2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ürünün çamaşır deterjanı için söylüyorum çevreci eczacılar kooperatifi tarafından incelenmiş ve onaylanmış. İçeriğinde sizin de adını uzun olduğu yazamadığınız madde piyasada kullanılan bütün temizleme ürünlerinde kullanılıyor. Kutunun üzerinde yazan yüzey aktif maddesi dediği de bitkisel hammaddelerden elde ediliyor. Yine içeriğinde anyon aktif madde bulunuyor suda biyolojik olarak parçalanabilen bir madde. Kalan maddelerde Hindistan cevizi,palmiye,buğday ve patates içeriyor.

Slm kızlar ben normal dogurucam ama sezeryan olup tarih belli olsa rahatlicam çok sistim çünkü gerildim iyice bi tane daha cocuk olunca insan böyle istiyomus oğlum otur anne oynayalim diyo oturamiyorum resmen

Slm kızlar ben normal dogurucam ama sezeryan olup tarih belli olsa rahatlicam çok sistim çünkü gerildim iyice bi tane daha cocuk olunca insan böyle istiyomus oğlum otur anne oynayalim diyo oturamiyorum resmen
Bende zor oturup zor kalkiyorum.yaramaz simdi kasilmalarim da var.

beni. Kizda heo makat gelisdi ama 35+6da gittigimde bas asagi donmus demisti bugunde gene gittim tekrar bas asagiydi bebegin masallah kilosu cok iyi 10 gun once benim 2770 di kilosu smdi 37+ yiz 3070 kilo olmus daha saglikli olsunlar yeterki cnm

2 hafta donerse doner donmezse bi daha donmez dedi. Kilosu var donse bile normal olmaz herhalde bilmiyorum. Sezeryan zamani 38 hafta 3.5 kg / 3.75 kg olur dedi. Saglikli olsunlarda oylede boylede gelsinler insallah. Gonlum normalden yanaydi aslinda

O zaman keşke cesurca içerik paylaşabilseler. Benim için doğal olmaktan çok çok uzak bir marka. Ben sosyal medyada çekilen fotoğraflarda gördüm içerikleri. Ama içeriğinde o maddelerin hiçbirini bulundurmayan deterjanlarda var. Neyse sizin tercihiniz tabi en nihayetinde.

Cok onemli bir konu, ve bu konuda ayrıntılı dikkat edilmesi cok sevindirdi, bilgilendirici yazdıgıniz için tesekkurler. Eskiden pahalı ve zor bulunan urünlerdi fakat şimdilerde ulasılması gerçekten kolay ve çeşit fazla. Hem kendi sağlığımız hem doğa hassasiyeti hem de hayvanlar üzerinde ki etkilerinden dolayı günümüz insanlarının çok dikkat etmesi gerekiyor diye düsünuyorum.
Hamilelik öncesinde ev temizliginde kullandığım ürünleri doğaya zarar vermeyen ve katkı maddesi barindırmayan ürünlerden tercih ediyordum, şimdi yine ayni şekilde. Ürünler marketlerde indirimli hallerde bulunabiliyor. ( ya da internetten)

Eklentiler

• 20190211_200514.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 20190211_200401.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190211_200444.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190211_200618.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190211_200537.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
Karnımda acayip bi sertleşme ve beraberinde ishal ağrısı gibi bir ağrı var soğuk soğuk terliyorum kızlar bu nedir ki

Karnımda acayip bi sertleşme ve beraberinde ishal ağrısı gibi bir ağrı var soğuk soğuk terliyorum kızlar bu nedir ki

Canim panik yapma, belki gaz sancısı olabilir mi? Dokunacak bir ilaç falan aldin mı? Tuvaletini kontrol et, leke vb bisey var mı diys bir de sertleşme sık sık mı acaba? Sağlıkla geçsin bitsin insallah, artarsa bence mutlaka doktoruna bir danış.

