• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben sanki eskisi kadar hareket hissetmiyorum ya çok korkuyorum, çok az hissediyorum artık. Bazen karnımı mıncıklıyorum öyle hareket ediyor kendiliğinden etmiyor normal mi bunlar ağlıyorum şuan ya:KK43:
Canim benim oglanda günü gününe tutmuyor. Ama su gerçek tatlı yediğim zaman kıpır kıpır. Yerleri daraldı. Arkası dönük olabilir. Bazen uyuyorlar. Kuşku duyduğum an durt kendini...daha da için rahat etmezse saglikicagina git kalp sesini dinle

Kolestrol ve troid degerleri nornal.olmayabilir bunlar hormonlarla.ilgili hele de son ayda. Bnimde yuksek ordan biliyorum ama hep normal o degerler eyip geciyolardi kendim arastirdim bnde. Seninde aklinda.kalmasin cnm. Hos ne kdr yuksek bilmiyorum bi sinir var mi ama benim son tahlilde hic bi deger normal degildi nerdeyse. Ben degerlerim cok mu kotu dedim hatta dr yoo gauet iyi kan hapina devam dedi okdr.

Senin ic8n ekstra farkli olacak bence canim. Biberon hic koyma zaten bulunmaz birsey dehil jastanedede oluyor eczaneler marketler bisekilde bulunuyor. Havlu ilkinde kullanmadim sanki ondan eklemedim ama yine de konulabilir bende bir bakayim ona iyi hatirlattin.

Su sebilleri ve bardak hastanelerde bolca oluyor cnm yani isitici ve bardak ihtiyacın olmaz sanki tabi ama.yine de sen bilirsin.
saol canım cevabın için artik sağlıklı bi şekilde kavuşmak istiyorum bebeğime psikolojim bozuldu

benim de yuksek çıktı üst sınırın da üstünde. Sağlık ocagindaki tahlilde. Bugün doktoruma gösterdim, ben gebelere hic kolestrol ölçümü yaptırmıyorum , sağlık ocagindaki doktorlar çok klasikci, otomatik her şeye bakıyorlar dedi
evet haklisin canim banada hic bakilmamisti bi devlet hastanesine gittim ordaki doktor baktı bende şaşırdım

Galiba ikinci diye vaksana cpk benzermis bizim durumlar. Ben ilkinde calisiyordum bide su zamanlarda dahi. Ama inan hic hatirlamiyorum. Bi servise binmek icin 10dk yokus cikiyordum o cok yoruyordu beni ama bu agrilar acilar bnm icin cok yeni. Neyse 2. Yi de doguralim da 2 evlat bu devirde ideal baska da istemiyorum. Isteyenlerin olsun bnm olmasin ins. :KK43: 40i da beklemeyip 38 gibi gelirse şükredeceğim :işsiz:
Benim 38+5 de alincak sezeryanla.bende bunda resmen aci cekiyorum agriyi gectim canim.yaniyo.birde esim 3.cuyude yapariz belki demiyormu.yoook 2 iyi ideal.hamilelik zor benim icin istemem.bunu dunyaya sagliklamgetireyimde baska bisey istemem

Kızlar bez işini naptınız ben sleppy düşünüyorum ama tam karar veremedim herkez memnun sleppyden tabi her bebek bir değil kimisine iyi gelen kimisine pişik yapıyo
Bende sleepy hosgeldin paketi aldim internetten bez alt acma islak medil set olarak.memnun kalirsam onunla devam etcem.arkadaslarim kullaniyor tavsiye ettiler

Slm kızlar kontrolden geldim herşey güzel gidiyo çok şükür bebiş 2400gr 45 cm olmuş baya büyümüş nstyede girdim bisey çıkmadı kontroller 2 haftaya düştü bakalım hakkımızda hayirlisi
Canım Maaşallah ne güzel büyümüş yavrun.artık kontrol araları kısaldı hayırlısı ile gelsinler inşallah

Kizlar bana artik her hafta kontrole gitmemi söyledi doktor.doguma kadar her hafta hastaneye gitcem.38+5 de de dogum nasipse.sizde durum ne

