• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim.bol.bol su iç.benim isal kronik cok sık olurum.hamileliktede oluyorum.reflör icebilirsin demisti bana kadin dogumcum.eczaneden parayla aldim.kesiyor isali.doktoruna sor istersen uzun sürerse isalin.kötü hissedersen git acile serum takarlar

Kizlar bugün sol gogsumden baya süt geldi. Vücutta kendini baya hazırlamaya başladı galiba.atletin leke içinde kaldı.insallah bol rizikli olur.

Ayyy yerine ben heyecan yaptım tatlım yaaa
Insallah hepimiz emzirebiliriz
Bende eşimde emmemiş
Ben çok istiyorum emzirmeyi
Inan dogumdan degil sütüm olmamasından korkuyorum
Nazar değmesin hep bol olsun insallah sütün

Kızlar günaydın artık sona doğru yaklaşıyoruz sağlıcakla alalım minnaklarımızı kucağımıza inşallah.Diş ağrısı yaşayan var mı.Perşembe günü sanırım sert fırçaladım o günden beri diş ağrısı çekiyorum ama bütün dişlerim ağrıyor şu ağrıyor diyemiyorum var mı benzer durum yaşayan

Kızlar günaydın artık sona doğru yaklaşıyoruz sağlıcakla alalım minnaklarımızı kucağımıza inşallah.Diş ağrısı yaşayan var mı.Perşembe günü sanırım sert fırçaladım o günden beri diş ağrısı çekiyorum ama bütün dişlerim ağrıyor şu ağrıyor diyemiyorum var mı benzer durum yaşayan
Günaydin gecmis olsun.ben 2 hafta once ayni durumu yasadim.gece gunduz dıslerim agridi coknkötuydu.basima gözume vuruyordu agri.kac kez gittim diş doktoruna bisey yok dislerim saglam.en sonunda sinüzitimin dislerime vurdugunu anladim.doktorda aynini dedi.sinuzit icin igne vuruldum 1 hafta dis agrim kalmadi

Günaydin gecmis olsun.ben 2 hafta once ayni durumu yasadim.gece gunduz dıslerim agridi coknkötuydu.basima gözume vuruyordu agri.kac kez gittim diş doktoruna bisey yok dislerim saglam.en sonunda sinüzitimin dislerime vurdugunu anladim.doktorda aynini dedi.sinuzit icin igne vuruldum 1 hafta dis agrim kalmadi
Bende gitsem dr a bişey Yok diyecek çünkü belli bir diş değil.Diş etlerim yara gibi zorla kahvaltı yaptım ağzımda bir hassasiyet var

Bende gitsem dr a bişey Yok diyecek çünkü belli bir diş değil.Diş etlerim yara gibi zorla kahvaltı yaptım ağzımda bir hassasiyet var
Dış doktorum hamilelik hormonlari yapabilir böyle diş etlerinde agri demisti.parol içiyordum ben agriyi kesiyordu iyi geliyordu.varsa iç sende.benim gerçi sinüzitten agriyordu

Canim benim de son bir haftadir dislerim iyice hassaslasti. Gecen hafta kontrol ve temizletme icin randevum vardi drum
Sorun yok dedi. Sanirim
Son haftlar demir calcium vs daha cok tuketmemiz gerekiyor yavrular kendileri icin olwn herseyi sünger gibi bizden cekiyor. Biz de bugun 35+0 olduk cok sukur

Back