Daha iyi onlar icin kazanmaliyim degil kazanmak zorundayim diyecegizPegem in konu anlatımlı setinden aldin gy gk ve eğitim. 2 tane çok aşırı ilgi isteyen bebişim var akşamları çalışmayı düşünüyorum başka türlü zaman olmuyor
öyle mi? Ben ilk defa duyuyorum yaİnsallah ama belirsizlik var siteler de okudugum kadari ile suan kpss pgretmenlikte gy gk kalkacak deniliyor
İnsallah kazaniriz hepimiz allah herkesin gonlune gore versin mutlulugunu bizimle paylastigin icinde tesekkur ederim yolun acik basarilarin daim olsunArkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
Pes etmeyin inancımızı kaybetmeyin.
4 defa girdim kpss ye çok şükür bu yıl atandım.
Bana artık imkansız gibi gelmeye başlamıştı ama değilmiş :)
Umarım siz de yaşarsınız bu duyguları :)
Aa ne güzel çok sevindim adınıza. Nasıl çalıştınız, kaç puan oldunuz, bölüm neydi? Bu tarz şeyleri yazarsanız bizde belki motive oluruz.Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
Pes etmeyin inancımızı kaybetmeyin.
4 defa girdim kpss ye çok şükür bu yıl atandım.
Bana artık imkansız gibi gelmeye başlamıştı ama değilmiş :)
Umarım siz de yaşarsınız bu duyguları :)
Evet ama umarim 2019 da olmazöyle mi? Ben ilk defa duyuyorum ya
Bana uyar cnm ben yazicam buraya insallah :) Bu arada gy gk kalkarsa onun yerine sadece eğitim ve oabt mi olacak acaba?Kizlar ne calistiginizi yazin yada o hafta bititecegimiz konulari belirleyelim herkes uysun uyarmi herkese
Kesinlikle bekar olmak çok daha avantajlı. Evli ve çocuklu iken çok çok zor ama imkansız da değil açıkçası. Benim bölüm Tarih öğretmenliği bayaa bi yüksek almam lazım anlayacağın ama bu sene kararliyim. Önce eğitimden başlıyacam ben.Kizlar benimde 2 oglum var biri 4 biri 2 yasinda kolaymi kazanmam cok zor Ama hep yarim yamalak calistim bu sene asilacagim elimden geldigince ve fazlasiyla bekar arkadaslara gelince firsati kacirmayin kacinca ele gecmiyor.keske bekar halim olsaydi onume meyvem gelir sabah erken lalkar kafama gore derse otururdum acikcasi sallardim aman aksam calisirim derdim simdi oylemi yemek sende temizlik bende tam derse oturacagim pat biri odaya giriyor anne mamma simdi cok istiyorum elime gecmiyor...elinizde firsatin ne kadar onemli oldugunu bilin.hii keske demeyle de olmaz basaracagim diyecegiz ayrica bu sene kpss son olabilir gy gk kalkabilir hicbirsey belli degil allah sonumuzu hayir etsin suan calissamda motive olamiyorum tarih calissam olmuyor egitim calissam olmuyor arada kaldim
Oyle gorunuyor merkezi atama yerine her bakanlik kendi atamasini yapacakmis bizde meb olacak tabi.ama daha net bilgi ogrenirsem yazarimBana uyar cnm ben yazicam buraya insallah :) Bu arada gy gk kalkarsa onun yerine sadece eğitim ve oabt mi olacak acaba?
Mantikli en azindan kaybedecegin birsey olmaz cunku yeni sinav takvimi 2019 icin kisin aciklanacak o zamana kadar bekleyemeyizKesinlikle bekar olmak çok daha avantajlı. Evli ve çocuklu iken çok çok zor ama imkansız da değil açıkçası. Benim bölüm Tarih öğretmenliği bayaa bi yüksek almam lazım anlayacağın ama bu sene kararliyim. Önce eğitimden başlıyacam ben.
Hayırlısı olsun diyelim artik :)Oyle gorunuyor merkezi atama yerine her bakanlik kendi atamasini yapacakmis bizde meb olacak tabi.ama daha net bilgi ogrenirsem yazarim
Aynen:)Hayırlısı olsun diyelim artik :)
Sınıf öğretmeniyim.Aa ne güzel çok sevindim adınıza. Nasıl çalıştınız, kaç puan oldunuz, bölüm neydi? Bu tarz şeyleri yazarsanız bizde belki motive oluruz.
Çok sevindim sizin adınıza. Rabbim bize de nasip eder inşallah:)Sınıf öğretmeniyim.
76 puanla Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde atandım.
4 defa kpss girdim demiştim. İlk 2 seferde çok çalıştım. Hatta ilk sene dersaneyede gittim. İkinci sene evde hazırlandım. Olmadı...
Üçüncü sene ilk iki senenin hayal kırıklığıyla ümitsizliğe düşüp doğru düzgün çalışmadım.
Dördüncü yani son sene ilk iki seneden az ama üçüncü seneden çok çalıştım. Nasip bu seneyeymiş.
Nasıl çalıştın dersen öyle belli bir stilim yoktu galiba. Konu çalıştım. Ben yazarak çalışırım genelde. Sonra da test çözdüm :)
VarımmmmMerhaba arkadaşlar benim ile birlikte çalışmaya varmisiniz birbirimize konularda yardımcı olalım birbirimizi motive edelim