Şükür canım her şeyin yolunda olmasına sevindim.ay azcık kaldı senin hayırlısıyla inşallah al kucağınaKizlar simdi ciktim dr dan hersey yolunda çok şükür dr dogum tarihi olarak da 1 mart dedi bakalim artik her hafta nst ye gireceksin dedi
Amin canim insallah hepimiz alalim saglicakla kucaklarimizaŞükür canım her şeyin yolunda olmasına sevindim.ay azcık kaldı senin hayırlısıyla inşallah al kucağına
Amin canım inşallah biz de doğum haberlerimizi buradan paylaşıp heyecanı birlikte yaşayalım inşallahAmin canim insallah hepimiz alalim saglicakla kucaklarimiza
Masallah rabbim ikinizi de sağlıkla kurtarsın.Kizlar simdi ciktim dr dan hersey yolunda çok şükür dr dogum tarihi olarak da 1 mart dedi bakalim artik her hafta nst ye gireceksin dedi
Masallah canim.saglicakla al kucagina bebegini.benimde 5 yada 6 mart dogum.her hafta bende nstye gircmKizlar simdi ciktim dr dan hersey yolunda çok şükür dr dogum tarihi olarak da 1 mart dedi bakalim artik her hafta nst ye gireceksin dedi
Kizlar bugün sol gogsumden baya süt geldi. Vücutta kendini baya hazırlamaya başladı galiba.atletin leke içinde kaldı.insallah bol rizikli olur.
İnsallah hepimizinAyyy yerine ben heyecan yaptım tatlım yaaa
Insallah hepimiz emzirebiliriz
Bende eşimde emmemiş
Ben çok istiyorum emzirmeyi
Inan dogumdan degil sütüm olmamasından korkuyorum
Nazar değmesin hep bol olsun insallah sütün
Ay masallah ne guzelKizlar simdi ciktim dr dan hersey yolunda çok şükür dr dogum tarihi olarak da 1 mart dedi bakalim artik her hafta nst ye gireceksin dedi
Günaydin gecmis olsun.ben 2 hafta once ayni durumu yasadim.gece gunduz dıslerim agridi coknkötuydu.basima gözume vuruyordu agri.kac kez gittim diş doktoruna bisey yok dislerim saglam.en sonunda sinüzitimin dislerime vurdugunu anladim.doktorda aynini dedi.sinuzit icin igne vuruldum 1 hafta dis agrim kalmadiKızlar günaydın artık sona doğru yaklaşıyoruz sağlıcakla alalım minnaklarımızı kucağımıza inşallah.Diş ağrısı yaşayan var mı.Perşembe günü sanırım sert fırçaladım o günden beri diş ağrısı çekiyorum ama bütün dişlerim ağrıyor şu ağrıyor diyemiyorum var mı benzer durum yaşayan
Masallah saglikli bir hafta gecir canim.benimde 35+4 az kaldi doguma.Gunaydin. Gününüz iyi geçsin.biz yeni Haftamiza başlıyoruz.artık tam 35+1 olduk.
Bende gitsem dr a bişey Yok diyecek çünkü belli bir diş değil.Diş etlerim yara gibi zorla kahvaltı yaptım ağzımda bir hassasiyet varGünaydin gecmis olsun.ben 2 hafta once ayni durumu yasadim.gece gunduz dıslerim agridi coknkötuydu.basima gözume vuruyordu agri.kac kez gittim diş doktoruna bisey yok dislerim saglam.en sonunda sinüzitimin dislerime vurdugunu anladim.doktorda aynini dedi.sinuzit icin igne vuruldum 1 hafta dis agrim kalmadi
Dış doktorum hamilelik hormonlari yapabilir böyle diş etlerinde agri demisti.parol içiyordum ben agriyi kesiyordu iyi geliyordu.varsa iç sende.benim gerçi sinüzitten agriyorduBende gitsem dr a bişey Yok diyecek çünkü belli bir diş değil.Diş etlerim yara gibi zorla kahvaltı yaptım ağzımda bir hassasiyet var
Canim benim de son bir haftadir dislerim iyice hassaslasti. Gecen hafta kontrol ve temizletme icin randevum vardi drumKızlar günaydın artık sona doğru yaklaşıyoruz sağlıcakla alalım minnaklarımızı kucağımıza inşallah.Diş ağrısı yaşayan var mı.Perşembe günü sanırım sert fırçaladım o günden beri diş ağrısı çekiyorum ama bütün dişlerim ağrıyor şu ağrıyor diyemiyorum var mı benzer durum yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?