- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 33
Sagda ve keseyi yuvarlak gordum kuzum ben o yuzden oyle dedm seninki buyum bizimkinden 2 haftaya ogrenirsin ☺çoğu yakınım erkek diyor ama, fasülye gibi duruyor erkek dyorlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagda ve keseyi yuvarlak gordum kuzum ben o yuzden oyle dedm seninki buyum bizimkinden 2 haftaya ogrenirsin ☺çoğu yakınım erkek diyor ama, fasülye gibi duruyor erkek dyorlar :)
öyle mi kaçıncı haftada belli oluyor ki ben daha 1.5 aya ögrenirim diyorum şuan 8+5 izSagda ve keseyi yuvarlak gordum kuzum ben o yuzden oyle dedm seninki buyum bizimkinden 2 haftaya ogrenirsin ☺
10 haftalik gorunuyorsun ya imzan da ondan dedm herneyse 11. Haftada da belli oluor . Randevun ne zamanöyle mi kaçıncı haftada belli oluyor ki ben daha 1.5 aya ögrenirim diyorum şuan 8+5 iz
canım geç döllenme oldugu için , imzadada değiştirmedim hiç kaldı öyle, randevun ayın 15 ine canım yani 10 gün sonra 11. hafta olucak o zaman inşallah10 haftalik gorunuyorsun ya imzan da ondan dedm herneyse 11. Haftada da belli oluor . Randevun ne zaman
bizim için bi tahmininiz var acaba :)Seninkine erkek diyorum sekilsiz cirkin bir kese![]()
Evet ogrenirsin. Doktor bakarken videoya alsin esin sen bakar yorumlarsin zatencanım geç döllenme oldugu için , imzadada değiştirmedim hiç kaldı öyle, randevun ayın 15 ine canım yani 10 gün sonra 11. hafta olucak o zaman inşallah
Valla nub'dan daha iyi anlarim. bunu sadece keseye gore soyluyorum erkek diyorum bakalim 11. Haftada bebeginiz dogru pozisyondaysa nub dan bakar yorum yapariz :)bizim için bi tahmininiz var acaba :)
Kızlar bu imza dediginiz şey nedir,nerde yazilicanım geç döllenme oldugu için , imzadada değiştirmedim hiç kaldı öyle, randevun ayın 15 ine canım yani 10 gün sonra 11. hafta olucak o zaman inşallah
aynen videoya alırız yorumlarız :)Evet ogrenirsin. Doktor bakarken videoya alsin esin sen bakar yorumlarsin zaten![]()
canım yazımızın altında çıkıyor ya bebeğin şu kadar şuraları gelişti diye o işte sende yapmışsın zatenKızlar bu imza dediginiz şey nedir,nerde yazili
aaaa anladim canim teşekkür edrim,bilmeden yapmışım megercanım yazımızın altında çıkıyor ya bebeğin şu kadar şuraları gelişti diye o işte sende yapmışsın zaten
nub dediğiniz ne oluyor ?Valla nub'dan daha iyi anlarim. bunu sadece keseye gore soyluyorum erkek diyorum bakalim 11. Haftada bebeginiz dogru pozisyondaysa nub dan bakar yorum yapariz :)
Benim doktora gitmem 12. Haftayı bulacak. O zaman nub teorisinden anlaşılır mı ? Birde kesinlik derecesi nedir ?Valla nub'dan daha iyi anlarim. bunu sadece keseye gore soyluyorum erkek diyorum bakalim 11. Haftada bebeginiz dogru pozisyondaysa nub dan bakar yorum yapariz :)
Nub kuyruk cikintisi gibi bisey kizlarda daha duz erkeklerde dik oluor 10 11. Haftada baslariz yorumlamayanub dediğiniz ne oluyor ?
Kuzum 12. Haftada zaten doktor da soyluyorBenim doktora gitmem 12. Haftayı bulacak. O zaman nub teorisinden anlaşılır mı ? Birde kesinlik derecesi nedir ?
1 çay kaşığı karbonatı suyla iç. 5 dakka sonra kesilir. Bana dua edeceksin:)kızlar mide ynmasına ne iyi gelir. cayır cayır yanıyor midem su içiyorum kesmiyor ağzımdan alev çıkıcak nerdeyse :) napsam ki
çok teşekkür ederim . birdaha ki sefere denerim şükür geçti maden suyu içtim rahatladım :)1 çay kaşığı karbonatı suyla iç. 5 dakka sonra kesilir. Bana dua edeceksin:)