Bence özel hastaneden hastaneye değişir. Antep te en iyi özel hastanede çalışan kuzenim ebe. Ablacim herşeyi biz hazırlıyoruz hastayı biz takip ediyoruz bebek doğacağı zaman 2 dk kala doktoru arayıp hazır diyoruz o sadece bebeği alıyor dikisleri atıyor sizlerden birsürü para alıyor dedi. Sen sen ol ebe dogumu iste dedi.biz onlardan daha tecrubeliyiz dedi. Sonra doktor doğumu diyip paranızı alıyorlar dedi. Yani demem o ki her hastane farklıdır.Türkiye de ilk doğumum olacağı için sizlere birşey sormak istedim. Özel de normal doğum sırasında kendi dr sancı ve doğum anının tamamında başınızda oluyor mu? Doğumdan sonra gerdkli işlemleri kendisi mi yapıyor yoksa yanındaki ebelere mi bırakıyor(dikiş vb)
Ben inş Ankara koru hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Ama birkaç birşeyler duydum. Heryerde mi öyle yoksa sadece oraya hasmı anlamak istedim.( Çünkü doğum paketi bilinen bir hocadan 8000 Tl ve daha paket yaptırmadım. Hocaya sadece muayene oluyorum)
Sizlerden bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Hayirli sabahlar guzel haberlerini bekliyoruz canimGünaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heycanliyiz
Insallah canim cok saolHayirli sabahlar guzel haberlerini bekliyoruz canim
Cevap verdiğin için teşekkürler. Benim demek istediğim de bu. Herşeyi ebe yapıyor dr adı için biz 8000 Tl para ödemek saçma geliyor. Bu duyduğum dr İnstagram da herkesin tanıdığı bir dr. Ayrıntıları duyunca çok şaşırdım gerçekten.Bence özel hastaneden hastaneye değişir. Antep te en iyi özel hastanede çalışan kuzenim ebe. Ablacim herşeyi biz hazırlıyoruz hastayı biz takip ediyoruz bebek doğacağı zaman 2 dk kala doktoru arayıp hazır diyoruz o sadece bebeği alıyor dikisleri atıyor sizlerden birsürü para alıyor dedi. Sen sen ol ebe dogumu iste dedi.biz onlardan daha tecrubeliyiz dedi. Sonra doktor doğumu diyip paranızı alıyorlar dedi. Yani demem o ki her hastane farklıdır.
Siz doğumu özelde mi yapacaksınızBence özel hastaneden hastaneye değişir. Antep te en iyi özel hastanede çalışan kuzenim ebe. Ablacim herşeyi biz hazırlıyoruz hastayı biz takip ediyoruz bebek doğacağı zaman 2 dk kala doktoru arayıp hazır diyoruz o sadece bebeği alıyor dikisleri atıyor sizlerden birsürü para alıyor dedi. Sen sen ol ebe dogumu iste dedi.biz onlardan daha tecrubeliyiz dedi. Sonra doktor doğumu diyip paranızı alıyorlar dedi. Yani demem o ki her hastane farklıdır.
Canım iyi haberlerle dön inşallah bize de yaz olur muGünaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heycanliyiz
Insallah canim cikinca hemen yazarimCanım iyi haberlerle dön inşallah bize de yaz olur mu
Canım özeli bilmem ama cerrahpaşada benim doğumumda doktorlar vardı başımda dikimi de doktor yaptı ama su var ki orada ücret ödemiyoruz doktor da o sırada kimler varsa onlar geliyor.ebe de destek oluyor tabii ...zaten bu işin ustası ebeler canım..doktora o kadar para bilemedim bir de normal dogum dedşn9 hadi sezaryen sonrası vajinal dogum olsa anlarım onda yüksek fiyatlar...hayırlısı olsun inşallahCevap verdiğin için teşekkürler. Benim demek istediğim de bu. Herşeyi ebe yapıyor dr adı için biz 8000 Tl para ödemek saçma geliyor. Bu duyduğum dr İnstagram da herkesin tanıdığı bir dr. Ayrıntıları duyunca çok şaşırdım gerçekten.
Acaba biliyormusunuz ebe doğumu istesek dikişleri kim atıyor veya acil bir durumda bir aksilik olduğunda herhangi bir dr gelip müdahele ediyor mu? Yoksa nasıl bir yol izleniyor?
Bekleriz canım benim.yavrunu göreceksin oh süper:))Insallah canim cikinca hemen yazarim
Canım benim maaşallah kardeşini bekliyor azcık kaldı kavuşmaya hayırlısıylaGunaydin anneler. Karnım büyüdükçe kızım sabirsizlanmaya başladı. Hadi anne kardeşim doğdun artık diyo.
Canım ben çatı muayenesi olmadım normal doğum oldu ama isteyen doktorlar 38 de baktılar arkadaşlara.benim doktor gerekli değil dedi o dogum anında belli olacak bir durum dedi inandım ben ne bileyim o koca prof dedim bir de cerrahpaşa farklı bazı konularda hepimiz için en hayırlısını nasip etsin Rabbimcati muayeneai ne zaman basliyordu kizlar? ben 1 aydir her hafta görünüyorum doktora. bugun ilk nst mize girdik. minnak hanimcim pek nazli :)
Günaydın canımGünaydın anneler
Hayırlı haberlerle gel inşGünaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heycanliyiz
Hayirli haberlerle insallah...Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heycanliyiz
cati muayeneai ne zaman basliyordu kizlar? ben 1 aydir her hafta görünüyorum doktora. bugun ilk nst mize girdik. minnak hanimcim pek nazli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?