• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
10 haftalik gorunuyorsun ya imzan da ondan dedm herneyse 11. Haftada da belli oluor . Randevun ne zaman
canım geç döllenme oldugu için , imzadada değiştirmedim hiç kaldı öyle, randevun ayın 15 ine canım yani 10 gün sonra 11. hafta olucak o zaman inşallah

bayanlar bugün cuma günü , ALA suresini bir kağıda yazıp üzerinizde taşırsanız bebiş Allahın izniyle zeki ve gürbüz olurmuş yalnız ayın ilk cuması yapılması gerekiyor. nisan ayı için bugün yapılmalı. belki yapmak isteyen olur. sure kısa zaten hemen yazarsınız

Eklentiler

• kopya.webp
    kopya.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
Valla nub'dan daha iyi anlarim. bunu sadece keseye gore soyluyorum erkek diyorum bakalim 11. Haftada bebeginiz dogru pozisyondaysa nub dan bakar yorum yapariz :)
Benim doktora gitmem 12. Haftayı bulacak. O zaman nub teorisinden anlaşılır mı ? Birde kesinlik derecesi nedir ?

kızlar mide ynmasına ne iyi gelir. cayır cayır yanıyor midem su içiyorum kesmiyor ağzımdan alev çıkıcak nerdeyse :) napsam ki

kızlar merhaba yorumlarınızı takip ediyordum ama yazamıyordum sata göre gebeliğim 7+6 hastaneye gitmiştim ama doktor bebeği görememişti boş gebelikten şüphelendi bugün sat 8+3 şükürler olsun meleğimi gördüm ve kalp atışını duydum meğerse bende geç döllenme olmuş ve gebelik 7+1 haftasındaymış eğer aranızda daha meleğini göremeyenler varsa sakın korkmasınlar bol bol su içsinler ve dinlensinler beslenmeyede dikkat etsinler çünkü bu durumu yaşadım ben allah kimseye yaşatmasin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucagimiza alırız

Back
X