Kızlar bez işini naptınız ben sleppy düşünüyorum ama tam karar veremedim herkez memnun sleppyden tabi her bebek bir değil kimisine iyi gelen kimisine pişik yapıyo
Canım ilk zamanlar prima kullanıcam sonra molfiks e gecicem ilk oğlumda öyle yapmıstım.biz uzun süre molfiks kullandık.ama ilk aylar çok hassas popoları bence prima iyi benim fikrim bu tabii:))e bebekten aldık canım subat indirimleri var ay boyu.takip et istersen

Canım ilk zamanlar prima kullanıcam sonra molfiks e gecicem ilk oğlumda öyle yapmıstım.biz uzun süre molfiks kullandık.ama ilk aylar çok hassas popoları bence prima iyi benim fikrim bu tabii:))e bebekten aldık canım subat indirimleri var ay boyu.takip et istersen
Prima ve molfixin içinde cildi bağımlı hale getiren bir maddeden bahsediyorlardı. Başka markalara geçişte pişiğe sebep oluyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum, o dönem ben ikna oldum hala iknayım :)

akigo akigo Ben komili öneriyorum. Hem zeytinyağlı, hem yerli üretim, hem diğer bezler gibi ağır bi kokusu yok. Hiç pişik yspmamıştı ilk kızımda. İkincide de ondan şaşmam.

Bugün miniģimi ozledim, görmeye gittim bende ortalama 34 haftalık ve 2450 civarinda kilosu dedi, çok sakin kendi halinde bir bebek, hep öyleydi, cok şükür hamileliği bana cok rahat yaşattı. Tüm hazırlıklar tamam, cok tatlı bir telas basladı, daha erken heyecanlanmaya ama 6- 7 hafta sonra bambaska bir hayata merhaba diyecegiz bu arada buraaki arkadaslarla daha rahat dogum haberlerini almak icin liste mi yapsak, ilk kimlerin doğumu bekleniyor?? Benim bu gidişle 15 mart gibi görunuyor ve insallah normal doğum:emir_bebek:
Ve biten beşiğimiz, umarim oğlum sever ve içinde rahat eder:KK200::anneadayı:

Eklentiler

• 20190207_091329.webp
    20190207_091329.webp
    53 KB · Görüntüleme: 91
  • 20190207_091304.webp
    20190207_091304.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190207_091529.webp
    20190207_091529.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar bana artik her hafta kontrole gitmemi söyledi doktor.doguma kadar her hafta hastaneye gitcem.38+5 de de dogum nasipse.sizde durum ne
Benim doktorum. 37.hafta gel dedi. Hem raporunu alicam. Dogum için seni hazirlicaz dedi ben zaten normal dogum istiyorum. Bakalim test falan dedi. Gidince gorucem

Prima ve molfixin içinde cildi bağımlı hale getiren bir maddeden bahsediyorlardı. Başka markalara geçişte pişiğe sebep oluyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum, o dönem ben ikna oldum hala iknayım :)

akigo akigo Ben komili öneriyorum. Hem zeytinyağlı, hem yerli üretim, hem diğer bezler gibi ağır bi kokusu yok. Hiç pişik yspmamıştı ilk kızımda. İkincide de ondan şaşmam.
Canım hiç duymamıştım ki ben aldım gitti :))valla pişik de hiç olmadı canım bilemedim.komiliyi hiç denemedim bilmiyordum canım ben

Türkiye de ilk doğumum olacağı için sizlere birşey sormak istedim. Özel de normal doğum sırasında kendi dr sancı ve doğum anının tamamında başınızda oluyor mu? Doğumdan sonra gerdkli işlemleri kendisi mi yapıyor yoksa yanındaki ebelere mi bırakıyor(dikiş vb)
Ben inş Ankara koru hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Ama birkaç birşeyler duydum. Heryerde mi öyle yoksa sadece oraya hasmı anlamak istedim.( Çünkü doğum paketi bilinen bir hocadan 8000 Tl ve daha paket yaptırmadım. Hocaya sadece muayene oluyorum)
Sizlerden bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Back