiçbir problem yoktu bütün organları normladi. Böbreğini görmemiş olabilir ona çok takılmıyorum da bu gelişim geriliği moralimi çok bozdu bakalım yarın karar verilecek belki de Doğum olacak hemen

Back