Biraz geçti şimdi üşüttüm mü acaba halsizlik ve mide bulantısı da var az neyse yarin kontrol günüm sorarım sağolun cevabınız için

Kizlar bgn konţl vardi. Bebek 15 gunde 150 gr.anca almis. Haftasina gore de 10 gun dedi gobek cevresi. Dedim ilk kizimda da boyleydi hatta 2 hafta civariydi son kontrolde 3 hafta gerilemisti de 40+5e sezeryan gunu vermislerdi neyseki 2gun oncesinde normal dogmustu. Aynen anlattim galiba dpguma hazirlik bu benzer seyler okumustum dedim. Ama dr yine de riske etmeyiz bu sekilde benzer devam ederse 40i beklemem suni sanvi ile dogumu erkene cekmek isterim dedi. Su da sikinti boyutunda degil ya azalmis dedi. Dinlen bolca dedi. Bizden haberler boyle. Bana kalsa bu arada ilkinden tevrubeliyim 40 i beklerim ya dr u da dinlememezlik yapamam bu asamada gibime.geliyor bakalim...

Ya bu arada bnm.burdaki takvimde 2850 dio bgn de dr 2800 dedi ama neden bu kiloyla 10gun geri cikti ki

Bazan aslinda olcümler hatali oluyor, şoyle ki biz doktorumuza gittik 2.025 demisti sonra ayni gun icinde baska bir doktora gorunduk 2350 dedi. Bizimde aklimiza takilmisti bu kilo biy meselesi ama ayni gun icerisinde farkli olcumlerde farkli rakamlar verildi, bu bakilan alete ve doktorun ince ince bakmasiyla da alamali bence.

Ya bu arada bnm.burdaki takvimde 2850 dio bgn de dr 2800 dedi ama neden bu kiloyla 10gun geri cikti ki
Canim doktorlar kiloya göre degetlendirmiyorlar.karin cevresi ölcümüne göre baska ölçumlere göre geri yada ileri diyorlar.mesela benim arkadasla hamileligimiz ayni bebeklerimizin kilosuda ayni ama o unkine ilerde demisler bana öyle bisey demediler.

Kizlar benimde dünden beri ara ara adet olacakmisim gibi bir agri giriyor geciyor.ben hah diyorum adet olcam galiba.sonra diyorum hamileym ne adeti.adet oncesi olcanizi anlarsinizya böyle bir agri olur ondan oluyo.yarin kontrolum var benimde bakalim.bu arada esimde program yuklemis telefonuna.gün gun takip ediyor okuyor bana.resmen gün sayiyor.ikinci olunca böyle oluyor sanirim.

slm canım,kaç gr dı son kontrolde? benim doktorum da 1 mart diyor sezeryan.
en son 2400 g civari dedi drum en son. Hastanede de olcmuslerdi orda dr bambaska bir rakam verdi drum kesjnlikle o kadar yok dedi. Ölcumden ölcume acayip farkediyor. Ama sanirim kizim minyon olcak diger iki kizlarim da
2700 civari dogmuslardi 39. Da

Biraz geçti şimdi üşüttüm mü acaba halsizlik ve mide bulantısı da var az neyse yarin kontrol günüm sorarım sağolun cevabınız için
dun aksam bende de bi bulanti afedersin ishal ve soguk terlemme
Vardi. Yedigimden suphelendim ben. Yagliydicok gecmis olsun ins biran önce duzelir. Paptya, rezene gibi bir bitki
Cayi belki iyi gelir

canim
Bence kiloya takilma son dogumumda olctuler 3 kg dan fazla
Demisti kizim
Saatler sonra kizim 2700 civari bir kiloyla dunyaya geldi

Sanırım karnım düştü aşağıya herkes öyle soyluyor. Nefes almam kolaylaştı mide yanmasi da azaldi
Kalbimi bozmak istemem ama 1 hafta içinde gelecek gibi hissediyorum
Diğerinde de öyle olmuştu

Merhaba kızlar zaman azaldikca benimde nefes almam yürümem zorlastic9kg aldim ama hissedilen 18:) gececuyuyamiyorum ed ye gitmekten hemen yoruluyorum gündüzde odayi hallettim 2.oglan geliyor bi çantam kaldi canta icin neler koyucaksiniz hazırlayan varmi 2hafta once 2100gr demisti doktor bakalim haftaya gidicem ben ssvd yapmak istiyordum ama 5.500 ve ebe icon 1000tl istediler kaldi mecbur sezeryan olucam bende durumlar böyle saglikla gelsinler stres yapmaya basladim yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…